10 gün süren regl

Bidik34

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2022
35
9
Merhabalar gerçekten çok çaresiz kaldım. Reglimin 7.gunu birden çoğaldı. Su gibi akıyor. Senede 2 kere falan bunu yaşıyorum. Bugun 10. Gün hala geliyor. Hep apranax metiler alarak durduruyordum. Bu defa o da işe yaramadi. Pazar günü dr gittim her şey normal diyor. Ca125 değerime baktırdı. O da normal sınırlarda yarin tekrar gideceğim. Postane forte, transimen hepsini içtim yok yok durmuyor. Sebepsiz de kanar dedi dr. Bu durumu yaşayanlar deneyimlerini anlatırsa cok sevinirim.

doktor sorun yok dediyse normaldir. benim de adetim her ay 8 gün sürüyor.

anlamadığım bir şey var. apranax, ponstan forte filan ağrı kesici değil mi? kanamayi durdurma etkisi olduğunu hiç duymadım. önceden ponstan kullanıyordum, daha kısa sürmüyordu.

doktor sorun yok dediyse normaldir. benim de adetim her ay 8 gün sürüyor.

anlamadığım bir şey var. apranax, ponstan forte filan ağrı kesici değil mi? kanamayi durdurma etkisi olduğunu hiç duymadım. önceden ponstan kullanıyordum, daha kısa sürmüyordu.
Doktorum 275 mg apranaxin kanamayı azaltacağını söylemişti. Bir defasında bunun 5 kati kadar kaniyordum. Salondan wc ye gidene kadar ped doluyor taşıyordu. Miyom vardı açık ameliyat ile aldılar. Ameliyat öncesi metiler ile kesmiştik ama bu defa nedense kesilmiyor. Sanki içeride bir yara var ve devamlı kanıyor gibi. Su gibi gidiyor. Regl kanamasına da benzemiyor. Tedirgin olmaya başladım.

Doktorum 275 mg apranaxin kanamayı azaltacağını söylemişti. Bir defasında bunun 5 kati kadar kaniyordum. Salondan wc ye gidene kadar ped doluyor taşıyordu. Miyom vardı açık ameliyat ile aldılar. Ameliyat öncesi metiler ile kesmiştik ama bu defa nedense kesilmiyor. Sanki içeride bir yara var ve devamlı kanıyor gibi. Su gibi gidiyor. Regl kanamasına da benzemiyor. Tedirgin olmaya başladım.
hiç duymamıştım, cehaletimi mazur görün. apranax kullanmamistim daha önce.

bir sorun olsa görülürdü, umarım kötü bir şey yoktur

Merhabalar gerçekten çok çaresiz kaldım. Reglimin 7.gunu birden çoğaldı. Su gibi akıyor. Senede 2 kere falan bunu yaşıyorum. Bugun 10. Gün hala geliyor. Hep apranax metiler alarak durduruyordum. Bu defa o da işe yaramadi. Pazar günü dr gittim her şey normal diyor. Ca125 değerime baktırdı. O da normal sınırlarda yarin tekrar gideceğim. Postane forte, transimen hepsini içtim yok yok durmuyor. Sebepsiz de kanar dedi dr. Bu durumu yaşayanlar deneyimlerini anlatırsa cok sevinirim.
Sizi korkutmak istemem. benim geçen sene sizin ki gibi yoğun regli dönemim olurdu. Moane sonucu polip gördü doktor ve hemen adet bittikten sonra vakumlama tekniği kullanarak polibi aldı doktor. Çok şükür normale döndü adetim.

hiç duymamıştım, cehaletimi mazur görün. apranax kullanmamistim daha önce.

bir sorun olsa görülürdü, umarım kötü bir şey yoktur
Çok sağolun inşallah. Kan görmekten bıktım
Sizi korkutmak istemem. benim geçen sene sizin ki gibi yoğun regli dönemim olurdu. Moane sonucu polip gördü doktor ve hemen adet bittikten sonra vakumlama tekniği kullanarak polibi aldı doktor. Çok şükür normale döndü adetim.
A
Dr muayenede bir şey göremedi. Ben 2 kere histeroskopi ile septum ameliyatı bir kere de açık miyom ameliyatı oldum. Sadece polip aldırmak beni korkutmuyor sağolun endişeniz için. Sebep olsa çözümü de ona göre yapılır. Olur öyle dediklerinde insan çok çaresiz kalıyor.

C
Çok sağolun inşallah. Kan görmekten bıktım

A

Dr muayenede bir şey göremedi. Ben 2 kere histeroskopi ile septum ameliyatı bir kere de açık miyom ameliyatı oldum. Sadece polip aldırmak beni korkutmuyor sağolun endişeniz için. Sebep olsa çözümü de ona göre yapılır. Olur öyle dediklerinde insan çok çaresiz kalıyor.
Çok geçmiş olsun. Çok zor bilirim.

Cok gecmis olsun ,ben hastaligimi 5.doktorumun suphesiyle 6.doktorumdan öğrendim ilk 4 doktor anlamadi ,mutlaka baska doktorla gorusun bir sey yokken bu sekildr kanama olmaz ,riskli yazik size,ciddi kan kaybi yasiyorsunuz

Geceyi acilde geçirdim dr bana neden geldin dedi 😡😡😡 kaniyorum su gibi kan akıyor ve bana neden geldin dedi. Muayene etti kan değerlerime baktı her şey normal dedi ilaclara devam et geçmezse polikliniğe gel dedi. Daha önce ameliyatlarimi yapan dr u aradin pnmoult basladi günde 3 kere ilkini içelli 2 saat oldu hala su gibi gidiyor kanama. Bu ilacı bu sebeple kullananların kanaması ne zaman kesildi? Allah rızası için bilen biri cevap yazsın. Çok moralim bozuk.

Baska dr görünün.. birinin görmediğini o gorurur. Normal durum olduğunu sanmıyorum sizi halsiz bırakır ..

İleride bir gün birileri aynı dertten muzdarip olur diye güncelleme yapayim. 2.primoluttan sonra kanamam baya azaldı. Drumun dediği gibi damar kaniyormuş. Bazı drlar görmeden bile derdimizi dinleyince teşhisi doğru koyabiliyor. Tek dedigim parmagim kesildiğinde akan kan gibi regli kanına benzemiyor dedim. Tamam dedi reçeteyi yazdi. Sonuç alabildigime göre teşhis doğru inşallah. İlerleyen günlerde tamamen duracağını umut ediyorum.

Güncelleme yapayım. Primolut 3. Gün kesmişti kanamayı. 10 gun günde 3 tane kullandım. Perşembe günü bitmişti. İlaç bitiminin 5. Günü reglim başladı. İnşallah bu ay sorunsuz geçiririm. 🤲🤲🤲

Güncelleme yapayım. Primolut 3. Gün kesmişti kanamayı. 10 gun günde 3 tane kullandım. Perşembe günü bitmişti. İlaç bitiminin 5. Günü reglim başladı. İnşallah bu ay sorunsuz geçiririm. 🤲🤲🤲
Şimdi durumunuz nasıl?
Bende dış gebelik tedavim bitti betam sıfırlandı.
Kanamam kesildi üç gün sonra tekrar kanama başladı.
Adet kanı mi başka şey mi bilmiyorum.

Bana da kanama azaltması için Ponstan Forte verdi.
Henüz içmeye başlamadım.

X