kızlar böyle bi durum yaşıyorum doktora da gidemedim başka şehirdeyim. neden olabilir bu sizce? reglimin üstünden 28 gün geçti normalde 37 gün döngüm. reglim de bi garipti bu ay lekelenme akıntı gibiydi çok fazla olmadı yani. ben de reglden bi hafta sonra test yaptım negatifti. hani hamile kaldım desem test negatif hem de eşimle doğru düzgün ilişkiye girmedik her seferde de kondomla korunduk başından sonuna kadar. neden olabilir yaşayan var mı daha önce? ağrım sızım yok hiç sadece bu akıntı, küçük tuvalete çıktıktan sonra görüyorum hep peçetede ve çamaşırlarım da kirleniyor hep kusura bakmayın açık anlattığım için.
Bendede aynı sorun var ,adetimden 2 gün sonra başladı ve 15 gün sürdü ve tekrar adet gördüm hic bitmeden,ondan öncesinde de 6 aydır aşırı adet düzensizliği yaşıyorum ,yurt dışındayım belki 10 kere doktora gittim bişey dedikleride yok doğru düzgün anlamıyolar.
Bendede aynı sorun var ,adetimden 2 gün sonra başladı ve 15 gün sürdü ve tekrar adet gördüm hic bitmeden,ondan öncesinde de 6 aydır aşırı adet düzensizliği yaşıyorum ,yurt dışındayım belki 10 kere doktora gittim bişey dedikleride yok doğru düzgün anlamıyolar.
Benimki yumurtlama döneminde başlıyor gecen 2 ayda öyle olmuştu fakat durmuştu ve adet gördüm ama bu ay başladı durmuyor sızıntı gibi azar azar geliyor koyu kırmızi 10 temmuz gibi adet olmayı bekliyorum 1 hafta var bakalim adetten sonrada devammı edecek
Siz doktora gittinizmi ne diyo peki ,ben cok endişeliyim cok koyu bi renkteydi benimkide pas gibi rengş,aynen sızıntı gibi bitmek bilmedi işte adet oldum şükür oda yeni bitti ,bakalım türkiyeye gelmeyi bekliyorum bende doğru düzgün herşeyime baktırmak icin,yani 6 aydır ayda iki defa adet görüyorum neredeyse,yada 15 gün sürüyo adetim mide bulantısı ve halsizlikte cok zor,Allah dermansız dert vermesin hicbirimize(amin)
Siz doktora gittinizmi ne diyo peki ,ben cok endişeliyim cok koyu bi renkteydi benimkide pas gibi rengş,aynen sızıntı gibi bitmek bilmedi işte adet oldum şükür oda yeni bitti ,bakalım türkiyeye gelmeyi bekliyorum bende doğru düzgün herşeyime baktırmak icin,yani 6 aydır ayda iki defa adet görüyorum neredeyse,yada 15 gün sürüyo adetim mide bulantısı ve halsizlikte cok zor,Allah dermansız dert vermesin hicbirimize(amin)