Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
uyurken niye bağarıyosun irkilip korkucak çocuk.....tarama testinden geçtiyse sorun yok demektir zaten bebek şuan sese nasıl tepki versinki...seste uyumaya alışıksa uyanmamış olabilir de bidaha bağarma uyurken
seslere tepki vermesi için çok erken.yanında bağır,konuş banamısın demezler uyumaya devam ederler.testten geçtiyse sorun yok demektir.şuan çok küçük olduğu için tepki vermiyor biraz zaman geçsin yavaş yavaş tepki verecek.
bencede tepki vermemesi normal benim kızım da köpeğimle beraber aynı evde büyüdü köpeğimin o kadar havlamasına bile uyanmıyodu o zamanlarda şimdi 1 yaşında..
bi sorun yoktur takma kafana
benim kızım da onuncu ayında ama uyurken yanında çıt çıksa uyanıyo.ben aksine sese alışmasını istemiştim uykusu bölünmesin uyurken ses duyduğunda die ama tam tersi oldu. benim çıkardığım seslerden yürüteçle gezerken hangi odad olduğumu keşfedip yanıma geliyo maşallah. ben test falan yaptırmadım bu sebeple.heralde bi problem yok die düşündüm çünkü