• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 haftalık hamileyim bu progestan hapını ne zamana kadar içicem

canim kisiden kisiye degisiyo bu hapi kullanmak hamileliginin sonuna kadar kullananda var:31:

belirli bi aya kadar kullananda var :31:

sen doktorunu dinle o ne zaman kes kullanmana gerek yok derse o zaman kullanmassin:31:

yeterki yavrunu hayirlisiyla kucagina al:16:cünkü cok faydasini görenler var:40:

Son düzenleme:
Teşekkürler kızlar inşallah çok fazla kullanmam hap benım mıdemı daha cok bulandırıyo sankı:(

o yan etkisi hepimizde oluyodu canim benim ayrica bas dönmesi ve asiri uyuma istegide oluyo o yüzden benim doktorum vajinadan almamai söylemisti:31::31::31::31::31:

vajinadan atılanı farklımı acaba keske bende doktora gıttıgımde onu ısteseydım neyse bıdahakı kontroldedevam et derse onu ıstıcem

bildigim kadariyla aynisi oluyo:31::31: canim benim kücük yuvarlak yumusak top seklinde demi...

bende ilk basta yutuyodum doktorum yan etkisi cok olur hemde faydasi azalir dedi o yüzden vajinadan al demisti..ondan sonra baska doktora gititm oda alttan al dedi agizdan yan etkisi cok olur demisti bende hep öyle yapmistim..istersen telde sor bi doktoruna ...

Son düzenleme:
dr bırak dıyene kadar bırakma bıse olmaz mıden bulansada bulandıgı ıcın sukret yerınde olup dogurana kadar bu ılacı ıcmek ısteyenler yeterkı olsunda ılacla tutunsun yeterkı tutunsun dıyenler var degerını bıl canım ılacsa ılac yeterkı saglıkla dogsn

öyle tabiyki allah saglık sıhhat versin saglıklı dogsunda başka bısey ıstemem içiyorum zaten bırakmam evlatlarımız ıcın katlanıyoruz

Back