• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 gün geciktim

safinazzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
25
10
88
33
kadınlar klübü ailesi merhaba :) desteğinize ihtiyacım var. bebek düşünüyoruz sat 8 ekim ve ben hala adet olmadım idrar testi yapıyorum sürekli son 1haftadır 2. çizgi beyaz çıkmaya başladı ondan önce tek çizgi çıkardı anlam veremedim. çalıştığım için hafta içi dr da gidemiyorum hamile değilsem de artık adetim gelsin istiyorum zaman geçiyor :) annelik duygusunu tatmak için sabırsızlanıyorum.

çok sayılmaz canım adet başlangıcındaki gibi ama bariz kahverengiydi. senin olmuş muydu yerleşme kanaması

Evet olmuştu bikaç damla kahve rengi akıntım geldi adetim gelicek sandım.
Sonra durdu ve adet olucakmışım gibi hissediyordum. Öyle oluyormuş zaten

Evet olmuştu bikaç damla kahve rengi akıntım geldi adetim gelicek sandım.
Sonra durdu ve adet olucakmışım gibi hissediyordum. Öyle oluyormuş zaten
benim bi kaç gündür göğüslerimde acı vardı ama çok takmaya bağlıyorum hala ben çünkü aklımdan çıkmıyor acabalar :s oldu mu olur mu olacak mı diye. eşim test yapmama kızıyor artık çok fazla takıyorsun akışına bırak diyor

kadınlar klübü ailesi merhaba :) desteğinize ihtiyacım var. bebek düşünüyoruz sat 8 ekim ve ben hala adet olmadım idrar testi yapıyorum sürekli son 1haftadır 2. çizgi beyaz çıkmaya başladı ondan önce tek çizgi çıkardı anlam veremedim. çalıştığım için hafta içi dr da gidemiyorum hamile değilsem de artık adetim gelsin istiyorum zaman geçiyor :) annelik duygusunu tatmak için sabırsızlanıyorum.
Benim adetimde böyle bekle bekle 1 ay gecikmişti. Hep acaba vardı kafamda. Ve ilk kez böyle bir gecikme olmuştu. Rahim kalınlaşmış ondan sökülememiş adetim. Rahim incelsin diye primolut diye bir ilaç kullandım. Adet oldum , hemen aynı ay bebeğim tutundu 10ay öncede Doğum yaptım.
Adetiniz geciktiyse ve testler negatifse bir kadın doğumcuya gidin mutlaka.

Benim adetimde böyle bekle bekle 1 ay gecikmişti. Hep acaba vardı kafamda. Ve ilk kez böyle bir gecikme olmuştu. Rahim kalınlaşmış ondan sökülememiş adetim. Rahim incelsin diye primolut diye bir ilaç kullandım. Adet oldum , hemen aynı ay bebeğim tutundu 10ay öncede Doğum yaptım.
Adetiniz geciktiyse ve testler negatifse bir kadın doğumcuya gidin mutlaka.

dün gece adet oldum kızlar ama aşırı kanamam var hiç böyle olmazdı hatta yatağa bile çıkmış. annem rahim kendini hazırlıyordur dedi. hem ağrım var hem yoğun kanama korkmadım da değil :s

Back