• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 haftalik hamileyim ama....

Angy7

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
331
20
118
35
kizlar 10 + 4 haftalik hamileyim hic bir sey hiss etmiyorum malesef ((((

10.haftada bisey hissetmzsnki zaten.kimisi belirti bile yasamiyms.herkesin hamileligi bir olmaz ki.ben 19.haftadaum daha yeni yeni tam anlamiyla bebegmn hareketlerni hissediyrm.normal yani takma kafana hayirlisi olsun

benim 14. haftam biticek hala hiç hissetmiyorum çok normal yani durumunuz telaşlanmanıza gerek yok

10.haftada bisey hissetmzsnki zaten.kimisi belirti bile yasamiyms.herkesin hamileligi bir olmaz ki.ben 19.haftadaum daha yeni yeni tam anlamiyla bebegmn hareketlerni hissediyrm.normal yani takma kafana hayirlisi olsun
Canim hareketlerini kast etmiyorum bulanti falan da yok gecti hepsi

Hamilelik belirtilerim geçti ne bulantı ne kasık ağrısı vs diye soluğu doktorumda almıştım panik bir halde. 10-12 haftalık gibi bişeydi tam hatırlamıyorum. Doktorum gülmüştü 40 haftayı öyle geçecek mi sandın öyle olsa nasıl dayanılır diye. O günler geldi aklıma. İçini ferah tut :)

Canim hareketlerini kast etmiyorum bulanti falan da yok gecti hepsi

Ben de öyleydim. Ayda bir doktora gidip ultrasonda görmesem hiç hamile demezdim kendime :) ne kadar şanslısınız ki güzel geçiyor hamileliğiniz. :)

Bebiş sağlıklıysa hiç dertlenmeyin. Bulantılar falan hep aynı şekilde devam etmiyor zaten. Bir noktada bitiyor. Şanslısınız erken bitmiş. Ama bu dönem sürekli evhamla geçen bir dönem. Acaba bişey mi oldu diye. Ne zamanki hareketlerini hissetmeye başlıcaksınız o zaman nispeten rahatlıyor insan burda kımıldıuor iyi diye. Gerçi o zaman da kımıldamıo acaba bişey mi oldu diye evham yapıyor insan.

kizlar hepinize cok tesekkur ederim icim bir az rahatladi

Back