10 Günde Aç Kalmadan 5 Kilo !

theuglygoddess

You are mine ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
3.221
33
358
Zonguldak
KAHVALTI

2 dilim kepek ekmeği
Beyaz peynir
Domates
Salatalık
Şekersiz Çay veya Şekersiz Süt yada Meyve Suyu

ÖĞLE

1 tabak çorba
1 tabak salata

AKŞAM

1 dilim kepek ekmeği ( hiç yemeğe bilirsiniz )
1 tabak çorba
1 tabak salata

YATMADAN 1 SAAT ÖNCE

1 kase yoğurt
Meyve

NOTLAR:

* Çorba, her türlü çorba olabilir arkadaşlar fakat az yağlı ve az tuzlu olsun. Sebze çorbası olsa daha etkili olabilir tabi.
* Öğlen ve akşam 1 tabak çorbanın fazlasını yemeyin.
* Salatanın içinde her türlü yeşillik bulunabilir. Tuz kesinlikle olmayacak. Yağda olmaması gerek ama yiyemem derseniz 1 çay kaşığı kadarıyla koyabilirsiniz. Ve salatanın içinde 1 çorba kaşığı kadar elma sirkeside olursa iyi olur.
* Eğer aralarda acıkır iseniz sadece meyve atıştırabilirsiniz. Ama emin olun açlık derdiniz olmayacak.
* Akşam yemeğini en geç 7'de bitirmiş olun. 7'den sonra yemek yemek yok. Yoğurt ve meyve dışında tabi.
* Ve tabiki de Günde en az 2,5 litre su içilmeli..
* 10 günün sonunda diyete 1 hafta ara verin ve devam etmek isterseniz tekrar aynı şekilde devam edin. Bu 1 hafta arada yediklerinize dikkat edin ki, verdiğiniz kiloları geri almayın..

BAŞARILAR :)[/CENTER][/B]

Son düzenleme:
Senin bu dediğin bademcik ameliyatı olanların ,diş yaptıranların uyguladığı liste gibi ama haklısın canım sağlıklı kolay kilo verdirir. Etrafınızda bu tür rahatsızlıklara yakalananların kilo verdiğini görürsünüz . Bir ara bende denemek istemiştim ama çabuk sıkılıyorum. Sonra verilenler geri geliyor ama bu hafta başka bir diyet yapıyorum . Ortaya karışıkta görebilirsin . Ama sonra ki hafta değişiklik iyi olur denerim . Teşekkür ederim hatırlattığın için . Ben varım ama haftaya .:))))))))))

Valla canım benim ablamın bi rahatsızlığı yoktu. Ve gözle görülürü şekilde zayıfladı hatta zayıflamayı bırakalım incecik oldu tabi 10 günde değil sadece. yani bu diyeti 1-2 ay boyunca tekrarladı

Bu diyeti deneyen var mı başka acaba konuları okurken gördüm de sürekli çorba olduğu için çok mantıklı geldi açıkcası bana denesek mi acaba

ben geçen sene yemeklerden yarım saat önce 2 büyük su bardağı su içmeyi alışkanlık edinmiştim, düzenli yürüyüşle birlikte incecik olunuyor
aklıma gelmişken yeniden başlayayım

ben geçen sene yemeklerden yarım saat önce 2 büyük su bardağı su içmeyi alışkanlık edinmiştim, düzenli yürüyüşle birlikte incecik olunuyor
aklıma gelmişken yeniden başlayayım

ya gerçekten mi bende aslında başlamak istiyorum ama dışarı çıktığımda ya da okulda falan çorba bulmam zor olur gibi tatilde denemyi düşünüyorum amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…