10 cm miyom :(

gul_levent_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
3
42 yaşındayım 10 cm lik rahim duvarına yapısık miyom var bende.Doktor ameliyat şart rahminde alınabilir dedi ve çok korkuyorum.Nasıl bir ameliyattır hiçbir bilgim yok lütfen bilgi vererek beni rahatlatın

Geçmiş olsun bir bilgim de yok konunu görünce geçmiş olsun demek istedim, bu kadar korkmayın bana kalırsa doktorunuza güvenin

Çok geçmiş olsun ..
10 cm ameliyat gerektiren bir kist bildiğim kadarıyla ..
Ama imkanınız varsa işinin ehli bir doktora gidin ..
Rahme dokunmadan bu işi halledebilecek bir doktor vardır mutlaka .

Çok geçmiş olsun ..
10 cm ameliyat gerektiren bir kist bildiğim kadarıyla ..
Ama imkanınız varsa işinin ehli bir doktora gidin ..
Rahme dokunmadan bu işi halledebilecek bir doktor vardır mutlaka .
özel hastaneye gitme imkanım yok devlet hastanesinden iki farklı doktora gittim ve özelden daha güvenli geliyor bana,internetten ameliyatı izleyince daha bir korktum.Zaten kanama durmaz ise alırız rahmi dedi..

bence öyle videoları hiç izleme..en kötüsünü düşünme..bizim iş arkadaşı bekar kız düşün yani bebek kadar miyom aldılar ve nasıl korkarak girdi rahim alınabilir diye ama hiçbişey olmadı allahın izniyle sapasağlam..sende kötü düşünme çocuğun varmı peki

Arzu hanım İnanın öyle rahatlıyorumki sizler böyle yazınca iki çocugum var 19 ve 16 yaşlarında Allahıma şükür.

özel hastaneye gitme imkanım yok devlet hastanesinden iki farklı doktora gittim ve özelden daha güvenli geliyor bana,internetten ameliyatı izleyince daha bir korktum.Zaten kanama durmaz ise alırız rahmi dedi..

Korkmayın, zaten hangi ameliyat korkutmaz ki insanı ..
Devlete de çalışan çok iyi doktorlar var ..
İşin kolayına kaçmayıp işinin ehli bir doktor sizi hiç korkutmasın ..
Acil şifalar diliyorum size .

Korkmayın, zaten hangi ameliyat korkutmaz ki insanı ..
Devlete de çalışan çok iyi doktorlar var ..
İşin kolayına kaçmayıp işinin ehli bir doktor sizi hiç korkutmasın ..
Acil şifalar diliyorum size .
çok teşekkür ederim:)

Merhaba bende yakın zamanda 16 aralık da miyom ameliyatı oldum ameliyat olmam gerektiğini öğrendiğimden beri uykusuz geceler geçirdim bekarım çocuğum yok ve rahim alınma riski olması çok üzdü beni.Malesef olmak zorundaydım karnım şişmeye başlamıştı sık idrara çıkıyordum içerden sanki karnıma bası oluyordu.En sonunda kararımı verdim dokuz eylül üniversitesinde açık ameliyat oldum.İki saate yaķın sürdü rahim dışında 13 cm,6 cm çapında iki saplı miyom, rahim duvarında 2 cm miyom ayrıca yumurtalıkta 3 cm kist almışlar karnımda miyomlardan sıvı birikimi varmış şükür rahim alınmadı kan verme gereksinimide olmamış.Ameliyat biraz zor tabi 15 cm civarı dikiş ilk uyanınca karında yoğun ağrı oluyor.Sonra ağrı kesicilerle hafifliyor.Rahim alınma riski çok az bir risk kanama olursa o zaman.Geçmiş olsun içinizi ferah tutun olumlu düşünün.

çok teşekkur ederim.aynı duyguları yaşamıssınız benimle,uyuyamayorum huzursuzluktan hamile gibi buyuyor karnım bitkisel karışım soğan suyu falan içiyorum 2 hafta daha denedikten sonra tekrar kontrole gidecegim acaba kuçuldumu diye,eger aynı ise mecburen ameliyat olacagım.Şİmdi rahatmısınız ağrılarınız oluyormu? çalıştığım için hemen çalışabilirmiyim diye düşünüyorum sizede çok geçmiş olsun Allah şifamızı versin..

