Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar bende bu konuyla ilgili cevabi nerde bulurum diye bakinirken burayi gördüm benimde adetim 5 aralikta bitti ama iki gündür akintiyla karisik acik renkte kan geliyor bende neden oldugunu bilmiyorum iki gündür sol bacagimda asiri derecede agriyor sol kalcam basenim tümü felaket sanciyor ilk defa basima geliyor ben birbucuk sene önce spiral taktirmistim simdiye kadar hic böyle olmamisti neden kaynaklaniyor bilmiyorum bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim
benim yasim 26 bende spiralde var spiral kayma falanmi yapti diye korkuyorum sol bacagim kalcamla birlikte feci sekilde agriyor bilemiyorum kafam cok karisik
benim yasim 26 bende spiralde var spiral kayma falanmi yapti diye korkuyorum sol bacagim kalcamla birlikte feci sekilde agriyor bilemiyorum kafam cok karisik
mrb arkadaslar adetim biteli 15 gün oldu ve iki gündür belimde ağrı hissediyorum kasıklarımdada ve buakşam kahverengi lekelenmem oldu çamaşırımın tamamı kirlencek kadar sonrasında da sümüksü bi şekilde rengi acılarak devam etti bu da neyin nesi böyle bi durumu yaşayan varmı![]()