1 ay kadar once karin agrisi sikayetimde acil hastaneye basvurdum kum dediler ilac verdiler gecmedi tekrar gittim tekrar ilac verdiler 3.u gidisimde tahlillerim normal agrilarim anormal olunca ultrasonda 9cm.kist tespit edildi emar ve kan tahlilleri istendi yaptirdim tahlil sonuclari cikinca ameliyat olucaktim lakin 20 gun once cok siddetli bir agri kusma ama agiyi tarif bile edemem zaten bilincim gitmis kendimi acilde buldum renkli ultrason tahliller den sonra guclu bir agri kesici yapip kadin doguma gonderdiler bu sirada agrim gecmisti nobetci dr.ultrasinla muayene edip gozlemaltina aldi 2 saat sonra agrin olmazsa taburcu ederiz tahlillerin cikinca ameliyat olcaksin dedi odaya gecip yattigim anda daha siddetli bir agri o an olucegimi dusundum cok siddetli kusma ama yemyesil dr.tahlilleri bekkeyemeyiz acil ameliyat dedi acik yapicaz cunku elimde emar bile yok bu agriyi bekletemem normal degil dedi yumurtaliklari tupleri alabilirim dedi imza,attik ki ben kivranip agliyodum agrinin siddetinden cok uzattim arkadaslar ameliyatta torsiyon oldugunu gormus dr.biraz daha gec kalinsaymis yumurtaligimi alicakmis allaha sukurler olsun iyi gecti patolojim temiz geldi hala agrilarim var bugun kontrole gittim kan idrar tahlili ultrason karin rontgenim cekildi sukurler olsun iyi hersey ameliyat kaynakli agrilarim ve gaz sancim oluyo allah hepimize saglik versin en onemlisi bu okurken sıkılırsaniz kusuruma bakmayin hakkinizi helal edin