Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama günüm beş gün önceydi hesaplıyorum. Tabi ne kadar doğru bir hesap bilmiyorum ovulasyon hesaplama programından hesaplıyorum. Yerleşme kanamasıdır inşallah. Hiç ağrım yok normalde adet öncesi ağrım olurdu.Yumurtlama kanaması olabilir mi acaba. Yada yerleşme kanaması da olabilir .
Otomatik hesaplayıcılar yanlış çıkıyor genelde her kadının farklı gün oluyor erken yumurtlama olduysa yerleşme olabilir inşlh bebiş geliyordurYumurtlama günüm beş gün önceydi hesaplıyorum. Tabi ne kadar doğru bir hesap bilmiyorum ovulasyon hesaplama programından hesaplıyorum. Yerleşme kanamasıdır inşallah. Hiç ağrım yok normalde adet öncesi ağrım olurdu.
İnşallah.hala kahverengi geliyor.adet olunca doktora gidecektim muayene için çok şaşkınımOtomatik hesaplayıcılar yanlış çıkıyor genelde her kadının farklı gün oluyor erken yumurtlama olduysa yerleşme olabilir inşlh bebiş geliyordur
Üçün üç gün git dr a belki adettir . Çok saçma gerçi düzenliysen amaİnşallah.hala kahverengi geliyor.adet olunca doktora gidecektim muayene için çok şaşkınım
30 yaşındayım bu zamana kadar bir kez bile adetim düzensiz olmadı.hep 27 günde olurdum.ilk böyle olunca şaşkınım.beklemekten başka çarem yok içim hiç rahat değil umut edip üzülmekten korkuyorumÜçün üç gün git dr a belki adettir . Çok saçma gerçi düzenliysen ama
Bekle bakalım gün doğmadan neler doğar benimde adetim düzenlidir bi gün bile oynamaz böyle bişey yaşamadım ilginç geldi inşlh bebiş yoldadır30 yaşındayım bu zamana kadar bir kez bile adetim düzensiz olmadı.hep 27 günde olurdum.ilk böyle olunca şaşkınım.beklemekten başka çarem yok içim hiç rahat değil umut edip üzülmekten korkuyorum
İnşallah tek duam bu.Yazacağım gelişmeleri buraya :) teşekkür ederim desteğin ve iyi dileklerin içinBekle bakalım gün doğmadan neler doğar benimde adetim düzenlidir bi gün bile oynamaz böyle bişey yaşamadım ilginç geldi inşlh bebiş yoldadır
Hayırlı haberlerle gel inşlh :))İnşallah tek duam bu.Yazacağım gelişmeleri buraya :) teşekkür ederim desteğin ve iyi dileklerin için