10 günde hamilelik belirtisi olur mu

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
716
273
103
Merhaba. Yaklaşık 10 gün önce bir kaza oldu. Yeni evliyim aslında çocuk düşünmüyoruz henüz. Ama bende bir kaç değişiklik var. Çok fazla akıntım var bir kaç gündür geçmiyor. Kasıklarım adet olucakmışım gibi ağrıyor. Adetime daha 12 gün var. Kokular aşırı yoğunlaştı. Ara ara belim ağrıyor. Birazda mide bulantım var ama psikolojikmidir bilemedim. Dün dayanamadım test yaptım fakat varsada bu kadar erken çıkmıyormuş zaten testte. Çok sabırsızım acaba olabilir mi yoksa evham mı yaptım tecrübelilere sormak istedim hamileliğin başka belirtisi varmıdır en net belirti nedir acaba sizler nasıl anladınız? Adetimi beklemeye hiç sabrım yok

Yani 10 gün önce olduğu için hamilelikte olabilir. Ama adetine 12 gün varsa yumurtlama da olabilir bilemeyeceğim.

Muhtemelen yumurtlamadır. Hamilelikse bile belirti hemen göstermez. Çoğu psikolojik olur. Adetinizi bekleyin

Başlığa göre cevap verirsem olabilir. Ben 11. Gün öğrendim hamileliğimi ve belirti yaşıyordum. Çalıştığım dönemde ortamdaki sigara kokusu midemi bulandırıyordu. Yazdığınıza göre ise yumurtlama döneminde olmanız muhtemel. Yumurtlama döneminde kaşık ağrısı, akıntı artışı, hafif kan, vücut ısısı yükselmesi vb. gayet normal. Benim yumurtlama dönemim regl döneminden daha ağrılı geçiyor hatta.

Gerçi başlık 5 kasımda açılmış şimdiye regl olmuşsunuzdur

Bata 7gun var test yaptim ama cikmadi sizce erkenmi yaptim belirtilerimde var pskolojikmi yoksa
Evet biraz erken yapmışsın adetin gecikince veya adet olacağın gün yap test. Bilmiyorum ama bu kadar erken belirti olmaz ben adetime doğru adet belirtileri yaşamıştım mide bulantısı falan sonraki haftalar da olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…