- 5 Nisan 2023
- 14
- 3
- 1
- 24
- Konu Sahibi Rozerinsmbl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıza benzettim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBir sonraki randevum 3 hafta sonra bakalım
Doğum tarihi 17 Ocak 2000 son adet tarihi 16 Ağustos 2023
Szce nedirKıza benzettim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Erkeğe benziyor ama henüz küçük 10 haftadan sonra daha çok belli olurSzce nedir
Saol tskr 10 haftlk suan 2 haftya gtcm yine atrim tskrErkeğe benziyor ama henüz küçük 10 haftadan sonra daha çok belli olur
Aa kız 10 haftalık duröuyo ama bu fotoSaol tskr 10 haftlk suan 2 haftya gtcm yine atrim tskr
Hla hla yok 6 hafta canmm gelisimi iyi dedi doktr .. herkz erkek dedi sn kiz dedin ilkAa kız 10 haftalık duröuyo ama bu foto
Yok canım erkek dedim yukarıda bakHla hla yok 6 hafta canmm gelisimi iyi dedi doktr .. herkz erkek dedi sn kiz dedin ilk
Hı cnku erkkler benm bildim hizli gelisir bnde onun icin erkek dusunyom..Yok canım erkek dedim yukarıda bak
Yok canım erkek dedim yukarıda
Hayrlsi iki kizim var vcok istrim erkek olmsini inslh cnmYok canım erkek dedim yukarıda bak
Saol cnmm inslhhh rabim kimsenin kucağni bos birakmsn . Saglikli hayrli evlatlar nasip etsin hepimizeYaa Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah öğrenince lütfen yaz ve banada dua et inşallah bende hamile kalırım
Tamm canm yazarimmm2 hafta sonra 12 haftalik olck gtcm kntrle ozele eyr erkekse erkn beli olurYaa Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah öğrenince lütfen yaz ve banada dua et inşallah bende hamile kalırım
Tamm canm yazarimmm2 hafta sonra 12 haftalik olck gtcm kntrle ozele eyr erkekse erkn beli olur
Tamm canm yazarimmm2 hafta sonra 12 haftalik olck gtcm kntrle ozele eyr erkekse erkn beli olur
Hyr haftya saliCinsiyeti belli oldu mu
Simdi bak 10 hafta olduYaa Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah öğrenince lütfen yaz ve banada dua et inşallah bende hamile kalırım
Merhaba cinsiyet bellimiHyr haftya sali
Kiz olckkMerhaba cinsiyet bellimi
Allah bagislasin canim saglikla kucagina alirsin insallah son adet tarihin ve yaşini yazarmisin çogu kisi cinsiyetini oyle ogreniyor cogu kiside de tutuyo bakalim seninkide tutuyomuKiz olckk