Saç Rengi ve Saç Boyama 10 senedir valla usandım .çarem sizsiniz

ee canım niye küllü yaptırıyorsun ki o zaman? doğal tonda bir sarı yaptır röfleni....başka bir kuaföre de gittin mi? valla röfle çok zor iş, saçlarını eline alabilirsin kendin düzeltmeye çalışırsan, cesaret lazım yani...bence 1-2 ay sonra başka bir kuaföre git, zaten o küllü renk akmış olur, altın sarısı tonunda veya doğal sarı tonunda cila yaptır üstüne....yok ben bir daha asla kuaföre gitmem diyorsan da, bu işin tek çözümü kendi saçına cila atacaksın...onu da nasıl yapacaksın bilmiyorum hiç yaptırmadım. ama bak 2. veya 3. sayfalarda olması lazım, amonra'nın açtığı bir konu. saçını kendisi oryalle açmış, sonra boyayıp cila yapmış kendisi. formüller de yazıyor. bir bak oraya. o saçını kızıl yapmıştı ama o formül sarı saç için de kullanılır. sen kızıl boya değil de sarı boya kullanıcan tek fark...

hatta koyayım linkini de:

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...-rengini-korumak-cok-kolay-artik-resimli.html

Son düzenleme:

evet baktım tatlım ama yeterınce acıklamamıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…