Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

16 MAYIS 2013,PERŞEMBE

SABAH

1 peynirli tost
6 zeytin

ÖĞLE

1 poğaça

AKŞAM

1 kase tavuk çorbası
4 yemek kaşığı taze fasülye
1 kase yoğurt
Salata

1 saat yürüyüş+100 kalça egzersizi
2 litre su

daha ne olsun 1 kutu dondurma kaç kalori
küçükbaş olsaydı etrafta yerdim onuda...
tartı tartı tartı.. sen benim istediğim kilodasın.. peki boyun kaç .. kilo çizelgene boy bilgisini eklememişsin..

Ama ben bi kutu diye düşünmemiştimEklemiştim aslında da son güncellemede kaldırmışım yarın ekliyimBoyum 1.62 benim

Eşimde kandil simidi getirmiş çayla yarımda olsa yiyecem
Çok şükür atlattım iyi de geçti kaç gündür yaşamıyodum nerdeyseDün de çok yedim korkuyorum yarın tartı koca şişko dicek diye

Dondurma abartılı olmuş ama bugün detoksun telafi edecek onu
Ama ben bi kutu diye düşünmemiştimEklemiştim aslında da son güncellemede kaldırmışım yarın ekliyimBoyum 1.62 benim

Ee daha ane şişkosu boyun kilon orantılı ne güzel okadarcık kiloyu dert etme
Yaş olarak ben en kıdemlinizim bence 82 liyim

16 Mayıs
Sabah
Peynir
Çavdar ek 1 dil
20 gr helva
Yeşilçay

Öğle
Domates 2 tane
Kıvırcık 1 tane
50 gr Peynir
Çavdar ek 2 dil
Soğan çekti canım çiğ olarak yedim sevmem normalde
Çay

Ara Nescafe

Akşam yoğurt

Çayla yarım kandil simidi yerim ama 2 mil leslimi de yaparım

15.05.2013

Sabah

1 lavaşın içine;
2 dilim beyaz peynir
bol maydanoz
roka
tere
1/2 küçük domates

Öğlen

Bol yeşil salata
4 yk. Bulgur pilavı

Akşam

Bol salata
1 tabak kıymalı semiz otu yemeği (6 yk)
2 yk yoğurt

Spor:
Sabah 15 dk pilates
Akşam 20 dk eliptik bisiklet

Su 1 lt ancak

16.05.2013

Sabah

Sandviç

İçincekiler;
1/2 kepekli baget ekmeği (15 cm kadar)
beyaz peynir
domates
maydanoz
marul

Öğlen

Şehriyeli domates çorbası 1/2 kase
4 fırın köfte ( parmak şeklinde sulu pişirilmiş)
Piriç pilavı (sanırım 6-7 yk vardı)
Salata
3 ad baklava

Akşam
2 ad kandil simidi
çay

Su 2-3 bardak (en azından 1,5 litreye tamamlayacağım)
Spor henüz yapmadım ama 20 dk hatta 30 dk eliptik..

Moralim çok bozuk...

Fenalardayım..

Herşey bu sabah banyoda bana gözkırpan tartıya çıkmamla başladı.. O dakkaya kadar kendimi çok iyi hissediyordum hele ki dün akşam yeni bisikletimi kutlamak için 20 dk da 150 kcal yakıp deli gibi ter attıktan sonra 65 falan görmeyi umuyorken.. Ne göreyim 1 gr dahi verememişim

Yediklerime tüm hafta boyunca çok dikkat ettim kaçamaksız bugüne kadar geldim ama sabah hüsrana uğradım.. Nerde yanlış yaptım çözemiyorum..

Zaten iki gündür işyeri kaynıyor..
Başımı kaşıyamıyorum. Bu günde yeni başlayan arkadaşları depoya eğitime götürdüm mecburen yemeği orda yedim. O baklavaları ve pilavı neden yedim nasıl bir açlık bu!!!
Düzenim şaştı akşam ofise döndüğümde yığılmış işlerim okunacak 1310 mailime bakarken arkadaşım 1 bardak çayla kandil simtlerini masama bıraktı. Bakmadan indirdim 30 sn de mideme..

İradesizliğin son noktası!!
dün ve bugün sabah takıma uğrayamadım motivasyonum dağıldı. Yardım edin kızlar bana...

hoş geldin iyi yapmışsın. en küçükler bulundu en büyük kim umarım ben değilimdir 30 oldum ben geçen gün

Bengicim biz seninle ne kadar birbirimize benziyoruz diye düşünüyordum nedeni belli oldu. İkimizde boğa burcuyuz !!!

Aynı yaştayız (Senden sadece 15 gün büyüğüm)

Aburcubura düşkünüz.(dondurma,çerez,çikolata favorilerim)

Tatma amaçlı yemiyoruz, son lokma bitmeden rahat edemiyoruz. (En azında ben öyleyim)

Nasıl tespitler!!

