10 günlük bebeğim fışkırtarak kusuyor

Zencefill90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2017
1.021
702
43
34
Anneler merhaba
10 günlük bebeğim 2 gün önce kusmaya başladı. Başta burnundan ve ağzından gelmişti ama bugun baya fışkırttı kusarken. Kusuk sümüksü ve peynir kesiği gibi. Ve kusarken tıkanıp kalıyor nefes alamıyor hemen yüz üstü döndürüp sırtını sıvazlıyorum. Neyseki hep ben yanındayken oldu. Ama geceleri uyuyamıyorum artık ya ben uyurken kusar boğulursa diye. Şuan gözümden uyku akıyor ama kusar diye uyuyamıyorum gözümü diktim kızıma bakıyorum. Acaba bebeği üşüttüm mü diye korkuyorum neden kusuyor olabilir ? Kusma başlayana kadar iyi kilo alıyodu. Ama son kontrolde doktor 3 günde hiç almamış çok kötü dedi. Kusma konusunda biley demedi. Aranızda bebeği bu kadsr küçükke kusmaya başlayan var mı ? Sebebi neydi ? Nasıl çözdünüz ?0

Canım reflü olabilir benim kızım 9 aylık olana kadar fışkıra fışkıra küstü reflü yastığı falan aldık rahat uyusun diye.

Canım reflü olabilir benim kızım 9 aylık olana kadar fışkıra fışkıra küstü reflü yastığı falan aldık rahat uyusun diye.
Ben de aldım reflü yatağı ama bu yatakta da kustu. Yan yatırsam bile boğazına kaçıyor nefessiz kalıyor kustuğunda gece bebeğe bakmaktan uyuyamıyorum. Siz nasıl çözüm bulmuştunuz ?

Ben de aldım reflü yatağı ama bu yatakta da kustu. Yan yatırsam bile boğazına kaçıyor nefessiz kalıyor kustuğunda gece bebeğe bakmaktan uyuyamıyorum. Siz nasıl çözüm bulmuştunuz ?
Yüz üstü yatırdım hep canım İnan başka türlü boğulacak korkusu yaşadım hep pusette bile gözüm üstünde oluyordu birden kusuyordu az buz değil su kesik peynir gibi

Benim de öyle kesik gibi kusuyor çok üzülüyorum ben de
Sıkma canını canım benim kızım çok iyi kilo alıyordu kusmasına rağmen Dr bol bol emzir o alması gerekeni alır fazlasını çıkarır hep dedi. Ben elli tane çarşaf diktirdim kızıma hepsine kusuyordu hergün değiştiriyordum. Üstümüz hep kusmuk oluyordu eşim kaç defa işe giderken elbise değiştirirdi son dk kusmaları yüzünden. Ama büyüyünce düzeldi baya 6 ayda azaldı 9 ayda tamamen bitti

Kusma olayına nasıl bir şey demez

Üşütmüş olabilir

Emzirdikten sonra gazını muhakkak çıkarın eğer mama veriyorsanız gaz daha fazla oluyor iki kez çıkarın
Kıpırdanmayı bıraktığı zaman uyutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…