Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyi yorumlayalimAnlayanlar yorumlayabilir mi, 6 haftalık ultrason görüntümüz
6 haftalık ultrason görüntüsü ekledim ama yüklememiş mi:)Neyi yorumlayalim
Gördüm canım da neyini yorumlayalim mercimek tanesinin6 haftalık ultrason görüntüsü ekledim ama yüklememiş mi:)
Öyle demeyin bende çok şaşırıyorum ama keseye olsun bebeğin yapısına olsun bakarak anlayanlar varmış, bir umut yükledim bende bakalımGördüm canım da neyini yorumlayalim mercimek tanesinin![]()
Ay hadi İnşallahÖyle demeyin bende çok şaşırıyorum ama keseye olsun bebeğin yapısına olsun bakarak anlayanlar varmış, bir umut yükledim bende bakalımanlayan çıkarsa cevapları bekliyorum
![]()
Bence erkekKızlar ilk gebeliğim cinsiyet tahmini yapabilir misiniz:)
Bence senin kız gibi sağlicakla gelsin insallah maşşallah6 haftalık ultrason görüntüsü ekledim ama yüklememiş mi:)
Bence kız Rabbim sağlıcakla kavustursun birbirinize insallah masşallahhArkadaslar 23 haftalık biturlu cinsiyeti ogrenemiyoruz
Bana da bakar mısınız? 13 haftalıkBence kız Rabbim sağlıcakla kavustursun birbirinize insallah masşallahh![]()
Bence kız Rabbim sağlıcakla kavustursun birbirinize insallah masşallahh![]()
Kız gibi hissettim ama eminde olamadım Rabbim sağlıcakla kucaklamanı nasip etsin ogrenince haber verir misinBana da bakar mısınız? 13 haftalık
Çok teşekkür ediyoruum inşallah, nasıl anlıyorsunuz sırrı bozulmayacaksa sorabilir miyimBence senin kız gibi sağlicakla gelsin insallah maşşallah![]()
Kese sekline gore ve hislerime gore yorum yaptım yanılmışta olabilirim bilmiyorum ama ogrenince haber verinÇok teşekkür ediyoruum inşallah, nasıl anlıyorsunuz sırrı bozulmayacaksa sorabilir miyimbir oğluşum vardı iki duyguyu da tattırsın inşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıklıca
![]()