ben gittm kadercm bir ay sürdü kurs ama vaktin varsa ewdede günde birkaç saat çalışmayla yapılabilir..ama ben kursa daha çabuk ve sistematik olsn diye başladım belki kendim bu kadar kısa sürede yapamayabilirdim..1 ay kadar sürede 100 yazabiliyorum şu anda
ama dediğim gibi ewdede çalışabilirsin kurs sadece motive ediyo bide heyecanımı azalttı hız testleri sayesinde
ya canım bilmiyorumki gitsem mi bende evde başladım bayaa ilerledim aslında,zor olur diye tekrar f ye de geçmek istemiyorum,,,,
bence zor olmaz f'de öğrenmesi daha kolay vakit kaybetme boşuna bence hemen f'ye geç
Selam herkeslere, ben z. katibiyim kızlar, fakat kursuna gitmedim evde çalıştım, günde üç saat muhakkak çalıştım:)
Tavsiyem q kullanıyor iseniz f klavyeye geçmeniz çünkü kolay ilerleme kaydedersiniz,
sınavda q ve f olarak ayrılıyor ,ikisiyle de girebilirsiniz sınava.
klavye öğrenmeyi ben dil öğrenmeye benzetiyorum sürekli pratik yaparsanız hergün o parmaklar klavyeye değerse kazançlı çıkarsınız:)
Sorusu olan varsa cevaplayabilirim, kolay gelsin herkese:))
Selam herkeslere, ben z. katibiyim kızlar, fakat kursuna gitmedim evde çalıştım, günde üç saat muhakkak çalıştım:)
Tavsiyem q kullanıyor iseniz f klavyeye geçmeniz çünkü kolay ilerleme kaydedersiniz,
sınavda q ve f olarak ayrılıyor ,ikisiyle de girebilirsiniz sınava.
klavye öğrenmeyi ben dil öğrenmeye benzetiyorum sürekli pratik yaparsanız hergün o parmaklar klavyeye değerse kazançlı çıkarsınız:)
Sorusu olan varsa cevaplayabilirim, kolay gelsin herkese:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?