Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

17 MAYIS 2013,CUMA

SABAH

3/4 kandil simidi
1 kibrit kutusu peynir
10 zeytin

ÖĞLE

1 top dondurma
1 fincan sade türk kahvesi

AKŞAM

2 yemek kaşığı makarna(daha yemedim anneme söz geçirirsem yemicem de)
2 yemek kaşığı taze fasülye
1 kase tavuk çorbası
Salata

1 saat yürüyüş
2 litre su
100 kalça egzersizi

Chentiq başkan ben en fazla bi hafta diyet yapabiliodum sonra kendimi kebapçıya atıyodumAma şimdi bişey yerken ben nasıl yazcam diye düşünüyorum ve üç haftadır diyetteyim arada kaçamak yapıyorum ama zamanla azlcak inşBen bu takıma girdiğimde senin çok sert olduğunu düşünmüştüm açıkçası bana hep hiç olmamış diyodunAma sonra çok sevdim farkettim ki çok tatlıymışsın ve bize karşı gayet de anlayışlısın iyi motive ediyosun ben burayı çok sevdim inş hep böyle tatlı tatlı yolumuza devam ederizBize verdiğin destek için sana çok teşekkür ederimEn büyük başkan chentiq başkan en büyük başkan chentiq başkaaaaaaan

Kızlarr....

Size bir haberim varr..

İLK ÜÇ DERECE

BİRİNCİ TAKIM : 10. TAKIM / 1,42%
İKİNCİ TAKIM : 13. TAKIM / 1,03%
ÜÇÜNCÜ TAKIM : 6. TAKIM / 0,95%

Bugün ilk birinciliğimizi aldık... Haftaya moraller tavan

Bunlar hepiniz için. Hepinize bir tane...

Kaptanım geri bildirim yapıyorum..

Kızların söylediklerine aynen katılıyorum. Hele ki ben daha önce 22 kiloyu Cuma yarışmasında takım arkadaşlarımın destekleri ile vermiş biri olarak. Kendi kendime bu işin olmayacağına karar verip kendimi yine burda buldum. Burası bambaşka bir motivasyon dünyası..

Seni 1. takımdaki ilk kaptanıma çok benzetiyorum. Kulakları çınlasın oda eli sopalı ama pamuk kalpli bir hatundu. Kaptan olmak biraz bunu gerektiriyor. Yoksa kaçamak yapana oh iyi yaptın afiyet olsun demek kolay Disiplini sağlamak lazım ki herkes amacına ulaşsın.

Burda olmaktan çok memnunum ve keyif alıyorum. Ayrıca her ne kadar katkım olmasada birinciliğimizi de tebrik ederim. Nice birinciliklere..

Biz harika bir takımız..

17.05.2013

Sabah

1 haşlanmış yumurta
1 domates
maydanoz
tere
5 zeytin

Öğle

Bol salata
2. yk yoğurt
kıymalı semizotu yemeği

Ara

2 malta eriği

Akşam

Bol salata

Su 2 litre

Spor
30 dk yürüyüş
Akşamda 20 dk eliptik yapıcam..

Takım ruhu ap ayrı birşey bunu sağlamakta kaptanın elinde lidersiz bir grubun başarısı nasıl olamazsa devamlılıkta olmuyor bağlılığı sağlayan kaptan oluyor kısa sürede olsa tavrın uslubun çok yapıcı bizi iradeli olmaya itiyor okadar uğraşının içinde başkalarının başarısını görmek için destek veriyorsun bizim için zaman harcıyorsun tatlı sert uslubunla bizi takıma Adapte ettin çoooooooooook teşekkürler

Oley oley oley haftayada biz birinciyiz sonrasında da sonrasında da

Süpersin benim en gevşek günüm cumadır kaçamaksız geçirmen harika

17 Mayıs
Sabah
Omlet peynirli
Çavdar ek 1 dil
Çay

Öğle 3 kaşık nohut 2 kaşık pilav

Ara dondurma küçük

Akşam
Meyva 1 porsiyon
su herdaim 3 Lt

Son iki gündür belim ağrıyordu karnımda bugün başladı çok şükür 3 ay sonra Regl oldum gibi tamamen sökülebilsem rahatlıycam kilo verimimde daha iyi olur diye umut ediyorum
Bu akşam benden bukadar yarın görüşürüz

17Mayıs2013

Sabah:yok

Ögle:1porsiyon ciger
Çeyrek ekmek

Ara: 10erik

Akşam müsli
Yarım muz

Spor yok
1bucuk litre su

Iyi uykular mutlu haftasonları Diyetin Sultanları

melinda sporunu artırıyorsun gittikçe, benim spor yapmama vesile olan sensin ya, senden görüp hırslanıyorum tebrik ederim çokk:129:

Süperiz biz ya, ilk haftamızda ezdik geçtik diğer takımları

menün gayet iyi innuk dönüşün muhteşem olacak sanırım

17 Mayıs
Sabah
Omlet peynirli
Çavdar ek 1 dil
Çay

Öğle 3 kaşık nohut 2 kaşık pilav

Ara dondurma küçük

Akşam
Meyva 1 porsiyon
su herdaim 3 Lt

maşallah ya , ne güzel menüler çıkarıyorsun hiç kaçamak olmadan seninde bol su içmene hayranım:))

17 mayıs

sabah ince bir dilim kek

öğlen
semizotu salatası
domates salatalık
roka salatası

ara
1 elma

akşam
4-5 kaşık bezelye yemeği
1 dilimçavdar ekmeği

4-5 erik
4-5 kayısı
yarım dilim kek
yarım avuç çekirdek(

kızlar sizden bir tavsiye istiyorum, hem evde olup hemde diyet yapabilenlerden..

annemle ablam da diyetisyene gidecekler önümüzdeki hafta,, ve ikisi de evde olduğu için çok fazla atıştırma yapıyorlar ve ikisinde de kilo problemi var,, bunu önlemek için ne yapıyorsunuz
yani evde olunca insanın sürekli buzdolabını açıp birşeyler yiyesi geliyor...

bugün kimse yok , kendi kendime konuşuyorum bende,
hava çok güzel haftasonu bol spor yapıp ter atmak lazım

Çoook şaırdım bu hafta biraz kaçamaklı geçti kötü bi sonuç alırız diye düşünmüştüm çok sevindim yaa maşallahDarısı diğer haftanın başına

Gdogan herşey süper de sabah peynir yesen yumurta yesen zeytin yesen tek dilim ekmek neye yetcek kiKahvaltımız biraz güçlü olsun ki gün içinde daha enerjik olalımSağlığımızdan da gitmesinKek de gözümüzden kaçmadı değilSpor da vakit buldukça yapmaya çalışıyorum kilo veriyoruz sarkmayalım sonra

Çok beğendim menünü benim için dünün menü şampiyonu sensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…