- Konu Sahibi blackgirl3434_34
-
düz sarımı istiyosun yoksa yine aynı şekilde röflemi? dip boyanımı iyi yapamıyolar
düz sarı istemiyorum röfle istiyorum ama ışıltılı sarılı istiyorum. dip boya yaptırmıyorum kendi saçımı uzerıne rofle yapılıyo. ama her dıp rofle farklı oluyo .bırbırını tutmuyo. ben aralarda sapsarı ısıltılar ıstıyorum ama suanda sacım koyu rofle
eğer evde kendin boyamak istiyosan röfleyi yapamazsın. hele ki dip boyayla asla. saçının rengarek olmasını istemeyiz dimi... kolestonun vanilya sarısı var duymuşsundur. ya da altın sarısı. bu renkler evde boyaman için ideal ve parıltılı. yüzünü görmüş olsaydım sana öneriler yapardım. bu sayfaya bi bak istersen.
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...larimizin-resimlerini-burda-paylasalim-3.html
yok tatlım röfle yapmıcam evde.zaten yeni dip röflemi yaptırdım 5 gün önce. ama ben rengi açılsın diye evde cilamı atsamdiyorum. yoksa aralara ışıltımı atsam
koleston 9/0 sarı açıcı var bunu bi dene istersen. çok fazla tutmazsın üstünede cila yaparsın
cila nasıl yappıcam onu bilmiyorum
az önce yolladığım sayfaya bak tatlım orda anlatılmış hepsi:)
sağol cicim ama çok anlatmamışlar nasıl yapılıcagını.
ayrıca röflemi yaptıralı 5 gün oldu. cilayı ne zaman yapayım.ne kadar süre geçsin
saçının yıpranmasını istemiyosan bence acele etme 1 hafta on gün kadar bekle.9/0 boyayıda tip boyanı ellemeden boya yarım saatten az beklet. zaten açıldığını görceksn. ne kadar açılmasını istiosan okadar bekletirsin.
9/0 röflemi açar fakat arada kalan kendi saçımı yani siyahları turuncu yapmazmı
saçının aralarında siyah mı var kahvemi. eğer onlara gelmesini istemiosan jelatin ve bi kalem yardımıyla saçlarını ince ince alıp ayırarak boyayıp jelatinleye bilirisn.
kendi saçım var.koyu kahverengi
bence onlarda biraz açılırsa daha iyi durur. ama açılmasının istemiosan dediğim gibi yap istersen.
bilgim yok ama okuyup geçme dediğin için yorum yapayım dedim
işte onlarında biraz açılmasını istiyorum
ozaman dipler haric hepsine vur sarıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?