Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşalar on gündür kanamam var fakat ilk iki gün çok az diğer günler biraz fazla son 4 gündür öğlen bir damla olup kesiliyor yerleşem kanaması bu kadar sürer mi test negatif çıktı acaba test için erken mi?
öncelikle inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın benim adetim düzenli 5 gün sürer en fazla bu ay öyle olmadı 10 gün oldu tam olarak adette değil bende anlayamadım çok az gelip kesiliyor neyse yarın doktora gideceğim bakalım tekrar haber veririm
arkadaşalar on gündür kanamam var fakat ilk iki gün çok az diğer günler biraz fazla son 4 gündür öğlen bir damla olup kesiliyor yerleşem kanaması bu kadar sürer mi test negatif çıktı acaba test için erken mi?
meraba sinemse.sana bi sorum olacaktı.bu ay hamilelik olasılığım vardı fakat tam gününde kanamam geldi.herzamanki gibi ama 4günde biterdi.5. ve 6.günler birer damla kan geldi.senin göğüslerinde ağrı varmıydı kanaman olduktan sonra.benim kanamam olunca göğüslerimin sızısı geçti.ama mide yanması ve kasıklarımda batmalar oluyo.mide bulantısında tam tanımlayamıyorum ama midemde gariplikler olduğu kesin.bide sürekli ıslaklık hissediyorum ve rahmimde yumuşama.bide sürekli ağlamaya başladım falan.eşimle kavgalar falan.çok soru sordum.sende bu belirtiler nasıl canım.cevaplarsan çok sevinirim...şimdiden teşekkürler
Ben duzenli adet olurum bu ay 6 gun erken oldu ilk iki gun kahve rengi bi ped kirletmeyecek kadardi normalde ilk iki gun cok olurdu koyu kirmizi ve dort gun surerdi ama bu kez altinci gundeyim ve iki gundur az damla damla kanamam var acaba hamilr olabilormiyim dun test yaptim negatifti ama migdem bi degisik ve karnimda agri var normalde her adette agrim olirdu siddetli kac gundur agrim yoktu iki gundur basladi ya of kafam cok karisik ya bi yardim edin birsey soyleyinMerhaba Meltem
Benim geçen ay 4 yumurtam vardı doktor çatlatma iğnesi vurdurdu.38.Saat birlikte olun dedi ama biz 72.saat olabildik.Yinede umudum vardı.Adetim tam beklediğim gün geldi.ama sabahına içimdeki şüphe nedeniyle test yapmıştım negatifti.Akşamınada Adet gördüm zaten.Adetim 3 gün sürerdi normalde.2 gün biraz yoğun 3.gün çok az damlalar şeklinde.Aynen öyle oldu.Ama kafamı kurcalıyordu 4 yumurtaya rağmen neden bukadar az oldu diye.Adetten önce göğüs uçlarımda hassaslık vardı.Adetten sonra geçti.Bende mide bulantısı kokulara karşı hassasiyet hep vardır.Birde hep duygusalım olur olmadık şeye anında ağlayabilirim.Şimdi hamilelikte nasıl olacak bilemiyorum.Adetten önce belimde karın boşluğuma doğru herzaman yaşamadığım türden bir ağrı vardı.O da adetten sonra geçti.Şimdi kasığımda şişlik hissediyorum.
Tek sorunum karnımın kocaman şişmiş olması .Hemde rahatsız edici şekilde.Bir de mide yanması.Tansiyonumda çok düzensiz.Sürekli yüksek.
Genelde görülen belirtiler sende var gibi.Eczaneden bir test alıp yaparsan belki için biraz olsun rahatlar ama kesin sonucu Beta HSC testi ile kan vererek öğrenebilirsin.
Belkide hamilesindir bu duygusallıgın ondandır.Kavga etmemeye çalış stres de kötü etkiler şimdi seni.Birde sakın ağır kaldırma.Hamileymişsin gibi davran.
Hayırlı güzel haberlerini beklerim.
Sevgiler