- 25 Nisan 2020
- 959
- 5.538
- 88
- Konu Sahibi Esrin mine
-
Size destek olmayan ailenizin ne düşüneceğini ne diyeceğini umursamayın lütfen. Sizi rahatsız ediyorsa tabiki hiçbir şey almayın ama annem babam şunu der vs demeyin onlar asıl söylenmesi gerekeni söylesinler ve size destek olsunlar önce.Eşyaları alamam hanımlar. O şahıs için değil kendi annem babam bile bahsederken "adamın eşyaları" diyor ve adamın eşyalarını alıp gidicek misin gibi iğneli laflar ediyorlar. Kendimi çok kötü hissettim. Ben zaten kötü hissettiğim için boşanıyorum. Bir de bu süreçte onuruma dokunulmasına, alttan alttan "arakladığım" ima edilmesine dayanamıyorum. Ayrıca zaten annem babam sinir küpü gibi olmuş. Bu eş olamayan herif arayıp "kızınız eşyalarımı çaldı" gibi laflar edecek ve ailem iki kat üzerime gelecek. Bunlar olsun istemiyorum. Ayrıca bu para haricinde 3 aylık kiram ve onun da haricinde 70 binlik altınım var. Yani tamamen çaresiz değilim. Bunun haricinde evde dikiş yapıyorum. Çok güzel bebekler yapmayı öğrendim. Çok az kaldı sayfa açıp size de atacağım, paylaşırsanız çok ama çok işime yarar. Bu iş olursa ki olmak zorunda, nafakayla beraber geçimimi onurumla sağlarım.
Merhaba. Boşanırken çocukların odası hariç hiçbir eşya almamaya karar verdim. Hem o eve ve hayata dair bir iz görmek istemiyorum, hem de eşyalarımı niye aldın diye bana musallat olmasını istemiyorum. Elimdeki bütçe 10 bin TL. Buna kira ve depotizo dahil. İlk aşamadaki ihtiyaçlarım bir köşe koltuk, buzdolabı, çamaşır makinası ve ocak. Kira, depozito ve odanın taşınması için 3 bin ayırmam gerek. Geriye 7 bin kalıyor. Öyle eşyalar almalıyım ki hem fiyatı 7 bini geçmemeli hem de 2 ayda elimde kalmamalı. Olur ya uygun fiyata alınmıştır ama taş gibidir, bu tür eşyalar, markalar varsa yazın lütfen.
Ayrıca şu an ailem bana resmen arkalarını dönmüş durumda. Bir ev kuşu olarak daha önce yapmadığım birçok şeyi tek başıma yapmak zorundayım. Mesela kira sözleşmesi, faturaları üzerime aldırmak gibi işler için sigorta, maaş ekstresi gibi şeyler isteniyor mu?
diğerlerine katılıyorum. eşyaları almanız önünüzü görebilmeniz açısından yararınıza olur. anne babanız sonsuza kadar eşyaları neden aldın demeyecek herhalde.Eşyaları alamam hanımlar. O şahıs için değil kendi annem babam bile bahsederken "adamın eşyaları" diyor ve adamın eşyalarını alıp gidicek misin gibi iğneli laflar ediyorlar. Kendimi çok kötü hissettim. Ben zaten kötü hissettiğim için boşanıyorum. Bir de bu süreçte onuruma dokunulmasına, alttan alttan "arakladığım" ima edilmesine dayanamıyorum. Ayrıca zaten annem babam sinir küpü gibi olmuş. Bu eş olamayan herif arayıp "kızınız eşyalarımı çaldı" gibi laflar edecek ve ailem iki kat üzerime gelecek. Bunlar olsun istemiyorum. Ayrıca bu para haricinde 3 aylık kiram ve onun da haricinde 70 binlik altınım var. Yani tamamen çaresiz değilim. Bunun haricinde evde dikiş yapıyorum. Çok güzel bebekler yapmayı öğrendim. Çok az kaldı sayfa açıp size de atacağım, paylaşırsanız çok ama çok işime yarar. Bu iş olursa ki olmak zorunda, nafakayla beraber geçimimi onurumla sağlarım.
