Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Veracity test nedir ?ben veracity test yaptırmıştım anomalilik var mı diye. sonucu cıktı cinsiyet de çıktı XY kromozomlu erkekmiş sağlıklı olsun da merak işte bazen insan erken olsa da merak ediyor bir de ilk oldugu için![]()
ben yurtdısındayım burda sık yapılıyor benim ilk bebek üstüne yaşım 24Araştırmıştım hamileyken nifty testini sanırım genelde 30 yaş üzeri bayanlara yapılıyor değil mi ?
Türkiye’de bildiğim kadarıyla genelde 30 yaş üzeri bayanlara öneriliyor yanlış hatırlamıyorsamben
ben yurtdısındayım burda sık yapılıyor benim ilk bebek üstüne yaşım 24yani veracity deniliyor burda ben netten arastırmıstm türkiyede yapılan nifty testi diye. yani benimki yaşla alakalı degil doktorum maddi durum el veriyorsa yapmanızı öneririm dedi yüzde yüz güvenilir dedi. yaptım ben de
Allah bağışlasınTürkiye’de bildiğim kadarıyla genelde 30 yaş üzeri bayanlara öneriliyor yanlış hatırlamıyorsamsizle yaşıtım bende bir oğlum var 17 aylık
![]()
Bence erkek10. hafta ultrason görüntüsü sizce bebeğin cinsiyeti nedir?
Bence erkek
ya canım aslında pek de anlamıyorum mesela benim de 10 haftalık anlamadım ramzi ye göre tahmin yapıyorum at bakalım10 haftalıkta nereden anlıyorsunuz? Benim de var 10 haftalık ultrason fotoğrafı merak ettim ben de ona göre bakayım?
ya canım aslında pek de anlamıyorum mesela benim de 10 haftalık anlamadım ramzi ye göre tahmin yapıyorum at bakalım
Schuul teorisi var bide nub varYabancılar bebeğin durduğu yeri değil plasentayı esas alıyor ama plasentayı bulmak da kolay değil (plasenta kordonun bağlı olduğu yer)
Bebeğinin cinsiyeti nedir acaba ultrason resimlerimiz aynı ben daha öğrenemedim10. hafta ultrason görüntüsü sizce bebeğin cinsiyeti nedir?