• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 KİLO ALDIM!!! herşeyi denedim olmadı

tesoro

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
21
0
36
Aydın
Kilo almak yıllarca benim için ulaşılmaz bir hayaldi.
Neler denemedim :xxx , vitamin , balık yağı, ballı yaglı sütler olmuyorr :50:
En sonunda bir dönem uykusuzluk için psikatristim xxx yazdı. Hafif bir antideprasandır.
Çevrede anti depresana çok çekinerek yaklaşılsada insanı mal gibi yapmıyor diger agır olanlar gibi.. :14:
Sadece ilk iki hafta biraz fazla uyuyorsun ama sora alışıyorsun, müthiş rüyalarda cabası :32:
Velhasıl bir ayda 6 kilo aldım. 54 kilo iken 60 oldum sonra ikinci ay sonunda 65 i gordum :52:
İstediğim dilediğim kiloya kavuştum mutluyum :32: :32:
Göğüslerim kalçalarım büyüdü.. kendime güvenim geldi :13::51:

KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİMMM :40:

not: hiç boşuna başka şeylerle yormayın kendinizi zayıflık bir metabolizma meselesidir. :20:
ben şuan 4 aydır ilacı kullanmıyorum. kilom aynı..
öyle bağımlılık yapıyor gibi sözlerde yalan.. (kullanmadan önce bana yapılan baskılardan biliyorum) :44:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ilacın depresyondaki kişiyi intihar sürükleme gibi yan etkisi olabilir.Aman dikkat.
Kilo almak isterken çok daha kötü sonuç alırsınız.Siz doktor kontrolünde kullanmışsınız.Burada bunu
görüp konrolsüz kullanacak kişilerin vebalini alırsınız.Ayrıca bu tip ilaçlarda başlama ve bırakmada da
ciddi problemler yaşanır.Aman dikkat diyorum iyi niyetle yazdığınız ilaç ismini lütfen silin.Ayrıca Kib yaptım ama
onlar görene kadar yinede uyarmak istedim.

uyumak için kullanmıştım iki gün. ilk gün yarım aldım uykum gelir gibi ağır oldum ama uyuyamadım. ikinci gün tam içtim saatlece uyudum ama resmen sızmış bir şekilde. sen nasıl uyandın arkadaşım bilmiyorum ama ben resmen yataktan kendimi kazıdım. sonrasında saatlerce birşey tutamadım ellerim titredi falan . çok saçma şeylere korkar oldum ogün. kamyon sesi kaşık sesi... doktorunuza sormadan katiyen böyle birşey kullanmayın. çok ağır bi antidepresandır, her vücudun verdiği tepki farklıdır.

Back