Aynen yaaa ama ne yapacağız bilmiyorum... Bizim derdimiz artık damak tadı olmaktan çıktı.. Gözüm donüyor abir cubur yerken.. Ucundan alayım geri kalanı nasıl midem indirdim bilmiyorum.. Boğa burçları obur olur zaten.. sanırım benim pişilere öğleden sonra yaptıgım gibi keske yemiş gibi davranıp çaktırmadan çöpe atsaydin iyi olurdu.. Yiyecek atmak tamam kötü bir sey ama olmuyor iste.. Dün aksam benim nasıl gözüm dondü bir bilsen.. Bugün İyiyim dünkü pişmanlık neticesinde tuttum kendimi ama su mini tatil bana hava yol su ve kilo olarak geri donecek.. Gözümden şimdiden yemekler geçiyor..
Keske sabah tartılmasaydın.. Belki yarın sabah birazda olsa kilo vermiş olarak tartilicaktin.. Sabah moralinizi bozman bütün gunu etkilemiş... Ama yinede inancım var.. İnislerimiz çıkışlarımız olsada 2 ileri 1 geri gitsekte başaracağız.. Başarmak zorundayız çünkü bugünkü kilolarımızdan mutlu değiliz.. Bu duyguya saril.. Kendini zayıflamış halde güzel kıyafetler icinde hayal et.. Ben her ne kadar irademi çoğunlukla kaybetsemde belkide yarın tartıda güzel bir rakam görmeyecek olsamda bu duyguya sarılmaya çalışıyorum...
YİNEDE BAŞARACAĞIZ...

İnnuk kötü olmuş pilav neysede baklavayı telafi etmen lazım yarın iksir hazırla 3 paket 5 i biryerde çay 2litre olması lazım kaynamış suda 5 dak demle limon sık istersen içine taze nane at ve gün boyu iç onu çok faydalı
hedef koyalım mesela ben 5 kilo verdikten sonra bir öğün canım ne isterse yiyeceğim diye koşullandırıyorum kendimi çokmu canım çekti çiğne tükür yapıyorum :26:yutmadıktan sonra sıkıntı yok bende işe yarıyor
Spor yaptıktan sonra ilk hafta randuman beklemeyin sonrasında gidecek kilolar

Kaptandan haberi olan varmı

16 mayıs

sabah
1 dilim ince kek

ara
yeşil çay

öğlen
salata
2-3 yk mantar sore
yoğurtlu havuç

ara
elma

akşam
4-5 yk sebze sote
yoğurt
salata
1 dilim çavdar ekmeği

2 erik 2 kayısı
2 litre su

300 ip atlama

hayırlı akşamlar kızlar

innukçum arada patlamalar olur.. olmuş bitmiş yapıcak birşey yok. telafi edip yoluna devam etmelisin tartıya da hiç takılma sabah belki seni mutlu edecek bir rakamla karşılaşacaksın..

çok yorgunum kızlar belim çok ağrıyor çamaşırlarımı asıp doğğru yatağa gideceğimii iyi geceleri hayırlı kandiller hepinize..

Kaptandan benkm hsberim vsr kendisi kandil münasebetiyle kapali. Ama tum menuleri yazilanlari internet buldugu ik an okudu. Eve yeni geldim kizi uyutmadan size yaziyorum. Cepten oldugundan yazim hatasi dolu

Menünü çok beğendim

16 Mayıs 2013 perşembe

sabah
2 kibrit kutusu peynir
1 domates
çeyrek ekmek

öğlen
1 porsiyon bamya
2 dilim ekmek
3 çatal patates püresi

akşam
müsli (sütlü)
Türk kahvesi

su 2 litre
yarım saat yürüyüş
20 dk kol bacak ve bel egzersizleri

Yok be güzelim canım çeksede yesem neyse tamamen pis boğazlık!Canımın çektiğini yeseydim daha iyiydi(söyleyim canınızı istetmiim ama canım daha iyisini çekiyordu)
Gereksizdi tamamen.Düşünmeden yedim.

Yarın senin iksirden bulmaya çalışıyım bari..

Menün sebze yönünden zayıf gibi biraz.

Ya şu an bu yorumu yaparken biile kendimden utanıyorum..
Sanki kendi menüm dört dörtlük gibii...

kızlar vakit bulup bir uğrayayım dedim belkide küçüğünüz benimdir. 22 yaşındayım
bende 90lıyım kilomuz da yaşımızda benziyo yediklerimiz de benziyo

beğendim menünü :)

seninde güzel olmuş yediğin puacayı dengelemişsin

Kızçelere not: kızlar Memlekette sizden uzak kaldım foruma zamansız zamansız girdim hep.iyice kendimi saldım son 5 gündür tost börek puaça lokum tarzı kaçamaklar yaptım kesinlikle kilo verdiğimi hissetmiyorum hatta yüzüm gözüm şişti spor yaptım ama rahat rahat.Yarın izmire gidiyorum sabah kalkınca kilomu yazarım raporum yine geç olursa kusuruma bakmayın .Fotoğrafımı çekip asıcam dolaba.Sura ve melindayla yaşlarımız yakınmış :) melindayla aynı.2 hafta boyunca çok ders çalışmam gerek bu benim için daha iyi ozaman çok yemek de yemiyorum hem.kamp gibi oluyo bana.
gittiğimde tek tek neler yazılmış incelerim

Son düzenleme:
Menün sebze yönünden zayıf gibi biraz.

Ya şu an bu yorumu yaparken biile kendimden utanıyorum..
Sanki kendi menüm dört dörtlük gibii...

öyle deme kimseninki dört dörtlük olmasa da uyaralım birbirirmizi ki dört dörtlük olma yolunda daha güzel ilerleyelim
normalde hiç sebze tüketmiyorum ama zorluyorum kendimi sebze yemek için

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…