• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10. hafta görüntüsü sizce bebeğin cinsiyeti nedir

Ayla4747

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2019
9
2
36
31
10. hafta ultrason görüntüsü sizce bebeğin cinsiyeti nedir?

Eklentiler

• 40004C5C-4946-4DA2-AD43-D921CFB8DFE2.webp
    40004C5C-4946-4DA2-AD43-D921CFB8DFE2.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 11.081
  • DF1F689A-AAD6-4416-A75E-C716F377F54A.webp
    DF1F689A-AAD6-4416-A75E-C716F377F54A.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 2.955
Cinsiyet en erken 11.5-12 haftalar arasında belli olur bu ultrason görüntülerinden belirgin değil.

Çok zor bir şey demek belli olmuyor ki bir şey hem birkaç hafta daha beklemelisin insallah sağlıcakla kucağına alirsin😊

ben veracity test yaptırmıştım anomalilik var mı diye. sonucu cıktı cinsiyet de çıktı XY kromozomlu erkekmiş sağlıklı olsun da merak işte bazen insan erken olsa da merak ediyor bir de ilk oldugu için😊

nifty testi de deniliyor hani pahalı olup da ama güvenilir olan. herhangi bir sorun varsa kesin cıkıyor anne kanından örnek alınıyor. ben 10 haftalıkken kan verdim bir hafta sonra cıktı yani bugün

Araştırmıştım hamileyken nifty testini sanırım genelde 30 yaş üzeri bayanlara yapılıyor değil mi ?

ben
Araştırmıştım hamileyken nifty testini sanırım genelde 30 yaş üzeri bayanlara yapılıyor değil mi ?
ben yurtdısındayım burda sık yapılıyor benim ilk bebek üstüne yaşım 24😊 yani veracity deniliyor burda ben netten arastırmıstm türkiyede yapılan nifty testi diye. yani benimki yaşla alakalı degil doktorum maddi durum el veriyorsa yapmanızı öneririm dedi yüzde yüz güvenilir dedi. yaptım ben de

ben
ben yurtdısındayım burda sık yapılıyor benim ilk bebek üstüne yaşım 24😊 yani veracity deniliyor burda ben netten arastırmıstm türkiyede yapılan nifty testi diye. yani benimki yaşla alakalı degil doktorum maddi durum el veriyorsa yapmanızı öneririm dedi yüzde yüz güvenilir dedi. yaptım ben de
Türkiye’de bildiğim kadarıyla genelde 30 yaş üzeri bayanlara öneriliyor yanlış hatırlamıyorsam 🙈 sizle yaşıtım bende bir oğlum var 17 aylık 🥰

Yabancılar bebeğin durduğu yeri değil plasentayı esas alıyor ama plasentayı bulmak da kolay değil (plasenta kordonun bağlı olduğu yer)

Back
X