Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Chentiq bu hafta pek iyi değiliz dmiSenin yüzünü kara çıkarıcaz

olur mu hiç... siz tartıdaki sonuçlardan memnun olana kadar çabalayacaksınız ben size güveniyorum. çok iyi ortalamalar yakalayacağız. biraz sabır ve irade hepsi bu...

canım listeniz doğru....

damlalar arkadaş daha önce başka bir nickle yarışmış olabilir şuanki adıyla bende bulamadım

Son düzenleme:
çok güzel ya.. kendine uğraş bulduğunda yemek aklına gelmiyor. benimde işlerim çok olunca yemek düşünmüyorum..
ama işim yoksa aklımdan tüm yemekler geçiyor...

bende öyleyim kesin kilo alırım stresden.. millet zayıflar biz kilo alırz. birde herkes kilonuza karışırya tam bir felaket..
buralar yazın çok sıcak oluyor eylülde olması güzel olacak havuz başında. tabi hava bize oyun oynayıp yağmur yağmazsda...
yapmam gereken çok hazırlık var ama şimdilik büyük işleri hallediyorum. birde antalyaya taşınmak zorundayım o dert oluyor en çok bana..

85.6
Hafta ici tartılmıştım hatırlarsanız o verdigim bile geri gelmiş.aynen 100gram bile fark yok.
Regl olucam falan diyorum o da yok olmadım

sıkma canına haftaya 2 katı verirsin emin ol..

kızlar yapabilecek olanlar için bir önerim var perşembe günleri detoks yapalım hem kilolarımız cuma günü daha az çıkar hemde kendimizi daha iyi hissederiz. ama tansiyon ve kan şekeri konusunda sorunları olmayanlarla; bir yerde bayılıp kalmanızı istemem..

damlalarım, soruma cevap ver de hemen gidip listemizi ekleyeceğim

kızlar bugün yazılanları çok takip edemedim. o yüzden yorumlarımı akşam yaparım..

damlalar, çıkmadıysan sana ne soracaktım. sen dün demiştin ya, geçmişte yarıştım hatta süregelen dostluklaım var diye, mezun olanların arasında göremedim seni.. yeni nick mi aldın?

Yo nickim aynı ben 80 90 grubundaydım yaklaşık 20 kişi o gruptaki kişilerle Facebook da grup kurduk görüşüyoz reeldende görüştüklerim var hepsini çok seviyorum 65 ti hedefim 68 de hamile kalıncahedefime ulaşmadan bırakmak durumunda kaldım o yüzden mezunolanların arasında yokum
Liste için neden önemli ki

Son düzenleme:

bahsettiğin grup cuma yarışmalarına dahil olmadığı için yeni üye gibi işlem yapılır senin için çünkü cuma yarışmalarında yenisin

damlalarım, soruma cevap ver de hemen gidip listemizi ekleyeceğim

kızlar bugün yazılanları çok takip edemedim. o yüzden yorumlarımı akşam yaparım..

kaptanım kolay gelsin :)
biliyorsun ben bugün yolcuyum otele
telefondan gelip okurum yazılanları ama rapor bildirmesem iyi olur. zira yediklerimin hesabını tutmak için yanımda sekreter götürmem lazım. bu nedenler Cuma/Cumartesi/pazar rapor yazmayacağım...
pazartesi detoks ile geri döneceğim
her fırsatta spor yapmaya çalışacağım. hatta sabah erken kalkıp koşmak için koşu ayakkabılarımı bile aldım...

canım önemi şu şekilde,, ben seni "cuma" da yarıştın sandım. eğer öyleyse "mezun olan yarışmacı geri döndü" gibi bir şey yazmam lazım.. yazmazsam takımca ceza alırız.. çok katı kurallar var yukarıda :18::18::18:

öğle uykusuna yatmayı planlıyordum yatamadım sabahtan beri forum başındayım. kendim psikolojik açıdan çökmüş hissediyorum. kızım ilgisizliğimden kanepeleri çizmiş tükenmezle (

bengi iyi yolculuklar vee az cozuuut... haftaya pişmanlıklar yaşamayalım..

Son düzenleme:
bahsettiğin grup cuma yarışmalarına dahil olmadığı için yeni üye gibi işlem yapılır senin için çünkü cuma yarışmalarında yenisin

İki kez aynı mesaja cevap yazdım tablet sağolsun yine kapanıp duruyor

Son düzenleme:
Tamamdır bende diyorum mezuniyet mi vardı 80 90 topiğinde hedefine ulaşan başarı öyküsü yazıyordu onuda yapamadım ya bu sefer mezun oluruz inş

Öğle yemeği molamın 30 dk sını tempolu yürüyüş şeklinde değerlendirdim..

Bu arada kaptan ben daha önce 1. takımda yarışmıştım ve mezun olmuştum.. Bilgine ..

