R rueer Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Haziran 2024 12 2 29 Salı 21:20 Konu Sahibi rueer #1 10 haftalık gebelik ultrason görüntüm. Kafa kısmı çok belirgin çıkmamış normal midir? Çok mu pimpirikliyim diye düşünüyorum sizlere sormak istedim
10 haftalık gebelik ultrason görüntüm. Kafa kısmı çok belirgin çıkmamış normal midir? Çok mu pimpirikliyim diye düşünüyorum sizlere sormak istedim
R rueer Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Haziran 2024 12 2 29 Salı 21:21 Konu Sahibi rueer #2 doktordan çıktıktan sonra fark ettiğim için doktora da soramadım
dahabellidegil 💜♍️❤️ 💙♒️ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2022 2.355 2.844 Salı 23:21 Konu Sahibi rueer #3 Kıpırdamıştır bebek ondan sanırım endişe etmeyin dr söylerdi bir şey olsa bence
R rueer Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Haziran 2024 12 2 29 Çarşamba 15:08 Konu Sahibi rueer #4 dahabellidegil .!.: Kıpırdamıştır bebek ondan sanırım endişe etmeyin dr söylerdi bir şey olsa bence Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sıkıntı yok haftasıyla uyumlu dedi
dahabellidegil .!.: Kıpırdamıştır bebek ondan sanırım endişe etmeyin dr söylerdi bir şey olsa bence Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sıkıntı yok haftasıyla uyumlu dedi
R rueer Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Haziran 2024 12 2 29 Çarşamba 15:09 Konu Sahibi rueer #5 dahabellidegil .!.: Kıpırdamıştır bebek ondan sanırım endişe etmeyin dr söylerdi bir şey olsa bence Genişletmek için tıkla... Evet kıpırdamıyordu da doğru
dahabellidegil .!.: Kıpırdamıştır bebek ondan sanırım endişe etmeyin dr söylerdi bir şey olsa bence Genişletmek için tıkla... Evet kıpırdamıyordu da doğru