Merhaba. Boşanırken çocukların odası hariç hiçbir eşya almamaya karar verdim. Hem o eve ve hayata dair bir iz görmek istemiyorum, hem de eşyalarımı niye aldın diye bana musallat olmasını istemiyorum. Elimdeki bütçe 10 bin TL. Buna kira ve depotizo dahil. İlk aşamadaki ihtiyaçlarım bir köşe koltuk, buzdolabı, çamaşır makinası ve ocak. Kira, depozito ve odanın taşınması için 3 bin ayırmam gerek. Geriye 7 bin kalıyor. Öyle eşyalar almalıyım ki hem fiyatı 7 bini geçmemeli hem de 2 ayda elimde kalmamalı. Olur ya uygun fiyata alınmıştır ama taş gibidir, bu tür eşyalar, markalar varsa yazın lütfen.
Ayrıca şu an ailem bana resmen arkalarını dönmüş durumda. Bir ev kuşu olarak daha önce yapmadığım birçok şeyi tek başıma yapmak zorundayım. Mesela kira sözleşmesi, faturaları üzerime aldırmak gibi işler için sigorta, maaş ekstresi gibi şeyler isteniyor mu?
Kaç çocuğunuz var?Eşyaları alamam hanımlar. O şahıs için değil kendi annem babam bile bahsederken "adamın eşyaları" diyor ve adamın eşyalarını alıp gidicek misin gibi iğneli laflar ediyorlar. Kendimi çok kötü hissettim. Ben zaten kötü hissettiğim için boşanıyorum. Bir de bu süreçte onuruma dokunulmasına, alttan alttan "arakladığım" ima edilmesine dayanamıyorum. Ayrıca zaten annem babam sinir küpü gibi olmuş. Bu eş olamayan herif arayıp "kızınız eşyalarımı çaldı" gibi laflar edecek ve ailem iki kat üzerime gelecek. Bunlar olsun istemiyorum. Ayrıca bu para haricinde 3 aylık kiram ve onun da haricinde 70 binlik altınım var. Yani tamamen çaresiz değilim. Bunun haricinde evde dikiş yapıyorum. Çok güzel bebekler yapmayı öğrendim. Çok az kaldı sayfa açıp size de atacağım, paylaşırsanız çok ama çok işime yarar. Bu iş olursa ki olmak zorunda, nafakayla beraber geçimimi onurumla sağlarım.
Mantıksız düşünüyorsunuz. Bu paraya saydiklariniz imkansız. Çocukların odasını alırken buzdolabı Ocak ve çamaşır makinası ni da alın. Eliniz düzelince atarsınız. Mutfak eşyaları zaten ceyizinizdir. Hatta bana sorarsanız. TV ve bir kanepede varsa alınMerhaba. Boşanırken çocukların odası hariç hiçbir eşya almamaya karar verdim. Hem o eve ve hayata dair bir iz görmek istemiyorum, hem de eşyalarımı niye aldın diye bana musallat olmasını istemiyorum. Elimdeki bütçe 10 bin TL. Buna kira ve depotizo dahil. İlk aşamadaki ihtiyaçlarım bir köşe koltuk, buzdolabı, çamaşır makinası ve ocak. Kira, depozito ve odanın taşınması için 3 bin ayırmam gerek. Geriye 7 bin kalıyor. Öyle eşyalar almalıyım ki hem fiyatı 7 bini geçmemeli hem de 2 ayda elimde kalmamalı. Olur ya uygun fiyata alınmıştır ama taş gibidir, bu tür eşyalar, markalar varsa yazın lütfen.
Altınlar için demez mi benim altınlarım diye eski eşiniz?Eşyaları alamam hanımlar. O şahıs için değil kendi annem babam bile bahsederken "adamın eşyaları" diyor ve adamın eşyalarını alıp gidicek misin gibi iğneli laflar ediyorlar. Kendimi çok kötü hissettim. Ben zaten kötü hissettiğim için boşanıyorum. Bir de bu süreçte onuruma dokunulmasına, alttan alttan "arakladığım" ima edilmesine dayanamıyorum. Ayrıca zaten annem babam sinir küpü gibi olmuş. Bu eş olamayan herif arayıp "kızınız eşyalarımı çaldı" gibi laflar edecek ve ailem iki kat üzerime gelecek. Bunlar olsun istemiyorum. Ayrıca bu para haricinde 3 aylık kiram ve onun da haricinde 70 binlik altınım var. Yani tamamen çaresiz değilim. Bunun haricinde evde dikiş yapıyorum. Çok güzel bebekler yapmayı öğrendim. Çok az kaldı sayfa açıp size de atacağım, paylaşırsanız çok ama çok işime yarar. Bu iş olursa ki olmak zorunda, nafakayla beraber geçimimi onurumla sağlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?