Mİdem bulanıyor bir yandan da aşırı açım. Bir tabak bişi yesem bile yememiş gibi hissediyorum ama midem küçülmüş gibi de boğazıma kadar doluyorum. Sürekli istifra edesim geliyor ama kolay kolay edemem. 5 . 6 kere ettim. Sabahları sarı zehir su kustum. Bu sabah da gelir gibi oldu ama yapamadım da. Halszim uykum var uyuyamıyorum bulantıdan. 12. Haftada geçer diyorlar geçiyor mu gerçekten. 5 haftadır depresyonda gibi yaşıyorum salonda yatak odasında. Prilam verdi doktor ama işe yaramadı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
10 haftalık hamileyim iyi beslenemiyorum bebeğimin gelişimi etkilenir mi
- Konu Sahibi Derinden0
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Folik asit ve omega3 kullanıyorum sadeceBende geçti 12'de. Geçmeyen de var maalesef ama geçecek diye düşünün siz, tanıdığım 10 hamileden 8'inin geçti.
Bebiş sizin depolardan besleniyor, şu an yedikleriniz biraz da sizi dinç tutmak için aslında. Vitaminlerinizi alıyor musunuz?
Vitaminleri kullanın bebek beslenir, bende o moddaydim ne yesem çıkıyordu dört kilodan fazla verdim, bir haftadi midem hazimsiz aciyor gibi ama kusmadim bulantım çekilir durumdaydı, bugün çamaşır suyu kokusu bı acayip çarptı kustum onun dışında biraz daha iyiyim onceki haftalara göre, yiyebiliyorum artık 12+5teyim
Hayırlı günler 10.haftada bebek etkilenmez strese girmeyin.12.haftada azalmisti. 16.haftada bı anda bitmişti benim bulantılarım .az daha sıkın dişinizi.sari zehir cikardigim dediğiniz safra sıvısı çok aç kalinca bagirsaktan mideye çıkıyor safra onu da kusup atmadan insan rahatlayamaz. Sizde de öyle olmuş. Peki hiç sevdiğiniz bı yemek yok mu et türü özellikle hem kan yapar hemde bebeği çok iyi besler.
Merhaba, canım hiçbir şey çekmiyor. Hep ölmeyecek kadar yiyorum 3 öğün aralarda meyve cok az. Sevdiğim ne varsa nefret ettim. Hep açım ama hep de bulantım var. Zorla yiyorumHayırlı günler 10.haftada bebek etkilenmez strese girmeyin.12.haftada azalmisti. 16.haftada bı anda bitmişti benim bulantılarım .az daha sıkın dişinizi.sari zehir cikardigim dediğiniz safra sıvısı çok aç kalinca bagirsaktan mideye çıkıyor safra onu da kusup atmadan insan rahatlayamaz. Sizde de öyle olmuş. Peki hiç sevdiğiniz bı yemek yok mu et türü özellikle hem kan yapar hemde bebeği çok iyi besler.