Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kesinlikle canım, ipin ucu kaçmadan önlem almamız gerekiyor. bende öyleyim kendmi biraz salsam hemen gelicek kilolar yapışacak vücuduma... düğün yakın mı tatlım, ?? her gelin güzeldir diyorlar ama, incecik kuğu gibi gelin olmak gibisi yoktur eminim,,, şöyle incecik bir bel,, incecik kollar.... ahh ahh ben evlenirken 55 kilo idim.. stresten diyet yapma isteğim falan kalmıyordu , biraz daha ince görünseydim fena olmazdı ama bende artık evlilik yıldönünümde acısını çıkarıcam:))

Düğün ne zaman

Bu hafta sahalara geri dönüyor 10. takım yeni yüzler yeni heyecanlarla... Hepinizi şimdiden tebrik ederim verilen kilolar için...

kızlar ya ben hedef kilomu fazla mı tutmuşum ne , hedefe biraz daha yaklaştığımda daha da aşağılara mı çeksem o rakamı...50 ya da 49 a... neyse hele bi 52 olayımda:))

Başlangıç kilom : 90
Geçen hafta 87.5
Bu hafta 86.3
Giden : 1.2
87.5-86.3/87.5*100:1.37

değil mi şöyle kuğu gibi olmak varken neden kilo alalım. vermek sorun değild ebenim derdim koruyamamak. her yaz 60 iniyorum sonra hopp 64. neyseki aklım başıma geliyor sonra tekrar diyet yap. son 4 yılım diyet yapmakla geçti
metabozmanm yavaş ölçtürdüm 1.200 kcal harcaya biliyorum hiç bir şey yapmadığım zaman. ayrıca sakin bir işim var çoğunlukla masabaşı.
yıldönümünüzde çok güzel ve ince olacaksın inanıyorum..

Düğün ne zaman

13 eylül düğün koşuşturmasında verdiğim kiloları geri almaktan korkuyorum

kızlar ya ben hedef kilomu fazla mı tutmuşum ne , hedefe biraz daha yaklaştığımda daha da aşağılara mı çeksem o rakamı...50 ya da 49 a... neyse hele bi 52 olayımda:))
olsun canım hele bir yaklaş azaltırsın.. belki bende düşük tuttum hedef kilomu..zaten ben çok kalamam 56larda hoş hiç 58in altına inemedim

canımm maşallah şura dan sonra en fazla kiloyu sen vermissin bu hafta birtek maymunmura kaldı sanırım bildirmeyen o kadar

Sağol canım kilo veren sabit kalabilen herkesi tebrik ediyorum şurayı yakalayamadım bu hafta ama haftaya geçeceğim inş
Senin boyun kaç hedef kilon bile bana fazla geldi

damla benım mı yanlısım var, sen baslangıc kılonu 88 bıldırmemıs mıydın?

Benim bu topikteki başlangıç kilomdu 88 ama 90 la başladım diyet serüvenine hangisini Alman gerek yada bildirmem
Ben toplamda verdiğim kiloyu görmek için çizelgemde o şekilde

Ben incik boncuk işine girdim kolye yapıyorum şu anAklıma hiiç yemek gelmioBen önceden dışarda çok yemek yiyodum ondan şiştim şiştim 60 kilo oldum pantolon alırken aynaya bi baktım ki koç maşallah etli butluDedim ki duur ben bi kilo veriyim gör o zaman koçuŞimdi dışarda yemek için verdiğim paraları incik boncuğa veriyorum hem kilo veriyorum hem süsleniyorum

Benim bu topikteki başlangıç kilomdu 88 ama 90 la başladım diyet serüvenine hangisini Alman gerek yada bildirmem
Ben toplamda verdiğim kiloyu görmek için çizelgemde o şekilde

tamam canım... ben paylaşım alanına bildirirken cuma yarışmasındaki başlangıcı baz almak zorundayım ya.. sen 90 yazınca yanlıs mı not ettım dıye dusundum.. sen cızelgende dıyete baslangıc kılosunu al tabı... cuma yarısmasınınkını almalıyım ben ama.. tamamdır..

maymuşşşşşşşşşşş gel hadi bi sen kaldınnn...

o gelene kadar sizlere yorum yapayım. kızlar çok güzel vermişsiniz. harika işler başarmışsınız.. eğer o kaçamaklar olmasaydı düünebiliyor musunuz ne kadar daha mutlu sonuçlar alacaktınız. belki gramla verenleriniz kiloyla verecekti. gene de moralinizi yüksek tutun. bunlar daha ilk haftalarınız. zamanla alışacaksınız yemek bile istemeyeceksiniz..

ve innuk..

cumaya kadar tartılmama kuralını hatırlıyor musun? o hırsla baklavaları yemişsin.. tam tersi reaksiyon yapmışsın.. su toplamak kadar normal bir şey yok önümüzdeki haftaya doğru belki de 1,8 verecektin. ama şimdi o baklavaları yakmak için daha çok çalışacaksın

benim düğünüm hazirandaydı düşün ben şubat gibi diyete başlamıstım, 54 e kadar düşmüştüm sonra bana yeter bu kadar küçülmüssün çocuk gibi kalmıssın dediler moralimi bozdular benim diyetimde bozuldu bu yüzden , ben stresten koşturmadan kilo veren biri de olmdığım için kilo aldım, düşün gelinliğin son provasında gelinlik zor kapanmıştı, terzi bile demişti, millet stresten kilo veriri sen almıssın diye... umarım sende öyle olmaz... kilonu korursun..
ne güzel sonbahar gelini olacaksın, hazırlıklar ne alemde...

Sağol canım kilo veren sabit kalabilen herkesi tebrik ediyorum şurayı yakalayamadım bu hafta ama haftaya geçeceğim inş
Senin boyun kaç hedef kilon bile bana fazla geldi
,

benim boyum 1,52 canım... o kilo bana fazla bile

Kızlar kilo vermedim regl de olmadım şişkinligim de gitmedi anlamadım neden nerde yanlışım var.moralim yerle bir resmen

Kızlar kilo vermedim regl de olmadım şişkinligim de gitmedi anlamadım neden nerde yanlışım var.moralim yerle bir resmen

canım hiç üzülme, sen bi eski düzenine geç ondan sonra daha dikkatli olursun verirsin inşallah, sen yinede kilo bildirimini yap

Haklısın maymunarmut insan çok kötü hissediyo kendiniAma hemen atlat bu durumu de ki bu hafta olmadıysa bi dahaki haftaya hem sen memlekettesin normal yani kilonu koruduysan o bile güzel üzme kendini

85.6
Hafta ici tartılmıştım hatırlarsanız o verdigim bile geri gelmiş.aynen 100gram bile fark yok.
Regl olucam falan diyorum o da yok olmadım

Son düzenleme:
damlalar, çıkmadıysan sana ne soracaktım. sen dün demiştin ya, geçmişte yarıştım hatta süregelen dostluklaım var diye, mezun olanların arasında göremedim seni.. yeni nick mi aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…