kilolu değilim ama fazlalıklarım var. armut şeklinde vücudum. boy kurtarıyor beni :) 58 falan olayım iyi görünürsem bırakacağım.ama sorun şu ki kilo alıp veriyorum sabit kalamıyorum.. birde kilo almaya müsaitim o yüzden evlenmeden önce 57-58 de sabitlersem kilomu daha iyi olacak. malum birde düğün var beyaz kilolu gösteriyor..
kilolu değilim ama fazlalıklarım var. armut şeklinde vücudum. boy kurtarıyor beni :) 58 falan olayım iyi görünürsem bırakacağım.ama sorun şu ki kilo alıp veriyorum sabit kalamıyorum.. birde kilo almaya müsaitim o yüzden evlenmeden önce 57-58 de sabitlersem kilomu daha iyi olacak. malum birde düğün var beyaz kilolu gösteriyor..
Başlangıç kilom : 90
Geçen hafta 87.5
Bu hafta 86.3
Giden : 1.2
87.5-86.3/87.5*100:1.37
kesinlikle canım, ipin ucu kaçmadan önlem almamız gerekiyor. bende öyleyim kendmi biraz salsam hemen gelicek kilolar yapışacak vücuduma... düğün yakın mı tatlım, ?? her gelin güzeldir diyorlar ama, incecik kuğu gibi gelin olmak gibisi yoktur eminim,,, şöyle incecik bir bel,, incecik kollar.... ahh ahh ben evlenirken 55 kilo idim.. stresten diyet yapma isteğim falan kalmıyordu , biraz daha ince görünseydim fena olmazdı ama bende artık evlilik yıldönünümde acısını çıkarıcam:))
Düğün ne zaman
olsun canım hele bir yaklaş azaltırsın.. belki bende düşük tuttum hedef kilomu..zaten ben çok kalamam 56lardakızlar ya ben hedef kilomu fazla mı tutmuşum ne , hedefe biraz daha yaklaştığımda daha da aşağılara mı çeksem o rakamı...50 ya da 49 a... neyse hele bi 52 olayımda:))
Geçen hafta 87.5
Bu hafta 86.3
Geçen hafta 87.5
Bu hafta 86.3
canımm maşallah şura dan sonra en fazla kiloyu sen vermissin bu hafta birtek maymunmura kaldı sanırım bildirmeyen o kadar
damla benım mı yanlısım var, sen baslangıc kılonu 88 bıldırmemıs mıydın?
Benim bu topikteki başlangıç kilomdu 88 ama 90 la başladım diyet serüvenine hangisini Alman gerek yada bildirmem
Ben toplamda verdiğim kiloyu görmek için çizelgemde o şekilde
değil mi şöyle kuğu gibi olmak varken neden kilo alalım. vermek sorun değild ebenim derdim koruyamamak. her yaz 60 iniyorum sonra hopp 64. neyseki aklım başıma geliyor sonra tekrar diyet yap. son 4 yılım diyet yapmakla geçti
metabozmanm yavaş ölçtürdüm 1.200 kcal harcaya biliyorum hiç bir şey yapmadığım zaman. ayrıca sakin bir işim var çoğunlukla masabaşı.
yıldönümünüzde çok güzel ve ince olacaksın inanıyorum..
13 eylül düğün koşuşturmasında verdiğim kiloları geri almaktan korkuyorum
olsun canım hele bir yaklaş azaltırsın.. belki bende düşük tuttum hedef kilomu..zaten ben çok kalamam 56lardahoş hiç 58in altına inemedim
,Sağol canım kilo veren sabit kalabilen herkesi tebrik ediyorum şurayı yakalayamadım bu hafta ama haftaya geçeceğim inş
Senin boyun kaç hedef kilon bile bana fazla geldi
Kızlar kilo vermedimregl de olmadım şişkinligim de gitmedi anlamadım neden nerde yanlışım var.moralim yerle bir resmen
Kızlar kilo vermedimregl de olmadım şişkinligim de gitmedi anlamadım neden nerde yanlışım var.moralim yerle bir resmen