Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan verdim demiştim canım yukarıda ama görmedin sanırımMerhaba bence sen git doktoruna kan testi ver anca oyle bile bilirsin. Hormonlarin idrara cikmasi bazen zaman ala bilir ama kana hemen geciyo ve hcg artiyor kanda
10. Gün bugün kızlar tam 10 gün geçti hala ne belirti var ne başka bir şeyAdetin kac gun gecikti?
Biraz stresli geçti gerçekten canımStresli bir ay geçirmiş olabilirsin, kafana hamileliği takmış olabilirsin. Ayrıca böyle gecikmeler yaşıyorsan rahim gebeliğe hazırlanıyor derler. Yani bu ay olmasan da önümüzde ki aylar kalma olasılığın yükseliyor demektir.
Aynen stres yaptım galiba gebe kalamiyorum ben ya 8 yıllık evliyim bir çocuğum var ikinciyi 4 yıldır istiyoruz olmuyorKorunmayı bıraktıktan sonra üç ay stresten ilaçsız adet olamamıştım iki ay bile geçtiği oldu
Ben de ilk hemen kaldım ikinci de yedi ay bekledik insan çok stres yapıyoAynen stres yaptım galiba gebe kalamiyorum ben ya 8 yıllık evliyim bir çocuğum var ikinciyi 4 yıldır istiyoruz olmuyor
Bir yıla yaklaştı galiba canım yaBen de ilk hemen kaldım ikinci de yedi ay bekledik insan çok stres yapıyo