• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 haftalık gebeyim bu fitili kullanmalı mıyımm kızlar acilll😢

hmsr1907

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Kızlar ben 10+4 günlük gebeyim vajinal hafif renkli ve kötü kokulu akıntım var doktor bu fitili verdi gebelikte ilk 3 ayda kullanan var mıı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 58
Naptınuz kullandınız mı? Bende 7. Haftamdayım bana da verdi
Yok kullanmadım ama oral prebiyotik aldım onu kullandım bol bol yoğurt, kefir tükettim şu an daha iyi durumda kötü kokulu akıntı geçti ama yoğun akıntı hep devam ediyor sanırım gebelikle ilişkili idrar kültürü öneli bu noktada benim temiz çıktığı için kullanmadım eğer üreme varsa kullanılmalıymış bebeğe enfeksiyon zarar vericeği için

Yok kullanmadım ama oral prebiyotik aldım onu kullandım bol bol yoğurt, kefir tükettim şu an daha iyi durumda kötü kokulu akıntı geçti ama yoğun akıntı hep devam ediyor sanırım gebelikle ilişkili idrar kültürü öneli bu noktada benim temiz çıktığı için kullanmadım eğer üreme varsa kullanılmalıymış bebeğe enfeksiyon zarar vericeği için
Benim de kültürüm temiz çıktı ama yine de var akıntı valla ne yapsam bilemedim

Ben kullanmıştım tek seferlik. Enfeksiyon bebeğinize daha zararlı doktorunuz verdiyse kullanın korkmadan.

Back
X