Merhaba kızlar adetime 10 gün kala kanda beta hcg testi yaptırdım sonuç negatifff çıktı :-(( acelemi ettim acaba hamileyimde erken olduğu içinmi çıkmadı :-((
çok erken davranmıssın bence biraz daha bekle zaten adetinin 14.günü yumurtlama günün oluyor diyelim , 28 gunde adet görüyorsan zaten mumkun degıl hemen cıkması
Canım dogru insan cok ıstedıgı ıcın hamilelik psıkolojısıne resmen giriyor insan . Bende ılk denemelerımde öyle oluyordu . Sonradan hiç farkında olmadan geldi bebeğim , ve tek belırtım cok iştahım acıldı birden bır kac gun neden oldugunu tabıkı anlayamamıstım sonradan cıktı ortaya. bır kac gun onumden alması ıcın esıme soyluyordum ama ogrendıkten su anıma kadar ıstedıgım hıc bırseyı yıyemıyorum mide bulantısından
belimde ağrııı, sol kasığımda batma, gögüslerde hassasiyet iyice belirginleşti bende ... bu sabah dayanamadım işe gelirken tekrar kan verdim adetimede 3 gün kaldı bu sefer sonuç daha kesin olacaktır eminimkii))
Miğde bulantısı bendede olmuştu (14 sen önce kızıma hamileyken) ne kadar sürdü hatırlıyamıyorum ama bi zaman sonra küt diye kendiliğinden kesiliyor... Allah yardımcın olsun canımm...