10 Günde Aç Kalmadan 5 Kilo !

theuglygoddess

You are mine ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
3.221
33
358
Zonguldak
KAHVALTI

2 dilim kepek ekmeği
Beyaz peynir
Domates
Salatalık
Şekersiz Çay veya Şekersiz Süt yada Meyve Suyu

ÖĞLE

1 tabak çorba
1 tabak salata

AKŞAM

1 dilim kepek ekmeği ( hiç yemeğe bilirsiniz )
1 tabak çorba
1 tabak salata

YATMADAN 1 SAAT ÖNCE

1 kase yoğurt
Meyve

NOTLAR:

* Çorba, her türlü çorba olabilir arkadaşlar fakat az yağlı ve az tuzlu olsun. Sebze çorbası olsa daha etkili olabilir tabi.
* Öğlen ve akşam 1 tabak çorbanın fazlasını yemeyin.
* Salatanın içinde her türlü yeşillik bulunabilir. Tuz kesinlikle olmayacak. Yağda olmaması gerek ama yiyemem derseniz 1 çay kaşığı kadarıyla koyabilirsiniz. Ve salatanın içinde 1 çorba kaşığı kadar elma sirkeside olursa iyi olur.
* Eğer aralarda acıkır iseniz sadece meyve atıştırabilirsiniz. Ama emin olun açlık derdiniz olmayacak.
* Akşam yemeğini en geç 7'de bitirmiş olun. 7'den sonra yemek yemek yok. Yoğurt ve meyve dışında tabi.
* Ve tabiki de Günde en az 2,5 litre su içilmeli..
* 10 günün sonunda diyete 1 hafta ara verin ve devam etmek isterseniz tekrar aynı şekilde devam edin. Bu 1 hafta arada yediklerinize dikkat edin ki, verdiğiniz kiloları geri almayın..

BAŞARILAR :)[/CENTER][/B]

Son düzenleme:
Senin bu dediğin bademcik ameliyatı olanların ,diş yaptıranların uyguladığı liste gibi ama haklısın canım sağlıklı kolay kilo verdirir. Etrafınızda bu tür rahatsızlıklara yakalananların kilo verdiğini görürsünüz . Bir ara bende denemek istemiştim ama çabuk sıkılıyorum. Sonra verilenler geri geliyor ama bu hafta başka bir diyet yapıyorum . Ortaya karışıkta görebilirsin . Ama sonra ki hafta değişiklik iyi olur denerim . Teşekkür ederim hatırlattığın için . Ben varım ama haftaya .:))))))))))

Senin bu dediğin bademcik ameliyatı olanların ,diş yaptıranların uyguladığı liste gibi ama haklısın canım sağlıklı kolay kilo verdirir. Etrafınızda bu tür rahatsızlıklara yakalananların kilo verdiğini görürsünüz . Bir ara bende denemek istemiştim ama çabuk sıkılıyorum. Sonra verilenler geri geliyor ama bu hafta başka bir diyet yapıyorum . Ortaya karışıkta görebilirsin . Ama sonra ki hafta değişiklik iyi olur denerim . Teşekkür ederim hatırlattığın için . Ben varım ama haftaya .:))))))))))

Valla canım benim ablamın bi rahatsızlığı yoktu. Ve gözle görülürü şekilde zayıfladı hatta zayıflamayı bırakalım incecik oldu tabi 10 günde değil sadece. yani bu diyeti 1-2 ay boyunca tekrarladı (:

Bu diyeti deneyen var mı başka acaba konuları okurken gördüm de sürekli çorba olduğu için çok mantıklı geldi açıkcası bana denesek mi acaba

ben geçen sene yemeklerden yarım saat önce 2 büyük su bardağı su içmeyi alışkanlık edinmiştim, düzenli yürüyüşle birlikte incecik olunuyor :12:
aklıma gelmişken yeniden başlayayım :1:

ben geçen sene yemeklerden yarım saat önce 2 büyük su bardağı su içmeyi alışkanlık edinmiştim, düzenli yürüyüşle birlikte incecik olunuyor :12:
aklıma gelmişken yeniden başlayayım :1:

ya gerçekten mi bende aslında başlamak istiyorum ama dışarı çıktığımda ya da okulda falan çorba bulmam zor olur gibi tatilde denemyi düşünüyorum amaa

Back