Kilo almak yıllarca benim için ulaşılmaz bir hayaldi.
Neler denemedim :xxx , vitamin , balık yağı, ballı yaglı sütler olmuyorr
En sonunda bir dönem uykusuzluk için psikatristim xxx yazdı. Hafif bir antideprasandır.
Çevrede anti depresana çok çekinerek yaklaşılsada insanı mal gibi yapmıyor diger agır olanlar gibi..
Sadece ilk iki hafta biraz fazla uyuyorsun ama sora alışıyorsun, müthiş rüyalarda cabası
Velhasıl bir ayda 6 kilo aldım. 54 kilo iken 60 oldum sonra ikinci ay sonunda 65 i gordum
İstediğim dilediğim kiloya kavuştum mutluyum
Göğüslerim kalçalarım büyüdü.. kendime güvenim geldi :13:
KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİMMM
not: hiç boşuna başka şeylerle yormayın kendinizi zayıflık bir metabolizma meselesidir.
ben şuan 4 aydır ilacı kullanmıyorum. kilom aynı..
öyle bağımlılık yapıyor gibi sözlerde yalan.. (kullanmadan önce bana yapılan baskılardan biliyorum) :44:
Neler denemedim :xxx , vitamin , balık yağı, ballı yaglı sütler olmuyorr
En sonunda bir dönem uykusuzluk için psikatristim xxx yazdı. Hafif bir antideprasandır.
Çevrede anti depresana çok çekinerek yaklaşılsada insanı mal gibi yapmıyor diger agır olanlar gibi..
Sadece ilk iki hafta biraz fazla uyuyorsun ama sora alışıyorsun, müthiş rüyalarda cabası
Velhasıl bir ayda 6 kilo aldım. 54 kilo iken 60 oldum sonra ikinci ay sonunda 65 i gordum
İstediğim dilediğim kiloya kavuştum mutluyum
Göğüslerim kalçalarım büyüdü.. kendime güvenim geldi :13:
KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİMMM
not: hiç boşuna başka şeylerle yormayın kendinizi zayıflık bir metabolizma meselesidir.
ben şuan 4 aydır ilacı kullanmıyorum. kilom aynı..
öyle bağımlılık yapıyor gibi sözlerde yalan.. (kullanmadan önce bana yapılan baskılardan biliyorum) :44:
Son düzenleyen: Moderatör: