10 Mart Da Oglusuma Kavusuyorum

benim SAT göre 25 Subat ti aslinda gec yumurtlama olmus dedi doktor 11 Mart a gün vardi! Normal dogum evet ama hic bir tik yok dogmicak herhalde )))

Asagi indi aslinda ama hic kaburgama vurmazken iki gündür kaburgalara vuruyo napiyo anlamadim vazgecti herhalde ))

Anladim Xcanim Yani Sende Benim Gibi Gun Sayiyon :))) Bence Senin Erjken Gelir Gibime Geliyoooo

kızlar aranızda en son dogum yapacak olan benım herhalde.sata gore 31 mart.ama ben sımdıden sabırsızlanıyorum.gununu beklemeden gelsın ıstıyorum cunku son haftalar gecmek bılmıyor sankı.allah hepımızı bır avazda kurtarsın

bende bu pazrtesı hastaneye gidiyorum eğer hastanede yer ayarlayabılırsek bende oğlumu kucağıma alıcam inşallah.
hepimize hayırlı kolay doğumlar arkadaşlar.

Allah hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip etsin... a.s. Benim 3-4 hafta var da bu kadar heyecanlıyım senin kaldı ki 5 gün ama sayılı gün cabuk geciyorrrrrrrrrr :teytey:
5 gün sonra mutlu son insallah.

canım haklısın vallahi şurda ayın 10 una 3 günün kaldı bende olsam heyecandan duramam yerimde, inşallah hayırlısı ile yavrunu kucağına alırsın . darısı bizlerin başına olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…