• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 gün kala vizenin reddedilmesi

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.777
333
İstanbul
Merhaba arkadaşlar biz iki kardeş daha önce bir tur şirketinden İtalya gezisi satın aldık vize dahil her şey bu turun içindeydi bizim tek yapmamız gereken evrakları toplayıp sadece teslim etmekti ve her şeyi eksiksiz şekilde yaptık vize için başvuru yapıldı ancak bu sabah aradılar ve çıkmadığını söylediler aynı zamanda tura ödediğimiz parada çöpe gitmiş oldu ve bunun sorumluluğunu tur şirketi kabul etmiyor çünkü geziye bir aydan az kaldığı için sadece bir hafta kalmışken tekrar vize başvurusu gibi bir durum söz konusu olabilir mi sonuç olarak kabul edilmedi daha önce başına böyle bir şey gelen yardımcı olabilir mi ? Bu arada ikimizde öğrenciyiz ve sponsor olarak babamızı göstermiştik neden çıkmadığını sorduğumuzda sponsor kaynaklı olduğunu söylediler sadece

Vize çıkmaması durumunda paranızın durumuyla ilgili bir madde yok muydu? Bunu garantiye almamış mıydınız?

Herkes babasını sponsor gösteriyor yani komşu teyzeyi gösterecek haliniz yok.

Babanızın işi ve birikimiyle ilgili durumlar beyan edilmemişse veya yeterli bulunmamışsa o olabilir ama ceo çocukları gitmiyor sadece yurtdışına sonuçta bilemedim.

Kaldı ki tur ile turistik gideceğiniz için vize verilmemesi garip olmuş.

Daha rahat vize alabileceğiniz ve randevuları yoğun olmayan bir schengen ülkesine başvuru yapın. Vize çıkınca İtalyaya da gidersiniz zaten.

Babanız adına teminat göstermeliydiniz
Bankada bir miktar para olması gerekiyor
Mesela Kardeşim tek gitti onun için 10 bin tl yatırmıştık bankaya
Bunumu gözden kaçırdınız acaba

bana nedense tur şirketi pek güvenilir gelmedi.keşke yaptığınız sözleşmeyi iyice okusaydınız.daha önce hiç vize alma ihtiyacım olmadı o yüzden o kısımı bilemiyorum ama bence tur parasını almak için uğraşın derim.

Back
X