- 12 Şubat 2017
- 1.021
- 702
- 43
- 34
- Konu Sahibi Zencefill90
-
Ben de aldım reflü yatağı ama bu yatakta da kustu. Yan yatırsam bile boğazına kaçıyor nefessiz kalıyor kustuğundaCanım reflü olabilir benim kızım 9 aylık olana kadar fışkıra fışkıra küstü reflü yastığı falan aldık rahat uyusun diye.
Yüz üstü yatırdım hep canım İnan başka türlü boğulacak korkusu yaşadım hep pusette bile gözüm üstünde oluyordu birden kusuyordu az buz değil su kesik peynir gibiBen de aldım reflü yatağı ama bu yatakta da kustu. Yan yatırsam bile boğazına kaçıyor nefessiz kalıyor kustuğundagece bebeğe bakmaktan uyuyamıyorum. Siz nasıl çözüm bulmuştunuz ?
Benim de öyle kesik gibi kusuyorYüz üstü yatırdım hep canım İnan başka türlü boğulacak korkusu yaşadım hep pusette bile gözüm üstünde oluyordu birden kusuyordu az buz değil su kesik peynir gibi
Sıkma canını canım benim kızım çok iyi kilo alıyordu kusmasına rağmen Dr bol bol emzir o alması gerekeni alır fazlasını çıkarır hep dedi. Ben elli tane çarşaf diktirdim kızıma hepsine kusuyordu hergün değiştiriyordum. Üstümüz hep kusmuk oluyordu eşim kaç defa işe giderken elbise değiştirirdi son dk kusmaları yüzünden. Ama büyüyünce düzeldi baya 6 ayda azaldı 9 ayda tamamen bittiBenim de öyle kesik gibi kusuyorçok üzülüyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?