10 kilo vermek isteyenler!!! Gelin Karatay diyet arkadaşı olalım!

Alexandra00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
231
68
Merhaba kızlar!

Ben daha önce birkaç diyet denemiştim ve devam ettirememiştim. Çünkü kısıtlamalardan hiç hoşlanmıyorum şu saatte şunlar yenecek vs. Ayrıca hem çalışıp hem okuduğum için inanın yemek yapmaya bazen zamanım bile olmuyordu. Dukan denedim bana yaramadı sağlığım bozuldu oyuzden herkese önermiyorum zaten yulaf kepeği yemekten de bıkmıştım. Birkaç hafta önce Prof.Dr. Canan Karataya rastladım youtube da. Ne kadar video var ise hepsini izledim. Kadın muhteşem!! O kadar mantıklı konuşuyor ki zaten biraz biyoloji bilginiz var ise anlıyorsunuz. Ve Karatay diyeti aslında bir diyet değil yaşam şekli. Ve ben de yaşam şeklimi değiştirmeye yemin ettim! .Çünkü artık bu kilolardan bıktım!! Eskiden de kararlı başlıyordum ama sınavlar iş vs. derken olmuyordu ama bu o tarz bir diyet değil istediğim kadar yiyeceğim ama izinli olanlardan ve okadar kısıtlama da yok! Kitabı hemen aldım okumaya başlayacağım birkaç hafta sonra. Şubat ayında da başlamayı planlıyorum. Şubatta başlamamın sebebi yakın zamanda Türkiye'ye gidecek olmam. Orda ailemi ziyaret edeceğim dolayısı ile uygulayamam. Buarada yurtdışında yaşıyorum ve burda köy ürünleri bulmak zor olsa da deneyeceğim.
Karatay öncesinde birkaç gün detox diyeti gibi ödem söktüren Şeyda Coşkun diyeti yapmak istiyorum ardından karatay, bakalım..

Benim gibi 10 ve üzeri kilo vermek isteyen Karatay uygulamak isteyen var mı? Benimle birlikte yemin edip başlayacak bana diyet arkadaşı olacak??? Ayrıca karatay diyeti yapan veya sürdüren varsa lütfen önerilerinizi yazın. Gerçekten artık bu kilolar yüzünden psikolojim bozuldu. Aynaya baktığımda eski beni görememek çok kötü. Kıyafetlerim olmuyor, hiç birşeyi kendime yakıştırmıyorum. Göbek çıktı, sivilceler çıkıyor suratımda eskiden hiç yoktu. Cildim bozuldu eski enerjim kalmadı. Lütfen aranızda benim gibiler varsa gelin beraber başaralım!!

Canım bende karatay a bugün başladım. Kitabını da yarin okumaya başlıyorum. Bakalim ne olacak

Tebrikler canım. İnş başarılı olursun bol eksili günlerin olsun. Lütfen arada bu topic e yaz Şubatta ben de başlayacağım beraber devam ederiz istersen ?

Tebrikler canım. İnş başarılı olursun bol eksili günlerin olsun. Lütfen arada bu topic e yaz Şubatta ben de başlayacağım beraber devam ederiz istersen ?

Inşallah canım bakalım yarın tartılıp devam ederim. Bugün tartilmadim galiba hatırlamıyorum. Bakalim sen gelene kadar ben de ne kadar kilo verecem 87 lerde benim kilom senin kilon boyun nedir.ben 171 cm.
Şubatta beklerim

Benim boyum 158 kilom ise 60. Hedefim şimdilik 50 ama aslında 48e düşmek istiyorum çünkü ideal kilom 48 boyuma göre. Karatay diyetinden umutluyum inşallah başarırız canım! Şimdi başlamak istemiyorum çünkü Türkiyede malum herşeyden tadıcam özlem var bizim yemeklerimize karşı. Bozacağım birşeye başlamak istemedim. Zaten kilomu korurum kilom aşağı yukarı 2 senedir hep 57-60. Öncesinde 52 idim kilom artınca psikolojim bozuldu şeklim değişti hiç hoşnut değilim. Senin hedefin nedir?

bende 169 boyunda 82 kiloydum ve iki üç ay diyet yaptım 74 kiloya düştüm bende ortalama 10 kilo vermek istiyorum birbirimize yardımcı olabiliriz ama bu siteyi kullanmayı bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim

Merhaba canım uzun bir süre oldu kusura bakma halen TR deyim . Şubat başı evime dönücem ve 2 Şubatta başlıcam Karataya. Ne yaptın kaç kilo verdin nasıl gidiyor? :) Ben de bu siteyi çok iyi bilmiyorum ama sorun yok çözeriz :)

