10 Mart Da Oglusuma Kavusuyorum

myflowers

biroyana birbuyana salla
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
2.366
14
Kizlar 10 Mart 8:30 Da Ameliyata Gircem Dahga Sonrada Oglusuma Kavuscam Insallah Gunler Gecmek Bilmiyo Bir An Evel Dogsun Istiyorummm Artik Hic Biseyden Tat Almiyorum Mutlu Olamiyorumm Sanki Dunya Oglusumun Ustune Kurulmusss Gibiii Bir An Once Dogsa Da Kucisime Alsamm Heycandan Su 5 Gunu Nasil Gecircegimi Bilemiyorummmmmmmmm

canım hadi hayırlısı bakalım ..az kalmış ne güzel kavuşuyorsun bebeğine , benim de 12 mart görünüyor doğum tarihi ama her an gelebilir dedi doktor fakat gelmeye pek niyeti yok daha aşağıya bile inmedi hala mideme baskı yapıyor ayakları . gelmezse biz de 10 martta kontrole gideceğiz, 10 martta doğarsa bizimki babasıyla aynı gün doğmuş olacak:)
senin daha var sezaryeni kendin mi istedin bi sorun mu vardı?

Ooo çok az kalmış
hayırlısı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:1hug:

teskkur ederım kızalr evt az kaldı ama bı turlu gunler gemıyyoooo gunlerı satlerı dakkaları orda bıraktım sanıyeler gecmkıyo

inci boncuk canımm benım bebegın boynuna kordon dolanmıks ıkı kez hem ondan dolayı hemde kendı ıstegımden sezeryan olmak ıstıyorum ama bakalım artık hakkımızda hayırlısı hayırlısı bebıslerımızı saglıkla kucısımıze alırız ınsallah mart annelerı basladı artık doguma fluerc ve scrınde dogum yapmıs olamalrı lazımmmm onlarında dun sezeryan tarıhlerıydı

ayy.. ne güzel ya.. herkes yavaş yavaş bebişlerine kavuşuyor. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin:nazar:

Kizlar 10 Mart 8:30 Da Ameliyata Gircem Dahga Sonrada Oglusuma Kavuscam Insallah Gunler Gecmek Bilmiyo Bir An Evel Dogsun Istiyorummm Artik Hic Biseyden Tat Almiyorum Mutlu Olamiyorumm Sanki Dunya Oglusumun Ustune Kurulmusss Gibiii Bir An Once Dogsa Da Kucisime Alsamm Heycandan Su 5 Gunu Nasil Gecircegimi Bilemiyorummmmmmmmm

ay canım ya bende aynıyım heyecandan ölüyorum.gece uykun nasıl ben sabah 6:30 da uyanıyorum,eee gece zaten kaç defa wc ye kalkıyorum yani uyku yok.a.s sen benden yarım saat önce gireceksin sezeryana allah hepimizin yardımcısı olsun inşaallah mutluluklarla alırız bebişlerimizi kucağımıza....a.s.

keske benimde dogum zamanım hayırlısıyla saglıkla bi an once gelsee

:teselli: inşaallah canım gözaçıp kapayınca sende anlamayacaksın nasıl geçti yalnız son günler geçmiyooo.allah tüm hamişlerin yardımcısı olsun

amin canım insallahh..ay bide benim eylülde dogum artık ağustosta napıcam bilmem cok fena olucak heraldee..yalnız diyorumki en azından bir an once tekmelerini hissetmeye baslasam cok iyi olurr .))

h lall canım hıc zaman gecmıyo gece bıle yatamıyorummm gozume uyku gırmıyo heycandan sag salım kucagıma alayımda baska ne ısterımkı allahtan ınsallah sende saglıkla bebısını kucagına alırsın hamısler dualarımız sızlerle

Eşim olayı abartmış durumda akşam ara doktorunu cumaya alsın ben dayanamıyorum gelsin artık diyor.

hahah ınanmayacaksın ama benım esımde gecenlerde oyle soyluyodu cuma gunu alsın dıye valla bazen bende dusunmuyo deguılım yanııı ne kadar sabırsızım dıyorum kendımeeee :))

amin canım insallahh..ay bide benim eylülde dogum artık ağustosta napıcam bilmem cok fena olucak heraldee..yalnız diyorumki en azından bir an once tekmelerini hissetmeye baslasam cok iyi olurr .))

canım sıcaklarda zorlanacaksın ama onlar için değer yaa birde tekmelerini,gerinişlerini hıçkırıklarını hisset hamişliğin tadını o zaman alıcaksınn

evt sıcakta hamılelık zor valla ben ılk aylarımda sıcaktan nerde bı su bulsam hemen suyu basımdan asgı dokuyodumm sıcakta hamılelık zor valaaaaa

canim allah kurtalsin, ne guzel sona gelmissin. insallah 5 gununde hayirlisiyla gecer ve oglusunu kucagina alirsin. dualarimiz seninle olcakkkkk

X