10 KİLO GİT LÜTFEN :(

river__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
24
9
36
Merhaba bugün böyle bir konu açarak sizlerle dertleşmek istedim.

3 sene önce 52 kiloydum . Ve o kiloda çok mutluydum . Önce 55 kilo oldum o 3 kilo beni çok rahatsız etmedi verebilirim diye düşündüm sonra 58 ve sonra 62 yi gördüm . İfadem,gülüşüm herşey değişmişti sanki kendimi zaman zaman sevmiyordum . Kilo vermek için spor yaptım 3 ayda ancak 2 kilo verebildim buda çok can sıkıcı oldu artık öyle hızlı kilo vermek yoktu . Etraftaki insanların sürekli ay seni tanıyamadım, ne kadar kilo almışsın , evlendikten sonra canım hamilemesin . Ne kadar acımasızca geliyordu ki hala öyle . İnsanlara bakışım herşeyim değişti. Soğudum. Kilo yüzünden kaç kez kalbim kırıldı. Kalbimi kıranlarında diliyorum aynı süreci yaşamalarını :) Bu arada 6 ay önce doktora gittim insulin direncim olduğunu söyledi vücudumda çok fazla ödem var parmaklarımdan hemen anlaşılıyor zaten. Birde vücudumda bir şişkinlik oluyor ertesi gün olmuyor. Günü gününü tutmuyor. Şimdi spora da gidiyorum ama ne bilim aynaya bakınca kendimi görmek istiyorum . Eşim o kadar destek ki böyle çok güzelsin neden takılıyorsun dese de ben kendimi göremiyorum sorun bu . İçimi dökmek istedim belkide burada sizlerle paylaşmak istedim .
Kimler yaşadı bu süreçleri . Şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
Boyum 1,70. Ben de dukan diyeti ile zamanında zayıflayıp 55 e düştüm, sonrasında evlendim vs derken çok uzun zamanda da olsa 69 kg ya çıktım. Ama kiloları 4 sene gibi bir zamanda aldım. Şimdi spor ve diyet yapmaya çalışıyorum, üstelik bira sorunum var, her akşam düzenli olarak içiyorum.
Ancak hem pilates, hem yediklerime dikkat ederek 64,5 kg ya inmeyi başardım biralarıma rağmen
Azimliyim kalanı da vereceğim.
Pilates öneririm, sıkılaştırıyor da

Canım insülin direnci için en iyi yöntem şekerden olabildiğince uzak durup karrbonhidrat ihtiyacını tahıl ve tam buğday unu gibi besinlerden elde etmek. biraz da protein ağırlıklı bir diyetle desteklersen inan bana kısa sürede vücudun fazla suyu atacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…