daha ne olsun 1 kutu dondurma kaç kalori
küçükbaş olsaydı etrafta yerdim onuda...
tartı tartı tartı.. sen benim istediğim kilodasın.. peki boyun kaç .. kilo çizelgene boy bilgisini eklememişsin..
Eşimde kandil simidi getirmiş çayla yarımda olsa yiyecemYa yok boyle bir sey ben ne zaman bugün az yiyeceğim dediğimde.. Biri simit getiriyor biri pasta getiriyor... Şimdide sicacık pişi getirdiler bengi ye diye... Tabağa koydum mutfakta duruyor bir ara çöpe atacağım mecburen...
Çok şükür atlattım iyi de geçti kaç gündür yaşamıyodum nerdeyseDün de çok yedim korkuyorum yarın tartı koca şişko dicek diye
Dondurma abartılı olmuş ama bugün detoksun telafi edecek onuRAPOR
16 MAYIS 2013 PERŞEMBE
Sabah
sebze suyu
10 zeytin
1 dilim ekmek
Öğlen
sebze suyu
20 zeytin
1 dilim ekmek
Ara
1 adet mango
Ara
sebze suyu
10 zeytin
1 dilim ekmek
Akşam
sebze suyu
biliyorum çok az bir menu ama dün akşam yediklerimi bir yazsamkendi kendime ceza veriyorum bugün...
umarım akşamı böyle tamamlarım. kendimi bavul hazırlamaya vereceğim. 2 gün ben sanki 2 hafta gidiyormuş gibi bavul hazırlıyorum
su 3 litre falan
spor yok..
Ama ben bi kutu diye düşünmemiştimEklemiştim aslında da son güncellemede kaldırmışım yarın ekliyim Boyum 1.62 benim
Haklisin birikiyor birikiyor saldırıyorum. Bak bu hafta abur cubur yemeyeceğim dedim daha beter oldum.. Ama sorun su ki ben ucundan bir parça almayı bilmiyorum.. Ucundan alayım sonra gözümü açtığımda hepsini yemisim... Bugünü boyle geçireyim.. Bakalım..
hoş geldin iyi yapmışsın. en küçükler bulundu en büyük kim umarım ben değilimdir30 oldum ben geçen gün
Bengicim biz seninle ne kadar birbirimize benziyoruz diye düşünüyordum nedeni belli oldu. İkimizde boğa burcuyuz !!!
Aynı yaştayız (Senden sadece 15 gün büyüğüm)
Aburcubura düşkünüz.(dondurma,çerez,çikolata favorilerim)
Tatma amaçlı yemiyoruz, son lokma bitmeden rahat edemiyoruz. (En azında ben öyleyim)
Nasıl tespitler!!
16 mayıs
sabah
1 dilim ince kek
ara
yeşil çay
öğlen
salata
2-3 yk mantar sore
yoğurtlu havuç
ara
elma
akşam
4-5 yk sebze sote
yoğurt
salata
1 dilim çavdar ekmeği
2 erik 2 kayısı
2 litre su
300 ip atlama
İnnuk kötü olmuş pilav neysede baklavayı telafi etmen lazım yarın iksir hazırla 3 paket 5 i biryerde çay 2litre olması lazım kaynamış suda 5 dak demle limon sık istersen içine taze nane at ve gün boyu iç onu çok faydalı
hedef koyalım mesela ben 5 kilo verdikten sonra bir öğün canım ne isterse yiyeceğim diye koşullandırıyorum kendimi çokmu canım çekti çiğne tükür yapıyorum :26:yutmadıktan sonra sıkıntı yok bende işe yarıyor
Spor yaptıktan sonra ilk hafta randuman beklemeyin sonrasında gidecek kilolar
Kaptandan haberi olan varmı
16 Mayıs 2013 perşembe
sabah
2 kibrit kutusu peynir
1 domates
çeyrek ekmek
öğlen
1 porsiyon bamya
2 dilim ekmek
3 çatal patates püresi
akşam
müsli (sütlü)
Türk kahvesi
su 2 litre
yarım saat yürüyüş
20 dk kol bacak ve bel egzersizleri
bende 90lıyım kilomuz da yaşımızda benziyokızlar vakit bulup bir uğrayayım dedimbelkide küçüğünüz benimdir. 22 yaşındayım
16 Mayıs
Sabah
Peynir
Çavdar ek 1 dil
20 gr helva
Yeşilçay
Öğle
Domates 2 tane
Kıvırcık 1 tane
50 gr Peynir
Çavdar ek 2 dil
Soğan çekti canım çiğ olarak yedim sevmem normalde
Çay
Ara Nescafe
Akşam yoğurt
Çayla yarım kandil simidi yerim ama 2 mil leslimi de yaparım
16 MAYIS 2013,PERŞEMBE
SABAH
1 peynirli tost
6 zeytin
ÖĞLE
1 poğaça
AKŞAM
1 kase tavuk çorbası
4 yemek kaşığı taze fasülye
1 kase yoğurt
Salata
1 saat yürüyüş+100 kalça egzersizi
2 litre su
Menün sebze yönünden zayıf gibi biraz.
Ya şu an bu yorumu yaparken biile kendimden utanıyorum..
Sanki kendi menüm dört dörtlük gibii...