***5.Takım 309. Etap***
*JUJU* ( 84,70 / 84,10 / 0,60 / % 0,71 )
aysunayy ( 63,50 / 63,50 / 0,00 / % 0,00 ) Kilosu Sabit
dalin26 ( 76,50 / ) Bildirimde Bulunmadı
biricikoglumertug ( 68,80 / 68,10 / 0,70 / % 1,02 )
ZES ( 76,30 / 75,90 / 0,40 / % 0,52 )
birsen-deniz ( 64,00 / 63,80 / 0,20 / % 0,31 )
cornella ( 64,60 / 64,00 / 0,60 / % 0,93 )
ukyo ( 68,50 / 68,00 / 0,17 / % 0,24 ) 307. Etapta izne ayrıldı. Kilosu 3'e bölündü
Gamze_M ( 62,00 / 62,00 / 0,00 / % 0,00 ) Kilosu Sabit
busramnmn ( 60,20 / 60,20 / 0,00 / % 0,00 ) Kilosu Sabit
rabyas ( 78,20 / 77,70 / 0,50 / % 0,64 )
toplight ( 69,20 / 68,60 / 0,60 / % 0,87 )
Sevda_M ( 71,50 / 71,00 / 0,50 / % 0,70 )
Püsküüt ( 61,30 / 60,80 / 0,50 / % 0,82 ) Mezun Olan Üye Geri Döndü. Hedefi : 58.00
5.TAKIM ORTALAMASI ( 0,48 )

Başlangıç kilom : 90
Geçen hafta 87.5
Bu hafta 86.3
Giden : 1.2
87.5-86.3/87.5*100:1.37

KAptanım benim bildirimim bu geçen cumadan 5. Takımda listeyi hazırlamışsın benim kilom değişik bu bildirimden kafam karıştı da

Son düzenleme:
KAptanım benim bildirimim bu geçen cumadan 5. Takımda listeyi hazırlamışsın benim kilom değişik bu bildirimden kafam karıştı da

canım bu ilk bildirim olduğu için o şekilde yazdım.. sizin buralarda yazdıklarınız doğru.. o bir üst merciinin mesajı

canım bu ilk bildirim olduğu için o şekilde yazdım.. sizin buralarda yazdıklarınız doğru.. o bir üst merciinin mesajı
Öğlen uykun yattı yine galiba Allah kolaylık versin bende baka baka anladım geçen cuma bildirimi listeye alınmış heralde bu haftanın ve haftaya olan kilomda ikiye bölünecek aman neyse esas olan 86 yı gördüm haftaya da en az bir kilo kaybetmeliyim

Yattı canım ya.. Bu iş böyleyse kötü.. Sabah 9 dan beri PC başındayım. gözlerim belerdi bir oraya bak bir buraya. umarım sadece ilk bildirimimiz diye böyle olmuştur..

bir daha bölünme falan yok kızlar.. bunlar ilk bildirimden dolayı böyle.. Ama ortalamalarımızı 2 civarında olur sanıyordum ben.. kekler börekler kurabiyeler.. kaçamaklarla dolu bir haftadan 1 ortalama çıkarmamız bile çok iyi olmuş..

bu arada izinlilerden değil ama kalan sağlardan takıma katıldıklarından bu yana hayatlarında neler değişti, ya da neler değişmedi, kendilerinde eksik bulduğu ya da takdir ettiği şeyler nasıl.. bir geri bildirim alabilir miyim? çok mutlu olacağım gerçekten. bir de nasıl bir kaptan bekliyorlardı neyle karşılaştılar,. malum yolculuğu beraber yapıyoruz, bir yanlışım olduysa bilmek isterim..

Son düzenleme:

Ben yoldan yazıyorum.. Tum kaçamaklara rağmen bence yinede İyiyim kilo veremeyenlerde takılması oraya haftaya daha iyi olacak sonuçta sadece bir haftalık bir süreç degil ki bu...
Kaptanım sor is senin yaptığın özveri ve zaman ayrıman gerekiyor.. Herkesi tek tek kontrol etmek kolay mı birde benim gibi çatlak kaçamak delisi bir üyen varsa... Sen bizim sürekli yanımızda oldukça bizde başarılı olacağız.. Ben kendi adıma 2 hafta önce artık bu kilo verme ısını başaramayacağım diye düşünüyordum.. 61.1 kadar kendim düştüm bu yıl daha önce ama sonra bir tartıldim 62.. Bu sefer. 2 hafta üst üste düşüş yasadım.. Bu yıl icin benim icin bir basarı ve bu senin ve takım arkadaslarımın sayesinde oldu.. Yazdıklarına cevap veren oldumu neler yediler neler yazdılar diye bakmak bana hep keyif verdi... Eğer kilo vereceksem bunu sizlerle beraber başaracağım.. Kaptanlığın icin bu öz verili gorev icin ven kendi adıma teşekkür ederim...

allah kolaylıklar versin canım, senin işinde zor,, ben kendimle ilgili bir şeyler söylemem gerekirse, genelde diyetin ilk 20 gün 1 ayında zorlanmam ve ilk etaplardaki kiloları kolaylıkla veririm, benim için asıl zor olan kısım şimdi başlıyor.. ama kendimi iyi hisssediyorum, çünkü kilo vermek gerçekten kolay bir şey değil, hele yemeğe düşkün biriyseniz daha da zor ve ben bunu başarıyorum... tabi bunda senin , burdaki arkadaşların çok büyük etkisi var, inan pasta börek yediğim gün buraya yazana kadar düşünüp durdum , nasıl yazıcam yediklerimi diye , yediğimden utandım... diğer arkadaşlarda benim gibi burayı ciddiye alıyor bu da hoşuma gidiyor... ben burayı arkadaşlarımı sevdim yani... hep beraber inşallah daha ince daha sağlıklı insanlar olacağız

sana gelince chentiq otoriteni seviyorum seninde.. beni rahatsız eden bir durum şimdiye kadar hiç olmadı ,

bu 20 günde 10.takım bana hep güzellikler kattı 4,4 kilocuğumu da aldı benden , bundan güzeli var mı ya

kızlar bugün uğramkıyorsunuz, bengi ile sura gitti, kaldık 4 kişi...
bugünü de bitirdik şükür işlerimi toparlayıp çıkıcam yarım saat sonra iyi akşamlar kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…