Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalp atışı var mıMerhaba arkadaşlar bir sorum olacak ilk gebeliğim doktordan geldim gebelik 10 haftalık ama bebek gelişmemiş 8 haftalık duruyor kürtaj dedi bu durumu yaşayan var mı
Bekleyin o zaman imkanınız varsa haftalık kontrole gidin ya da başka bir doktora gidin net baktırın direkt kürtaj denmesi yanlışEvet var
15 gün önce gittim son gittiğimde ayniymisİlk defa mı gittiniz? Yani birkaç hafta önce de 8 haftalıktı yine mi öyle yoksa geç döllenme olma ihtimali var
Yarın özel hastanede bir doktora gideceğim bunu devlet Hastanesi'nde dedilerBekleyin o zaman imkanınız varsa haftalık kontrole gidin ya da başka bir doktora gidin net baktırın direkt kürtaj denmesi yanlış
Mutlaka iyi bir doktora gidinYarın özel hastanede bir doktora gideceğim bunu devlet Hastanesi'nde dediler
Teşekkür ederimMutlaka iyi bir doktora gidin
Kalp atışı olan yeni oluşan bi bebeğe nasıl kürtaj derler veya önerirler canım sen hiç strese girme sadece acilen doktorunu değiştir geç döllenmedir belki son regl tarihinle şuan bebeğin bulunduğu 8 hafta birbirine uyumlu mu ?Evet var
Son regl tarihim 18 Eylül oda 10 haftalık olması gerekiyor ama ultrasonda 8 haftalık görünüyormusKalp atışı olan yeni oluşan bi bebeğe nasıl kürtaj derler veya önerirler canım sen hiç strese girme sadece acilen doktorunu değiştir geç döllenmedir belki son regl tarihinle şuan bebeğin bulunduğu 8 hafta birbirine uyumlu mu ?
Tamam bunda sorun yok ki canım bir iki hafta geriden de gelebilir önden de gidebilir haftası şuan bebeğin kalbi atıyor hiç bir işlem yaptırma dediğim gibi acilen doktor değiştirmeni tavsiye ediyorum düşecekse de bebeğin bırak kendi düşsün müdahale ettirme bi doktorun kalbi atan bebeğe kürtaj önermesi ne kadar doğru Allah aşkınaSon regl tarihim 18 Eylül oda 10 haftalık olması gerekiyor ama ultrasonda 8 haftalık görünüyormus