• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 gün sonra tekrar adet mi oluyorum:(

celif

minilopum=)
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2010
475
5
46
38
İstanbul
bayanlar son adet kanamam aralık 6 da bitti ama bugün tekrar kanamam var neden olabilir acaba bayağı da yoğunn anlamadım

ben doğum kontrol hapı kullanıp yarıda bırakınca olmuştu o şekilde cnm ama onun dışında bi fikrim yok açıkçası. bi doktora gitmende fayda var.

merhabalar bende bu konuyla ilgili cevabi nerde bulurum diye bakinirken burayi gördüm benimde adetim 5 aralikta bitti ama iki gündür akintiyla karisik acik renkte kan geliyor bende neden oldugunu bilmiyorum iki gündür sol bacagimda asiri derecede agriyor sol kalcam basenim tümü felaket sanciyor ilk defa basima geliyor ben birbucuk sene önce spiral taktirmistim simdiye kadar hic böyle olmamisti neden kaynaklaniyor bilmiyorum bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim

benim birkac ay evvel, 2 kez ,2hafta arayla adetim olmustu..
doktora gittim, ve ogrendimki yas ilerledikce adet dÖnemleride bu sekilde dengesizlik gÖsterebilirmis.
ben evham yapip doktora gittim, evhamimin yersiz oldugunu ögrendim, belki sizinkide yasla alakalidir,
30yasindayim ben, ve ilk kez yasamistim.

merhabalar bende bu konuyla ilgili cevabi nerde bulurum diye bakinirken burayi gördüm benimde adetim 5 aralikta bitti ama iki gündür akintiyla karisik acik renkte kan geliyor bende neden oldugunu bilmiyorum iki gündür sol bacagimda asiri derecede agriyor sol kalcam basenim tümü felaket sanciyor ilk defa basima geliyor ben birbucuk sene önce spiral taktirmistim simdiye kadar hic böyle olmamisti neden kaynaklaniyor bilmiyorum bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim

canım benim kanamam yoğun baya bugün gttm dr a kan tahlili yaptırdım sonucu yarın alıcam ona göre ilaç yazıcam dedi. ostrejen hormonunun aniden düşmesi ve normal seviyeye yükselememesi böyle kanamalara neden oluyormuş psikoloji mevsim değişikliği nedenleri

benim yasim 26 bende spiralde var spiral kayma falanmi yapti diye korkuyorum sol bacagim kalcamla birlikte feci sekilde agriyor bilemiyorum kafam cok karisik

benim yasim 26 bende spiralde var spiral kayma falanmi yapti diye korkuyorum sol bacagim kalcamla birlikte feci sekilde agriyor bilemiyorum kafam cok karisik

olabilir belki dr a görünmelisiniz eğer spiral kaydıysa hamile de kalabilirisinz yanlış mı biliyorum

ben yurtdisinda oldugum icin burada randevu alip gidiliyor simdide yilbasi yakin oldugu icin randevuyu ocak ayina attilar ne yapicagimi bilemiyorum daha ayrintili cevaplar icin bu sitede baska hangi bölüme bakabilirim

canım benim fazla endişelenme ama yüzde doksan spiralin kaydı kaçkez başıma geldiği için iyi biliyorum doktora görünmeden korunmayı bırakma sakın evet böyle kayganımsı bir akıntıyla beraber ara ara kanama oluyor korkmana gerek yok onu çıkarıp başka takıyorlar sorunda bitiyor

hasretcim seninle aynı durumdayız canım,bende 28 kasımda adet oldum 3 aralık gibi bitti ama dün sabahtan beri adet olacakmışım gibi kasık ve bel ağrım var,küçük tuvaletimin arkasından peçeteye silince çok hafif cılız kanamam oluyor ama iç çamaşırımı kirletmiyor,sadece dediğim gibi tuvalet kağıdına silince akıntımın içinde pembensi bir kanama,ama her sildiğimdede geliyor,moralim çoz bozuk,hamile kalmaya çalışıyorum ancak şimdi buda neyin nesi ya,doktora gitmek istemiyorum,2 senedir başka sebeplerden dolayı ve 8 ay önceki düşük nedenimle o kadar çok gittimki,psikolojim bozuluyor,ağlama geliyor jinekolog denince,kızlar sizce bu ne olabilir?

arkadaslar ben 17 gundur adet göruorum bı fıkır edınmek ıstıorum aranızda benım gıbı olan varmı

benim spiral oldugu icin 10-13gün sürüyor sende spiralvarmi bilmiyorum ama spiral olunca normal diyor doktorlar

mrb arkadaslar adetim biteli 15 gün oldu ve iki gündür belimde ağrı hissediyorum kasıklarımdada ve buakşam kahverengi lekelenmem oldu çamaşırımın tamamı kirlencek kadar sonrasında da sümüksü bi şekilde rengi acılarak devam etti bu da neyin nesi böyle bi durumu yaşayan varmı:(

mrb arkadaslar adetim biteli 15 gün oldu ve iki gündür belimde ağrı hissediyorum kasıklarımdada ve buakşam kahverengi lekelenmem oldu çamaşırımın tamamı kirlencek kadar sonrasında da sümüksü bi şekilde rengi acılarak devam etti bu da neyin nesi böyle bi durumu yaşayan varmı:(

merhaba sen yumurtlamista olabilirsin cünkü adetten 14-15 gün sonra yumurtlama zamani ve sümüksü akintida bunun isareti. bende ise durum söyle 2 nisanda 18 haftalik bebegimi normal dogum yaparak kaybettim sonrasinda tabi bir kürtaj yasadim geride kalanlari temizlemek icin 32 gün sonra ilk adetimi oldum ve simdi yaklasik iki hafta gecti ama ben yine bugün kanama yasiyorum ve kanin rengi bayagi koyu bu nedir simdi anlamadim neyse belki bütün bu yasadiklarimdan sonra adetimde tuhaflasmistir ama fikri olan varsa bekliyorum tesekkürler .....

Ben martin 2snde adet oldum sonra ovulasyon takibi yaptım günleri değerlendirdm son gun gecen pazartesiydi sonta cuma günü köyü kahverengi kanamam oldu 2 gün sonrada sarı koyu gelmeye devam ediyo bu nedir bilginiz varmi adetim için çok erken ve adet gbi degl zaten bu kanama olduğunda adetime 11 12 gün vardı test yaptım hamilelik negatif ckti bilgnz varmi

Back