Merhaba, ben Almanyadan yaziyorum. Kendimi hic iyi his etmiyorum ve yazma ihtiyacini duydum. Benim genelde cok düzenli bir adet dönemim var, yani normalinde 27 günde bir.
Gecen hafta ben sol tarafimda karnimin ve belimin agrisini his ettigim icin, kadin doktoruna gittim. Orda adetim henüz gecikmemisti, iki üc gün sonra gelmesi gerekiyordu. Bekliyordum yani..
Doktor Ultrason yapti, sag tarafta yumurtaligin üstünde o progestoron hormonu duruyordu, ve doktor dedi ki "Haaa yumurtan catlayacak, orda duruyor" Zaten orda sasirdim, cünkü adetime 3 gün kalmisti, nasil olur. Sol taraftada ufak ufak kistler vardi. Ama pek birsey söylemedi. Adet ile beraber bunlar gider dedi. Tamam dedim ciktim.
4 gün sonra halen adet olmayinca tekrar aradim, geciktigimi söyledim. Cagirdi, kan aldi - Test negativ cikti. Hamile degilim. Bi kac gün daha bekle dedi. 10 Gün gecti, halen tik yok.
Ben hic iyi his etmiyorum kendimi. O kistler ne demek? Sizden biri eger böyle birsey yasadiysa yada bilgisi varsa nolur bana ulasin...
Türkcem belki pek iyi olmayabilir - kusura bakmayin..