• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 Parmak klavye kursuna gidenler ve gitmiş olanlar !!!

kad_er

ASYA'm hoşgeldin kızım...
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
4.888
5
156
İstanbul
kursa giden arkadaşlar ,10 parmak yazabiliyomusunuz,bende gitmeyi düşünüyorum,ama nasıl öğretiyolar ,,,,hemen yazabiliyomusunuz onu merak ediyorum,

ben gitmedim ama ticaret lisesi çıkışlı olduğum için biliyorum 10 parmak yazmasını sadece biraz unutmuşum yazmasını hatırlamaya çalışıyorum çabuk ilerliyor klavye kurslarını bilmem ama internettende 10 parmak yazma programı indirebilirsin onlarda faydalı oluyor çalışırken biçok kişide öyle öğreniyor yavaş yavaş geliştirirsin en önemlisi sürekli pratik yapmak

ben gittm kadercm bir ay sürdü kurs ama vaktin varsa ewdede günde birkaç saat çalışmayla yapılabilir..ama ben kursa daha çabuk ve sistematik olsn diye başladım belki kendim bu kadar kısa sürede yapamayabilirdim..1 ay kadar sürede 100 yazabiliyorum şu anda;)
ama dediğim gibi ewdede çalışabilirsin kurs sadece motive ediyo bide heyecanımı azalttı hız testleri sayesinde:34:

ben gittm kadercm bir ay sürdü kurs ama vaktin varsa ewdede günde birkaç saat çalışmayla yapılabilir..ama ben kursa daha çabuk ve sistematik olsn diye başladım belki kendim bu kadar kısa sürede yapamayabilirdim..1 ay kadar sürede 100 yazabiliyorum şu anda;)
ama dediğim gibi ewdede çalışabilirsin kurs sadece motive ediyo bide heyecanımı azalttı hız testleri sayesinde:34:

slm canıim,,,öncelikle 1 ayda 100 yazabilmene çok sevindim inşlh bende yazabilirim,sen f klavye mi çalıştın??
ben evde çalışıyorum Q klavye ,,,şuan 15 dersten 7.sindeyim ,çok zevkli gidiyor ,inşlh bende 90 üzeri yazabilirimm,,,tabi dersler bitince sürekli çalışmak lazım,hızlandırmak için,,,,

Slm kızlar bende ara ara ewde deniyorum ama sıkılıp geri iki parmağa dönüyorum :50: Ne dersiniz bu haziranda da alım yaparlar mı katiplik sınavına? :68:

ewet mnks mayıs yada temmuz ayında bir alım olucağı söyleniyor ama bir kesnlik yok umarım olur..
kader ben f klavyede öğrendim zaten doğrusuda bu çünkü türkçe olan klavye f'dir ve f'de öğrendiğim için bu kadar kısa zamanda bu kadar hızlandım ama Q'da bu çok zor gerçekten ben f'i tavsiye ederim

ya canım bilmiyorumki gitsem mi bende evde başladım bayaa ilerledim aslında,zor olur diye tekrar f ye de geçmek istemiyorum,,,,:5::5:

[Bİnşallah alım olur canm da ama sınavda f yada q seçme şansın oluyor mu :26: ][/B]

başvuru yaparken mutlaka f mi q mu istiyosunuz belirtin yoksa herkes girdikten sonra klavyesi belli olmayanları aldılar yani baya baya beklersiniz kesinlikle başvururken unutmayın belirtmeyi

Ben ticaret lisesine gidiyorum F klavye kullanımı dersi ayrı görüyorduk ilk basta tek tek harf çalışması noktalama işareti diye gidiyor basta zor ama zamanla Q klavye gibi oluyor ben alıştım haftada 6 saatlık derste :16:

Okulda görüyorduk biz bunun dersini
Normalde en fazla 4 parmağımı kullanırım ama 10 parmak çok sıkıcı
Bir de klavyeye bakmamak şarttı peh :37:
Ha bir de ayakların durması gereken bir pozisyon vardı sol ayak az önde
Te allam n'alaka yahu ayakla klavye kullanımı:31:

Selam herkeslere, ben z. katibiyim kızlar, fakat kursuna gitmedim evde çalıştım, günde üç saat muhakkak çalıştım:)
Tavsiyem q kullanıyor iseniz f klavyeye geçmeniz çünkü kolay ilerleme kaydedersiniz,
sınavda q ve f olarak ayrılıyor ,ikisiyle de girebilirsiniz sınava.
klavye öğrenmeyi ben dil öğrenmeye benzetiyorum sürekli pratik yaparsanız hergün o parmaklar klavyeye değerse kazançlı çıkarsınız:)

Sorusu olan varsa cevaplayabilirim, kolay gelsin herkese:))

Selam herkeslere, ben z. katibiyim kızlar, fakat kursuna gitmedim evde çalıştım, günde üç saat muhakkak çalıştım:)
Tavsiyem q kullanıyor iseniz f klavyeye geçmeniz çünkü kolay ilerleme kaydedersiniz,
klavye öğrenmeyi ben dil öğrenmeye benzetiyorum sürekli pratik yaparsanız hergün o parmaklar klavyeye değerse kazançlı çıkarsınız:)

slm canım ,ben q klavyeyle başladım,internetteki ücretsiz online 10 parmak klavye sitesine girdim,şuan bütün harfleri bitirdim,hepsinin yerlerini biliyorum ,ama çok yavaşım,,,umudumu kestim ve bıraktım,,,napsam şimdi f ye mi geçsem,ama bu kadar da buna alıştım ,zorlanırım diye düşünüyorum,,,

Merhabalar
Nette gezinirken bu programı buldum. Zabıt Katipliği sınavında çıkan sorulardan hazırlanmış çok kullanışlı bir program. Hatta bu program kullanılarak on parmak zabıt katipliği sınavının yapıldığını duydum. Umarım herkese faydası olur.

Katipseçsis on parmak klavye programını indirmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

On Parmak Programı KatipSeçSis

Başarılar...

Son düzenleme:

sınavda klavye seçme şnsımız var peki 2 parmakla yazsak kabul ederler mi bn kabul ediliyor diye duymuştum ama :26:

Back