• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 Günlük gebelikte düşük olur mu?

orkide1234

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
3
0
16
Ankara
Arkadaşlar ilişkimden 10 gün sonra adet olmam gerekiyordu ama olmadım.bu tarihten 20 gün sonrada kan testi yaptırdım.Sonuç negatif çıktı.Acaba ilişkiden hemen sonra hamile kaldıysam ve kan tahili yaptırdığım günden bir iki gün önce düşük yapmış olabilir miyim?Biliyorum biraz komik ama hiç bir fikrim yok bu konularda.Bilgisi olan benimle paylaşabilirse çok sevinirim.

canım kanaman oldu mu ki,hem negatif çıkmış sıkıntı yapma gebelik olmuş olsa ve düşük yapsam bildiğim fazla kanama ve ağrın olur.

canım kanaman oldu mu ki,hem negatif çıkmış sıkıntı yapma gebelik olmuş olsa ve düşük yapsam bildiğim fazla kanama ve ağrın olur.

Canım o ay hiç kanamam olmadı ne regl şeklinde nede başka sekilde.Ağrım biraz oldu acile gittik,idrar yolları enfeksiyonu dediler.Gebelikten şüphelendiler ve sadece kan testi yaptılar.Düşük ihtimaline göre herhangi bir şey yapmadılar.Kan testide negatif çıktı.Zaten düşük yapınca kan testi negatif çıkmaz mı?Sonuçta hamilelik kalmıyor düşük yapınca.

ya kızlar aynı durum bende de var. 22 kasımdan sonra 1 ay adet olmadım ve 3 ocakta adet oldum ama adet hala bitmedi bir hafta oldu normalde 5 günde biterdi. dün akşam karnım çok ağrıdı. düşük olabilir mi? ben 18 aralık ve 25 aralıkta gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı :18:

ya kızlar aynı durum bende de var. 22 kasımdan sonra 1 ay adet olmadım ve 3 ocakta adet oldum ama adet hala bitmedi bir hafta oldu normalde 5 günde biterdi. dün akşam karnım çok ağrıdı. düşük olabilir mi? ben 18 aralık ve 25 aralıkta gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı :18:

İşte bende de aynısı oldu sadece ben 30 kasımda yaşadığım birliktelikten sonra ayın 3ünde adet olmam gerekirken olmadım.3ünde olmayınca gecikti belkide dedim 10 gün bekledim.10 gün boyuncada olmayınca gittim kan tahlili yaptırdım.Negatif çıktı.Sonra bir 7 8 gün sonra da sağ kasığıma doğru ağrı başladı acile gittim.Ordada kan tahlili yaptılar ama sonuç yine negatif çıktı.Hiç gebelikle veya düşükle ilgili bir şeye bakmadılar başka.İdrar yolları enfeksiyonu dediler yolladılar.Aralıkta olmadım ama 4 ocakta oldum adet.Ve düşük olayı olmuş olabilir mi ben test yaptırmadan önce acaba diye merak ediyorum?

Canim dusuk olsa illaki anlardiniz.. Cok agrili ve yogun adet kanamasi seklinde oluyo ve gelen kan da parcali pihtili sekilde oluyo eger oyle bisey olsaydi mutlaka anlardiniz.. Ki adet olmamissiniz. Bide testte negatif ciktiysa gebelik yoktur.. Hatta gebelik olsaydı da dusuk yapmis olsaydin yine de bikac gun daha testte pozitif cikardi. Sebebi de kanda ve idrarda dolasan hamilelik hormonlari. Yoktur yani öyle bi durum.. :)

geçikmeden kaynaklı bir sorun olabilir doktoruna danış istersen bende bir kez 50 gün sonra adet olmuştum o zaman aşırı kanamalı olmuştu ve hap kullanmıştım.

Back