10 parmağında 10 MARİFET kardeşimin buzdolabı cepleri

bera-berrak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2006
465
3
kardeşim ryhn la geçen yıldan beri onlarca BUZDOLABI CEBı (bu ismin patenti bize aittir :),kimi hayır işleri için satıldı,kimini hediye ettik sevdiklerimize...RYHN üyesi olduğu bir hobi sitesinde yarışmaya katıldı son projeleriyle bakınız bu 1. si zemuszemusçok sevimli ve kullanışlı oldua.sayrıntılı fotolar için bloga
Bi Yaşıma Daha Girdim!!!: 10 Marifet'in Yarışmasına Katıldım:KK66:
uğrayınız,eğer siz de üye iseniz destek olabilirsinizopuyorumnanaktan

NOT: ilerleyen sayfalarda yeni fotolar eklenmiştir http://biyasimadahagirdim.blogspot.com/

Son düzenleme:
"buzdolabı cebi" dedim ya yeterince açıklama yaptım mı bilemedim şu gördüğünüz cep benim buzdolabımı hem süsleyen hem de not kağıdı, kalem,alışveriş listesi vs. toparlayan çok sevdiğimopuyorumnanaktan ilk çalışmalarımızdan

gördüğünüz gibi gerçekten buzdolabının veya mıknatıs yapışabilecek herhangi bi yerin cebi olabilecekler...zemuszemushem şirin, hem işlevsel,hem de kullanılmayan pantolon,etek veya kumaşları değerlendirmek için birebira.s

GerÇekten hem Çok cıcı hemde Çok kullanıŞlılar emeĞınıze saĞlık cnm

dahiyane bi fikir bayıldım mutfak da hep kalem kağıt sıkıntısı yaşarım yapacam hemen kendime bundan..

çok yaratıcı bir fikir ... çok güzel olmuşlar ... kıskandım bende yapıcam :kedi: ...

gerçekten çok orjinal olmuş sizi tebrik ederim vereliniortak
10.marifete arada bir uğrar bakarım harika şeyler var kaç zamandır bakmıyordum
hatırlattığıız iyi oldu :))

güzel bir fikir. fonksiyonel şeyler tertip düzen için vazgeçilmez. paylaşım için teşekkürler

X