[QUOTgul_levent_, post: 38641798, member: 648582"]çok teşekkur ederim.aynı duyguları yaşamıssınız benimle,uyuyamayorum huzursuzluktan hamile gibi buyuyor karnım bitkisel karışım soğan suyu falan içiyorum 2 hafta daha denedikten sonra tekrar kontrole gidecegim acaba kuçuldumu diye,eger aynı ise mecburen ameliyat olacagım.Şİmdi rahatmısınız ağrılarınız oluyormu? çalıştığım için hemen çalışabilirmiyim diye düşünüyorum sizede çok geçmiş olsun Allah şifamızı versin..[/QUOTE]
Amin inşallah çok teşekkür ederim.Bende soğan suyu denedim malesef karnım daha çok şişmeye başladı umarım sizde küçültür.Belki sizin laparoskopiyle alınabilir benim 4 tane olunca biri 13 cm bebek kafası kadar varmış o yüzden açık oldu diğer türlü çok uzun sürer ve kanama riski artarmış.İlk bir kac gün zor oluyor kalkmak yan yatabilmek sezeryan ameliyatı gibi zaten kesi aynı o şekilde estetik dikiş yapıldı kendi eriyor.Çok agrı olmadı ama bir hafta agrı kesici verdiler şu anda cok ayakta durunca biraz sancı oluyor ama daha rahat kalkıyorum yatıyorum ve bu ameliyatta en önemlisi evde de olsa yorulana kadar yürümek bu dikişlerin kaynamasına iyi geliyormuş zaten ameliyattan 6 saat sonra kaldırıp yürütüyorlar zorda olsa.Sanırım size 20 gün rapor verebilirler belkide bir ay tam bilemiyorum ama hemen yorulmamanız sizin için daha iyi olur.

Amin inşallah çok teşekkür ederim.Bende soğan suyu denedim malesef karnım daha çok şişmeye başladı umarım sizde küçültür.Belki sizin laparoskopiyle alınabilir benim 4 tane olunca biri 13 cm bebek kafası kadar varmış o yüzden açık oldu diğer türlü çok uzun sürer ve kanama riski artarmış.İlk bir kac gün zor oluyor kalkmak yan yatabilmek sezeryan ameliyatı gibi zaten kesi aynı o şekilde estetik dikiş yapıldı kendi eriyor.Çok agrı olmadı ama bir hafta agrı kesici verdiler şu anda cok ayakta durunca biraz sancı oluyor ama daha rahat kalkıyorum yatıyorum ve bu ameliyatta en önemlisi evde de olsa yorulana kadar yürümek bu dikişlerin kaynamasına iyi geliyormuş zaten ameliyattan 6 saat sonra kaldırıp yürütüyorlar zorda olsa.Sanırım size 20 gün rapor verebilirler belkide bir ay tam bilemiyorum ama hemen yorulmamanız sizin için daha iyi olur.[/QUOTE]

bende ekim ayında myom ameliyatı oldum..
doktorlar başta bütün olumsuzlukları söylüyorlar tabii bende ameliyattan 1 hafta öncesinde hep ağladım
sizinde korkmanız doğal ama inşallah herşey yolunda gider de sağsalim kurtulursunuz myomunuzdan

Bende de 6 cm başlayıp 11 cm olan bir miyom vardı.Sizin gibi korktuğum için ameliyatı erteledim 19 aralıkta miyom embolizasyon yaptırdım.Allah kolaylıklar versin diyorum size

Bende de 6 cm başlayıp 11 cm olan bir miyom vardı.Sizin gibi korktuğum için ameliyatı erteledim 19 aralıkta miyom embolizasyon yaptırdım.Allah kolaylıklar versin diyorum size
teşekkur ederim.civanperçemi aslanpençesi duydum acaba azda olsa küçültürmü?internetten sürekli araştırıyorum..

Niyetlendim yapmaya civanperçemini ama daha da büyür diye denemedim. Embolizasyon yöntemini araştırın isterseniz, % 40 kadar küçülür demişti doktor bana ama kontrolde daha fazla küçülme bekliyorum dedi. Nisan da emar çektireceğim o zaman kesin sonuç belli olur. Çok fazla bekletmeyin benim 6 cm di. Bir yılda 11 cm oldu birde 3-4 cm 3 tanede başka miyomlar vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…