Kızlar bende kararayım dediklerine yüzde yüz Katılıyorum elimden geldiğinde dikkat ediyırum ben öyle ağıt diyetler yapamıyorum yaklaşık 3 aydır haftanın belirli günleri dikkat ederek 4 kilo verdim illa ki kaçamaklarım oluyor ve sporu tam anlamıyla yapamıyorum size takip reyim umarım başarılı oluruz arkadaşlar geçen sene bu zamanlar 86 kiloydum su an 76 kiloyum

ne güzel adınıza sevindim :) İnşallah canım inşallah başarılı oluruz. bence sen de tam anlamıyla uygulamalısın

afracm neler yapıyosn diyet için

sabah yumurtamı peynirimi 10 adet zeytinimi yedim ve biraz maydanoz :) ikindin gibi bulgur köftesi yedim marulla sıkılmış 6,7 adet :KK70: 3 gündür saat 2 de lessie 3 mil spor yapıyorum hemen duş alıyorum :KK66: hava açık oluncada basketbol oynuyorum 2 gündürde şansıma güzeldi :KK66: sen napyosun rahime :) 10 kg var vermem gereken sağlıklı bir şekilde vericeğime eminim yaza kadar vaktimiz var nede olsa :KK66:

bende sıkı bi kahvaltı yapıyorum şekeri sıfıra indirdim sade cay içiyorum tuzu da oldugunca az tüketiyorum önceden günde 50 mekik cekiyodum fakat artık yapmıyorum tekrardan sıkı bir diyete baslamak istiyorum :KK9::KK9:

bende sıkı bi kahvaltı yapıyorum şekeri sıfıra indirdim sade cay içiyorum tuzu da oldugunca az tüketiyorum önceden günde 50 mekik cekiyodum fakat artık yapmıyorum tekrardan sıkı bir diyete baslamak istiyorum :KK9::KK9:

süpersn :) inşallah canım daha öncede yapıyomuşun gene yaparsın :KK66:

Kızlar bende şu an an iyibariyle başlıyorum acaip motive etti beni yazdıklarınız. 3 ay önce bi düşük tecrübesi yaşadım buyüzden vücudum biraz yağlandı gibi geliyo az da olsa hamilelik yaşadım çünkü ama şimdi yeniden hamileliği düşünmeye başladım bu nedenle hamilelik öncesi bi 7-8 kilo versem hiç fena olmaz benim boyum 165 kilom 65 ve işte başladım gitti

evet dün öğleden sonrayı saymazsak bu gün ilk günüm ve gayet güzel geçiyor. karnım acıkmadı ve tatlı istemiyor canım. sanırım işe yarıcak.

Merhaba kızlar! Kusura bakmayın takip edemedim. Benim bugün ikinci günüm. Eşim yüzünden diyete geç başladım. O da başlayacaktı oyaladı beni ve başlamadı ben de artık onu beklemeyip dün başladım. Ayrıyeten ev taşıyoruz yavaş yavaş ama bu telaşta bile diyeti aksatmıyorm kaçamak yapmayacağıma da kendime söz verdim. Yaza kadar kilolar gidecek! :)

Kahvaltı: (8:30 da)
2 yumurta tavaya pişmiş (biraz zeytingyağı damlatıp peçeteyle yaydım)
biraz peynir
1 havuç
1 çay bardağı fındık
domates - salatalık (cok az)
Azıcık limon sıkılmıs marul

Akşam: (17:00 de)
Zeytinyağlı bezelye - yogurt

saat 14:00 gibi acıkırsam sadece cay kahve (sekersiz) ve biraz fındık yemeyi planlıyorum.

bugünkü menüm bu kızlar. hergün yazabiliriz birbirimize böyle isterseniz. Aslında bezelyenin glisemik indeksi yüksekmiş çok yemek iyi değilmiş ama napayım pişirmiştim bikere çöpe mi gitsin oyüzden yicem bugun. Siz neler yapıyorsunuz?

Deneyimi olan arkadaşlar ilk aylarda bulgur tüketmeyin diyor. bilginize..

Kaçamaklar yaptığım için önceaini saymıyorum o yüzden yeni bir sayfa açtım ve bugün hiç aksatmadığım diyetimin ikinci günündeyim asıl olarak iki öğün yiyorum ama öğlen ofiste yoğurt ve çiğ tuzsuz kuruyemiş yiyorum bir çay bardağı kadar ve acaip dinç hissedyrm ve üstelik vcudumdaki şişlik bir güne geçti sanki şimdilik tartılmayı bir hafta sonraya bırakıyorum yani pazar günü tartılıcam ve sonucu çok merak ediyorum bir de tabi eliptik bisiklete her gün en az 20 dk binmeyi planlyrm dün yaptım bakalım bugün ve sonrası için de çok kararlıyım bu site motivasyonumu artırıyo gerçekten hadi kızlar beraber vericez o kiloları

sanırım kimse kalmadı benden başka, bugün 3. günüm ve acaip iyi hissedyrm kilo verdiğime ve inceldiğime eminim ama biraz daha şaşırmak istyrm o yüzden pazarı bekliyorum şöyle çarpıcı sonuçlar yazayım buraya diye

Hayirli olsun topiginizz Karatay i tercih ederek cok dogru bir secim yaptiginizi dile getirmek istiyorum oncelikle.
2 yil evveel bu zamanlar 75lerden 58lere indim saglikli bir sekilde yipranmadan ac kalmadan istikrarli bi sekilde.
Belki cok kolay gitmeyecek kilolariniz ama inanin sonrasinda klasik yapilan diyetlerdeki gibi kilo almayacaksiniz ..
basarilar :KK15:

X