Saç Rengi ve Saç Boyama 10 senedir valla usandım .çarem sizsiniz

blackgirl3434_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2008
1.770
2
116
40
Yozgat
lütfen okuyup geçmeyin. artık canıma tak etti. 10 senedir röfle yaptırıyorum.hiç istedigim gibi olmadı.ya yeşilimsi oluyp ya gri. hep koyu oluyo istediğim gibi olmuyo.en son yine dip röfle yaptırdım koyu oldu külllü gibi oldu ne biliyim. artık kuaföre gitmek istemiyorum adları batsın. evde cila mı yapıyım açıcı boya alıp aralara ışıltımıı yapıyım. yoksa burda okudum bı kız yapmıs kolestnun peroksıdını surmus sacına sacı 1-2 ton acılmıs. napıyımbana bı akıl verın. bu forumdakı kızlar bılıyo bu işi. kuaforden becerıklısınız valla. hadı kızlar sız ne dersenız onu yapıcam. benım evde yaptıgım o becerıksız kuafroden daha ıyı olur

okuyup geçmeyin nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllluuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrr

hadi kızlaarrr hepiniz biliiyosunuz bu sorunun cevabını

Son düzenleme:
düz sarımı istiyosun yoksa yine aynı şekilde röflemi? dip boyanımı iyi yapamıyolar

düz sarı istemiyorum röfle istiyorum ama ışıltılı sarılı istiyorum. dip boya yaptırmıyorum kendi saçımı uzerıne rofle yapılıyo. ama her dıp rofle farklı oluyo .bırbırını tutmuyo. ben aralarda sapsarı ısıltılar ıstıyorum ama suanda sacım koyu rofle

eğer evde kendin boyamak istiyosan röfleyi yapamazsın. hele ki dip boyayla asla. saçının rengarek olmasını istemeyiz dimi... kolestonun vanilya sarısı var duymuşsundur. ya da altın sarısı. bu renkler evde boyaman için ideal ve parıltılı. yüzünü görmüş olsaydım sana öneriler yapardım. bu sayfaya bi bak istersen.

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...larimizin-resimlerini-burda-paylasalim-3.html

yok tatlım röfle yapmıcam evde.zaten yeni dip röflemi yaptırdım 5 gün önce. ama ben rengi açılsın diye evde cilamı atsamdiyorum. yoksa aralara ışıltımı atsam

sağol cicim ama çok anlatmamışlar nasıl yapılıcagını.
ayrıca röflemi yaptıralı 5 gün oldu. cilayı ne zaman yapayım.ne kadar süre geçsin

saçının yıpranmasını istemiyosan bence acele etme 1 hafta on gün kadar bekle.9/0 boyayıda tip boyanı ellemeden boya yarım saatten az beklet. zaten açıldığını görceksn. ne kadar açılmasını istiosan okadar bekletirsin.

9/0 röflemi açar fakat arada kalan kendi saçımı yani siyahları turuncu yapmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…