Söz Kesimi 10 ekim pazar günü sözüm var :)

35yagmur35

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2010
630
836
323
İzmir
Mrb arkadaşlar pazar günü hem isteme hem söz bir arada olucak bugün elbise begendim biraz abiye uzun modelli bi elbise etek tarafları tül gibi uçuşuyo :) Yarın akşam üzeri veya perşembe günü yüzüklerimizi almaya gidicez sevgilimle elbisemide o alıcak sizce söz için abiye tarzı kötü mü olur ? Nişan düşünmüyoruz çünkü ayrıca o gün ilk ikram ve çay daha sonra kahvemi verilir isteme ve yüzükler takılır bi yardım etseniz acayip heyecan bastı şimdiden :) kaydirigubbakcemile3

öncelikle hayirli olsun canim, sevindim adina , aslinda söz icin abiyede olur canim ama uzunda olur fazla abartili degilse..., bende uzun saten elbise aldim nisanim icin , isteme elbisemde hazir ;) yani anliyacagin herseyim hazir birtek gelceklerini haber vermelerini bekliyorum :) hehe, darisi basima canim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hayirli olsun cnm madem nisan düsünmüyorsunuz o zaman söz icin abiye olur darisi basima insallah böyle tatli telaslar filan resim eklersen bakariz simdiden hayirli olsunn

öncelikle hayirli olsun canim, sevindim adina , aslinda söz icin abiyede olur canim ama uzunda olur fazla abartili degilse..., bende uzun saten elbise aldim nisanim icin , isteme elbisemde hazir ;) yani anliyacagin herseyim hazir birtek gelceklerini haber vermelerini bekliyorum :) hehe, darisi basima canim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hayırlısı olsun canım inş :)

hayirli olsun cnm madem nisan düsünmüyorsunuz o zaman söz icin abiye olur darisi basima insallah böyle tatli telaslar filan resim eklersen bakariz simdiden hayirli olsunn

Elbise terzide şuan önü açıktı biraz ayarlanıyo resim eklemeyi bilmiyorum ama denerim ayrıca teşekkür ederim canım darısı başına :))

ay darısı banada canımya nişan yapmıcaksan abiye gayet güzel olur hem içindede kalmamış olur

hayırlı olsun canım ben daha gecengün arkadasımı sözledim oda nişan yapmıcak bida ilk önce yüzükleri takıldı sonra kahveler verildi sonrada çay vermedik börek çörek yanına soğuk içecek verdik oldu inşallah kolay gecer tatlı telaş bunlar allah tamamına erdirsin inşallah

hayırlı olsun canım ben daha gecengün arkadasımı sözledim oda nişan yapmıcak bida ilk önce yüzükleri takıldı sonra kahveler verildi sonrada çay vermedik börek çörek yanına soğuk içecek verdik oldu inşallah kolay gecer tatlı telaş bunlar allah tamamına erdirsin inşallah

Saol canım biz çay ev ikram düşünüyoruz bakalım nolucak :)

kaydirigubbakcemile3Bugün yüzüklerimizi elbiselerimizi aldık kaydirigubbakcemile3 Çok güzeldi beraber istedgimiz herşeyi aldık sıra pazar gününü atlatmakta

benimde isteme ve söz aynı gün olmuştu..önce kahve ikram ettik o sıradada isteme olayı gerçekleşiyodu..ardından yüzükler takıldı sonra el öpme faslıı...el öpüldükten sonra gelen çikolatayı dağıttım..ortam iyice ısındı sonra çaylar kekler böreklerrr ikram edildi..çok güzel ve değişik bi duygu tadıcaksın..ben kahve dağıtırken ellerim titricek diye korkmuştum ama malesef dizlerim titredi :kedi:

inşallah içindeki o mutluluğu heycanı hiç kaybetmezsin..şimdiden hayırlı olsun canım..

benimde isteme ve söz aynı gün olmuştu..önce kahve ikram ettik o sıradada isteme olayı gerçekleşiyodu..ardından yüzükler takıldı sonra el öpme faslıı...el öpüldükten sonra gelen çikolatayı dağıttım..ortam iyice ısındı sonra çaylar kekler böreklerrr ikram edildi..çok güzel ve değişik bi duygu tadıcaksın..ben kahve dağıtırken ellerim titricek diye korkmuştum ama malesef dizlerim titredi :kedi:

inşallah içindeki o mutluluğu heycanı hiç kaybetmezsin..şimdiden hayırlı olsun canım..

Saol canım amiin hepimize bende çok korkuyorum bi aksilik çıkıcak diye çok heycanlıyım eyvahedigeldismile Kendimi şu an bile çok acayip hissediyorum o gün npıcam bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

ay az kalmis kiz, vallah allah kolaylik versin =)
benim de daha önümde bir ay var....

tepsini hazirladin mi=?
ne giyicegine karar verdin mi?

paylassssss

ay az kalmis kiz, vallah allah kolaylik versin =)
benim de daha önümde bir ay var....

tepsini hazirladin mi=?
ne giyicegine karar verdin mi?

paylassssss

Kıyafetim ayakkabım hazır canım da tepsi değil ya nasıl yapıcam o işi nasıl hazırlamam lazım
eyvahedigeldismile

Kıyafetim ayakkabım hazır canım da tepsi değil ya nasıl yapıcam o işi nasıl hazırlamam lazım
eyvahedigeldismile

tam adamina soruyorsun canim =)) benimde daha önümde ama ögrendigime göre iste bazilari tepsi hazirliyor üzerine bir corap ve bir mendil koyuyorlar, o kaynanaya veriliyormus....

ayrica kizlar yüzük konulan tepsilerini süslüyorlar iste tüllerle fln, forumda biraz gezin bulursun baskalarin resimlerini =)

umarim yardimci olabildim =)

tam adamina soruyorsun canim =)) benimde daha önümde ama ögrendigime göre iste bazilari tepsi hazirliyor üzerine bir corap ve bir mendil koyuyorlar, o kaynanaya veriliyormus....

ayrica kizlar yüzük konulan tepsilerini süslüyorlar iste tüllerle fln, forumda biraz gezin bulursun baskalarin resimlerini =)

umarim yardimci olabildim =)

Yine de saol canım :) baktım bi kaç arkadaşın yaptıklarına bende yaparım inş kaydirigubbakcemile3 Çok güzel ama bi o kadar da telaşlı işlermiş yaa :asigim:

Yine de saol canım :) baktım bi kaç arkadaşın yaptıklarına bende yaparım inş kaydirigubbakcemile3 Çok güzel ama bi o kadar da telaşlı işlermiş yaa :asigim:

aynen öyle bende ki bende

isteme, söz ve nisan ücü bir arada olunca baya baya hepsini birden hazirlicam artik =)

kolay gelsin..a.s.
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşaallah..
heyecanınızı tahmin edebiliyorum..
hepsi gecer tebessümü kalır yüzünüzde inşaallah..

Back