• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 gunluk regl gecikmesi

sisi87

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
43
8
286
37
İstanbul
2 ay once embriyo transferim negatif sonuclandi. Sonrasinda Martin 13unde regli oldum Bu ay ise(nisan) 10 gunluk reglim gecikti. Elimde bir tane hamilelik testim var ama denemeye korkuyorum acikcasi. Gecikmenin sebebi gecen 2 ay once transfer icin kullandigim ilaclar vs olabilir mi? Bu konuda tecrubesi olan var midir?( AMH deger dusuklugu sebebiyle embriyo transferi olmustum)

10 gun ciddi bir gecikme test yapin. Ilaclar bu kadar ileri atmaz diye tahmin ediyorum

AMH degerim
cok dusuk normalde. Kendiliginden olma ihtimalini kafamda o kadar silmisim ki, hic ihtimal vermiyorum acikcasi. Ama bi yerde de umitleniyor insan tabi
Ilaclarin etkisiyle ilk ay olan cok var canim bi test yapta soru isaretlerin silinsin

Korkunun faydası yok canm eninde sonunda o testi yapacaksn 10 gün geckmş varsa vakit kaybetmeden kontrole gitmen lazm

10 gün geçmiş hala yapmadınız öyle mi :) ben şimdiye 10 defa yapmıştım. Arkadaşımın da yumurta rezervi çok azdı. Aşılama oyüzden yarım kaldı. Doktor tüp bebek önerdi. Ve aşılama sonrası kendiliğinden hamile kaldı. Sizde öyle olabilirsiniz :)

sizce birkac gun sonra tekrar testi denemeye gerek var midir? adet 10 gun gecikmesiyle yoksa her turlu test zaten dogru sonucu verir miydi? ben dijital test yaptim, dijitaller icin sonucu hemen vermeyecegini yaziyorlar.

Back