10 gün erken adet oldum

Li-moon

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
5.236
2.033
Merhaba hanımlar. Normalde adetlerim çok düzenli ilk kez bu ay 10 gün erken adet oldum.bebek istiyorum. Hamilelik olabilir mi? Kanama suan için kahverengi..ama miktarı bir kaç damla değil biraz daha fazla.umutlanmak istemiyorum ama genede umutlanıyorum :KK43:

Yumurtlama kanaması olabilir mi acaba. Yada yerleşme kanaması da olabilir .

Yumurtlama kanaması olabilir mi acaba. Yada yerleşme kanaması da olabilir .
Yumurtlama günüm beş gün önceydi hesaplıyorum. Tabi ne kadar doğru bir hesap bilmiyorum ovulasyon hesaplama programından hesaplıyorum. Yerleşme kanamasıdır inşallah. Hiç ağrım yok normalde adet öncesi ağrım olurdu.

Yumurtlama günüm beş gün önceydi hesaplıyorum. Tabi ne kadar doğru bir hesap bilmiyorum ovulasyon hesaplama programından hesaplıyorum. Yerleşme kanamasıdır inşallah. Hiç ağrım yok normalde adet öncesi ağrım olurdu.
Otomatik hesaplayıcılar yanlış çıkıyor genelde her kadının farklı gün oluyor erken yumurtlama olduysa yerleşme olabilir inşlh bebiş geliyordur

Otomatik hesaplayıcılar yanlış çıkıyor genelde her kadının farklı gün oluyor erken yumurtlama olduysa yerleşme olabilir inşlh bebiş geliyordur
İnşallah.hala kahverengi geliyor.adet olunca doktora gidecektim muayene için çok şaşkınım

Üçün üç gün git dr a belki adettir . Çok saçma gerçi düzenliysen ama
30 yaşındayım bu zamana kadar bir kez bile adetim düzensiz olmadı.hep 27 günde olurdum.ilk böyle olunca şaşkınım.beklemekten başka çarem yok içim hiç rahat değil umut edip üzülmekten korkuyorum

30 yaşındayım bu zamana kadar bir kez bile adetim düzensiz olmadı.hep 27 günde olurdum.ilk böyle olunca şaşkınım.beklemekten başka çarem yok içim hiç rahat değil umut edip üzülmekten korkuyorum
Bekle bakalım gün doğmadan neler doğar benimde adetim düzenlidir bi gün bile oynamaz böyle bişey yaşamadım ilginç geldi inşlh bebiş yoldadır

Bekle bakalım gün doğmadan neler doğar benimde adetim düzenlidir bi gün bile oynamaz böyle bişey yaşamadım ilginç geldi inşlh bebiş yoldadır
İnşallah tek duam bu.Yazacağım gelişmeleri buraya :) teşekkür ederim desteğin ve iyi dileklerin için

Merhaba
pınar hanım benimde tam sizinki gibi oldu bu ay .10 gün önce 1 mayısta lekelenme şeklinde sonra günlük ped kirlenecek kadar ve 6 gün sürdü. benim adetim normalde 3 gün sürer .bugün normal adet zamanım ve adet olacakmışım gibi bütün belirtileri yaşıyorum bel ve kasık ağrısı mide bulantısı .yumurtlama döngüsünemi girdim diyorum ama 30 günde 2 defa yumurtlama olurmu bilmiyorum.inşallah herşey güzel olur.

Lütfen bile biri bana yardım etsin.. arkadan ilişki bile sayılmaz girmeye çalıştı biraz uğraştı ama oraya bosalmadi zevk suyu ordan oraya akarmi ve o günden 5 gün sonra kan geldi ertesi gün durdu hafif kahverengi geldi adetime daha 10 gün var

X