Yattı canım ya.. Bu iş böyleyse kötü.. Sabah 9 dan beri PC başındayım. gözlerim belerdi bir oraya bak bir buraya. umarım sadece ilk bildirimimiz diye böyle olmuştur..
bir daha bölünme falan yok kızlar.. bunlar ilk bildirimden dolayı böyle.. Ama ortalamalarımızı 2 civarında olur sanıyordum ben.. kekler börekler kurabiyeler.. kaçamaklarla dolu bir haftadan 1 ortalama çıkarmamız bile çok iyi olmuş..
bu arada izinlilerden değil ama kalan sağlardan takıma katıldıklarından bu yana hayatlarında neler değişti, ya da neler değişmedi, kendilerinde eksik bulduğu ya da takdir ettiği şeyler nasıl.. bir geri bildirim alabilir miyim? çok mutlu olacağım gerçekten. bir de nasıl bir kaptan bekliyorlardı neyle karşılaştılar,. malum yolculuğu beraber yapıyoruz, bir yanlışım olduysa bilmek isterim..
Yattı canım ya.. Bu iş böyleyse kötü.. Sabah 9 dan beri PC başındayım. gözlerim belerdi bir oraya bak bir buraya. umarım sadece ilk bildirimimiz diye böyle olmuştur..
bir daha bölünme falan yok kızlar.. bunlar ilk bildirimden dolayı böyle.. Ama ortalamalarımızı 2 civarında olur sanıyordum ben.. kekler börekler kurabiyeler.. kaçamaklarla dolu bir haftadan 1 ortalama çıkarmamız bile çok iyi olmuş..
bu arada izinlilerden değil ama kalan sağlardan takıma katıldıklarından bu yana hayatlarında neler değişti, ya da neler değişmedi, kendilerinde eksik bulduğu ya da takdir ettiği şeyler nasıl.. bir geri bildirim alabilir miyim? çok mutlu olacağım gerçekten. bir de nasıl bir kaptan bekliyorlardı neyle karşılaştılar,. malum yolculuğu beraber yapıyoruz, bir yanlışım olduysa bilmek isterim..
Kızlarr....
Size bir haberim varr..
İLK ÜÇ DERECEhepiniz için. Hepinize bir tane...
BİRİNCİ TAKIM : 10. TAKIM / 1,42%
İKİNCİ TAKIM : 13. TAKIM / 1,03%
ÜÇÜNCÜ TAKIM : 6. TAKIM / 0,95%
Bugün ilk birinciliğimizi aldık... Haftaya moraller tavan
Süpersin benim en gevşek günüm cumadır kaçamaksız geçirmen harika17.05.2013
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 domates
maydanoz
tere
5 zeytin
Öğle
Bol salata
2. yk yoğurt
kıymalı semizotu yemeği
Ara
2 malta eriği
Akşam
Bol salata
Su 2 litre
Spor
30 dk yürüyüş
Akşamda 20 dk eliptik yapıcam..
17 MAYIS 2013,CUMA
SABAH
3/4 kandil simidi
1 kibrit kutusu peynir
10 zeytin
ÖĞLE
1 top dondurma
1 fincan sade türk kahvesi
AKŞAM
2 yemek kaşığı makarna(daha yemedim anneme söz geçirirsem yemicem de)
2 yemek kaşığı taze fasülye
1 kase tavuk çorbası
Salata
1 saat yürüyüş
2 litre su
100 kalça egzersizi
Kızlarr....
Size bir haberim varr..
İLK ÜÇ DERECE
Bunlar hepiniz için. Hepinize bir tane...
17.05.2013
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 domates
maydanoz
tere
5 zeytin
Öğle
Bol salata
2. yk yoğurt
kıymalı semizotu yemeği
Ara
2 malta eriği
Akşam
Bol salata
Su 2 litre
Spor
30 dk yürüyüş
Akşamda 20 dk eliptik yapıcam..
17 Mayıs
Sabah
Omlet peynirli
Çavdar ek 1 dil
Çay
Öğle 3 kaşık nohut 2 kaşık pilav
Ara dondurma küçük
Akşam
Meyva 1 porsiyon
su herdaim 3 Lt
Çoook şaırdım bu hafta biraz kaçamaklı geçti kötü bi sonuç alırız diye düşünmüştüm çok sevindim yaa maşallahKızlarr....
Size bir haberim varr..
İLK ÜÇ DERECE
Bunlar hepiniz için. Hepinize bir tane...
17 mayıs
sabah ince bir dilim kek
öğlen
semizotu salatası
domates salatalık
roka salatası
ara
1 elma
akşam
4-5 kaşık bezelye yemeği
1 dilimçavdar ekmeği
4-5 erik