10 haftalık bebeğime dua istiyorum

Hayırlı ramazanlar şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine kimin ne derdi sıkıntısı varsa rabbim yar ve yardımcısı olsun Allah acil şifalar versin inşallah

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Umarım miniğin biran önce sağlığına kavuşur. Bir anne olarak çok zor günler geçirdiğini anlayabiliyorum. Ama ayakta güçlü kalabilmen gerekiyor evladın için. Tıp şuan çok ilerledi. Rabbimin de izniyle hastalığına elbette bir çözüm bir şifa bulunacaktır. Dualarım seninle ve miniginle umarım biran önce güzel haberlerinizi duyarız. Allah yardımcınız olsun

Rabbim acil şifa versin inşallah en kisa zamanda yaşitlari gibi saglikla hayatina devam eder rabbim buyuktur

Ah canım, ağladım okurken bende neden yazmadı diyordum Rabbim şu mübarek günlerde tez zamanda şifaya kavuştursun, başka hastalıklar eşlik etmesin. Ne diyeceğimide bilmiyorum çok zor, Allah yardımcınız olsun. Kerem için dua edeceğim sürekli, bu günler geçecek inşallah

Rabbimden kerem bebeğe acil şifalar ve sana da çok sabırlar diliyorum.. İnshaAllah sağ salim bebeğinle evinize dönersiniz.. Rabbimin bir imtihanı beterin beteri var şükret ve bol istiğfar ... İnan bana Rabbim yardımcın olacaktır.. Herşey güzel olacak İnshaAllah

Kerem bebeğe ya Şafi diyor şifasını bulmasını diliyorum canım benim

Kalbinize ferahlik diliyorum guzel anne ❤ Allahim sizi en dogru tedavilere ulastirsin. Minik Keremin hayirli, saglikli bir omru olsun insallah

Canim benim ya kiyamam size ben ya nasil uzuldum . Umarim Minik kuzun bir an once sagligina kavusur ve bundan sonra gelecek o guzel gunler bu gunleri unutturur size .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…