• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 haftalık gebeyimmmm ama sıkıntılı :( :( yardımmmmm

Steva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
99
16
48
Antalya
Bebek rahim köşesine yerleşmiş. Bu da tehlikeymiş içeri doğru büyümezse rahmi delebilirmiş bile :( çok korkuyorum. Antalya'da medisu hastanesinde Dr. Mehmet emin soysal'a gidiyorum. 10 hafta oluncaya kadar herşey yolundaydı. Ama şimdi bebeğin duruşundan mı nedir tam anlaşılmıyormuş yani rahim de şekil bozukluğu var gibi çift rahim gibi duruyormuş. Tam da anlaşılmıyor dedi doktorum. Ne yapmalıyım bilemedim. Başka bi doktora gitsem mi ? Antalya'dan bildiğiniz iyi bi doktor var mı ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım öncelikle Rabbim inşallah yavrunu sağ salim sana bağışlar dualarım seninle.
Bi arkadaşımın da sıkıntılı bi gebelik süreci oldu ve o medical parkta bi bayan doktora gitti çokta memnun kalmıştı. Dur bayanın adını hatırlayabilirsem yazıcam ama ne olursa olsun bence kesinlikle tek bi doktorun sözüyle iş yapma

Medical park larada burcu aykandı benim arkadaşımın tüm gebelik sürecinin takibini ve desteğini veren doktor.
Çok seviyolardı doktorlarını, istersen bi araştır. Değerlendirmek istersen de aklında bulunsun.

Amin. Bende dua ediyorum hep. Bebeğimi sağ salim dünyaya getirmek istiyorum. Ilk haftadan beri aynı doktora gidiyorum. Ortada ne rahim şekil bozukluğu ne de çift rahim konusu vardı. Ne olduysa 10. Hafta oldu yoğun bi kanamaya apar topar doktoruma gittim. Iğneler yaptılar, progestan verdiler de öyle geçti kanama. Ve Rahmi'nde ya şekil bozukluğu ya da çift rahim var diyo ama bu bebeğin duruş şeklinden mi neden olduğunu anlayamadım diyo. Aklım iyice karıştı net bi cevap verecek iyi bi doktora mı gitsem

Çok teşekkürler verdiğin bilgi için ruslarboschhh 😊

Çok teşekkürler verdiğin bilgi için ruslarboschhh 😊

Canım benim ne demek lafı bile olmaz. Allah inşallah bebeğini sağlıkla sana bağışlar.
Ve durum ne olursa olsun, dişin bile ağrısa tek bi doktorun sözüyle iş yapma.
Araştır, ve içine sinen bi başka doktora daha görün.
Benden sana nacizane tek tavsiye bu.

Back