Biri erkek birinden emin olamadım. İnşallah benimkiler gibi bir kız bir erkektirAtmayı unutmuşum:)
Buruşturmuşşun bebikolarıAtmayı unutmuşum:)
Selam hayırlı olsun öncelikle. Cinsiyet yorumu yapamayacağım ama benim de size bir sorum olacak beta hcg takibi yapmış mıydınız değerleriniz nasıl çıkmıştı bana da ikiz olabilir dedi doktor 2 günde bir olarak 30 - 76 - 500 şeklinde çıktı benim beta hcgKızlar 10 haftalik gebeyim ikizlerime daha çok küçük ama formda baya cinsiyet tahmini yapanlar var bende merakımdan paylaşmak istedim keseden anlayanlar oluyor heralde ikiz benimkiler acaba tahmin yurutebilecek var mı
Benimde içimden geçen o tabi sağlıklı olmaları önceliğim ama insan merak ediyor :) siz nasıl anladınız acaba merak ettim :)Biri erkek birinden emin olamadım. İnşallah benimkiler gibi bir kız bir erkektir
Teşekkür ederim canım ben tüp bebek gebesiyim 2 tane embriyo transferi oldum şükür ikiside tuttu :) ilk betam 373 2 gun sonra 1162 çıkmıştı başkada beta ya bakilmadi bu şekilde benimSelam hayırlı olsun öncelikle. Cinsiyet yorumu yapamayacağım ama benim de size bir sorum olacak beta hcg takibi yapmış mıydınız değerleriniz nasıl çıkmıştı bana da ikiz olabilir dedi doktor 2 günde bir olarak 30 - 76 - 500 şeklinde çıktı benim beta hcg
Cüzdanımda saklıyorum kız uğur getirsinler bana diye ondan öyle oldu:))Buruşturmuşşun bebikoları
İlk 1 ay ay beta degeriniz kaçti acabaKızlar 10 haftalik gebeyim ikizlerime daha çok küçük ama formda baya cinsiyet tahmini yapanlar var bende merakımdan paylaşmak istedim keseden anlayanlar oluyor heralde ikiz benimkiler acaba tahmin yurutebilecek var mı
Karından bakıldı doktor usgyi sağıma koyarak bakmıstı6 hafta banada yorum yapabilir misiniz lütfen?