• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 gün önceden gebelik belirtileri görülür mü?

sebus09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
1.599
62
163
39
Aydın
kızlar adetime 10 gün var ama bende yumurtalık ve bel ağrısı (adet olucakmışım gibi) sabahları bulantı deli gibi yemek yeme isteği var gebelik belirtileri için daha erken değil mi? hani psikolojik dicem değil yaşıyorum resmen.....

kızlar adetime 10 gün var ama bende yumurtalık ve bel ağrısı (adet olucakmışım gibi) sabahları bulantı deli gibi yemek yeme isteği var gebelik belirtileri için daha erken değil mi? hani psikolojik dicem değil yaşıyorum resmen.....

selam,
benim adetime daha 10 gün varken betahcgm 700 lerde çıkmıştı. eğer şüpheniz varsa hemen kanda baktırın. döllenmeden 1 hafta sonra kanda rahat görürsünüz

Bendede aynı oldu sıcak basıyodu, mide agrısı göğuslerde şişkinlik.test yapıyordum gostermiyodu.ama adet olmadım hamileyim çok şukur.inşallah sende hamilesin

hadi yaa bugün de hastanedeydim aslında bi yaptırsam mı acaba dedim ama çıkmaz diye yaptırmadım tüh üzüldüm şimdi aslında beklemek te zor geliyor ama napalım :( sizlerin adına da sevindim sağlıkla kucaklarınıza alırsınız inşallah :) ha bide bugünde göğüs ağrım başladı hehe :)

hadi yaa bugün de hastanedeydim aslında bi yaptırsam mı acaba dedim ama çıkmaz diye yaptırmadım tüh üzüldüm şimdi aslında beklemek te zor geliyor ama napalım :( sizlerin adına da sevindim sağlıkla kucaklarınıza alırsınız inşallah :) ha bide bugünde göğüs ağrım başladı hehe :)

hadı bakalım darısı bana :)

erken dönemde fazla gebelik belirtisi olmuyo diye biliyorum ben, yaşadıklarınız psikolojik de olabilir. Benim de adete 9 gün var, sabırla bekliyorum, umarım adet olmam ve hamileyimdir...

erken dönemde fazla gebelik belirtisi olmuyo diye biliyorum ben, yaşadıklarınız psikolojik de olabilir. Benim de adete 9 gün var, sabırla bekliyorum, umarım adet olmam ve hamileyimdir...

ben de öyle biliyorum canım zaten ondan böyle bi konu açtım ama hani psikolojik değil inan yaşadıklarım bunlar...benimde 1 hafta falan var bakalım bekleyip görücez sonucu.....

ben de öyle biliyorum canım zaten ondan böyle bi konu açtım ama hani psikolojik değil inan yaşadıklarım bunlar...benimde 1 hafta falan var bakalım bekleyip görücez sonucu.....

doğrudur cnm, benim hiç belirtim yok şu an, yumurtlama günlerinde çalıştık eşimle bu ay, bakalım kısmet, sabırla bekliycez, inşallah hamileyizdir...

inşallah hamılesındır canım adet bıttıkden sonra kadanın rahımı acık oldugu ıcın ılk 2 gunde önemlı dıye bılıyorum ama hayırlısı arada hafıf mıde bulantm oluyo annemınde boyle olmus ama emın olmak ıcın yumurtlama gnunde tektar denemeler yapıcaz bakalım :)

Kizlar merhaba siteye yeni uye oldum :) yardiminiza ihtiyacim var benim sat 5 ekim 30 ekim ve 1 kasimda birlikte olduk dun adet olmam gerekiyordu hala olmadim iliski oldugundan beridir cok fena bel agrisi cekiyorum sancilaniyorum yataktan cikamiyorum surekli yemek yiyorum. Hamile olma ihtimalim varmi ? Cok erken ama kafam cok karisik :s test yapsam cikmaz dimi? Ne kadar beklemem gerek benim yardim ederseniz cok sevinirimmm

Merhaba canım aynı şeyler bende de var. Ek olarak kasık ağrısı fazla acaba hamile iuim diyorum ama dediğin gibi ümitlenmek te istemiyorum..

İnşAllah hamileyizdir.. Kan testi yaptırmak isterim de üzülmekte istemiyorum :)

Merhaba canım aynı şeyler bende de var. Ek olarak kasık ağrısı fazla acaba hamile iuim diyorum ama dediğin gibi ümitlenmek te istemiyorum..

İnşAllah hamileyizdir.. Kan testi yaptırmak isterim de üzülmekte istemiyorum :)

ben de karar verdim günümü beklicem ozamana kadar bişey yapmıcam nasılsa er geç belli olacak biraz sabır diyorum kendime inşallah olumlu olur ama ........

yüzde sivilce çıkması bir gebelik belirtisi midir ilk dönemde? benim adete 2 gün kaldı, bu regl dönemde sivilce çıktı baya yüzümde...adet belirtisi de olabilir tabi bu ama, uzun zamandır bu kadar sivilce çıkarmamıştım adet öncesi...:44:

Bende aynı durumlardayım arkadaslar daha 10 günüm var ama kasık agrısı cok yemek yeme isteği ve hiç yaşamadıgım bi şekilde gögüslerimde bir haftadır bir sızlama ama ümitlenmek istemiyorum artık 6 aydır hep piskolojik bi takım belirtiler oluyor defalarca doktor test insanı yıpratıyor bu ay tek fark göğüs hassasiyetim ama bukadar erken olurmuki bilmiyorum rabbim hepimize nasip etsin.....

Back