Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bu şekilde yapıyorum ama bazen çok ağlıyor almıyor memeyiBiberon kullanımı varmı? Varsa kullanmayin. Mümkün olduğunca uzun verin bide emzirirken çenesinden destekleyin yoruluyordur. Sarılığı varmiydi? Oda uyku hali yapar uyandırın mümkün olduğunca . Bende 40 gün boyunca sık sık uyandırıp emzirdim. 2 saati geçirmeyin derler o maksimum süredir sık sık teklif edin.
Tayzik sorunu için arkanıza mümkün olduğunca yaslanip emzirin yatak başlığına yaslanın arkanıza yastık koyup biraz büyüdüğünde siz sırt üstü yatın bebeginizi memenize koyun. Ben böyle çözüm buldum.
Doktorlar öyle diyor evet ama benim oğlum doğduğu andan itibaren 10 max15 dk dan fazla emen bir bebek olmadı bende ilk başlarda hep beslenemiyor diye korkuyordum sağıp birazda kaşık biberonla veriyordum ilk dogdugunda ama gayet yeterliydi aldığı süt aslında 40 i çıktıktan sonra bıraktım sagmayi yeri geldi 5 dk emip bıraktığı oluyordu bebeğimin ama tombul tombul bir bebektiBebeğim 10 dk emiyor sonra bırakıyor
Emzirme danışmanı aralıklı da olsa yarım saat aynı memeyi emmeli diyor
Ne yapsam sizce son sütü alabiliyor mudur
Bugün mesela 5 dkdan fazla emmediDoktorlar öyle diyor evet ama benim oğlum doğduğu andan itibaren 10 max15 dk dan fazla emen bir bebek olmadı bende ilk başlarda hep beslenemiyor diye korkuyordum sağıp birazda kaşık biberonla veriyordum ilk dogdugunda ama gayet yeterliydi aldığı süt aslında 40 i çıktıktan sonra bıraktım sagmayi yeri geldi 5 dk emip bıraktığı oluyordu bebeğimin ama tombul tombul bir bebekti
Ayynenn böyle oluyorBenim kızım da 5-10 dk emip bırakırdı. Emiş gücüyle ve sütün tazyiğiyle alakalıymış. Cork cork 5 dakikada emip doyardı. Kuvvetli emiyormuş meğer. Kilo alımında sıkıntı yoksa hiç dakikalarca emzireceğim diye kendinizi kasmayın.
Aylık kontrolünde kilo alımı iyi olursa demekki o kadar emmeyle doyuyor stres olmayınBugün mesela 5 dkdan fazla emmedi
24günlük henüz
Stres oldum ya ;(