• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 kilo diyeti ile yeni bir başlangıç

derya_julia

Guru
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
117
2
296
İzmir
merhaba arkadaşlar ben daha önce diyetisyenin verdiği bir listeyle 13 kg verdim 4 ayda şimdilerde ise yani 3 aydır aynı diyet listesiyle kilo vermem devam etmiyor ama diyetisyen ısrarla devam etmemi öneriyor fakat 85 kiloyken yaptığım diyet 72 kilo iken bir işe yaramıyor ben artık diyetisyenimi dinlememye karar verdim burdaki diyet listeleri bölümünden 10 kilo diyetine bugün başladım bakalım 6 hafta sonra sonuçları tekrar paylaşacağım 10 kilo diyeti benim diyetime çok benziyor farkı porsiyonların daha az olması kendi vucudumu tanıyorum çok kilo verme deneyimlerim oldu tıkandıktan sonra menüleri azaltmadığım sürece hiç birşey olmuyor. sağlıklı bir şekilde istediğim kiloya kavşmak temennim...Bu arada diyetisyenim sigorta hastanesinden özel olsa farklı olurdu ilgilenmiyorlar :68:

1o kilo diyeti nasıl bir diyet programı içeriyor?diyetisyenlede iyi vermişsiniz zaten diyetlerde önce hızlı verilir sonra vermeler yavaşlar niye bıraktınız ki?

Back