10 bin TL ile yeniden hayata başlamak

Para yetersiz. Mümkün değil gibi birşey. Gurur yapıp hakkınızı ihlal etmeyin. Karşı taraf eşyayı alsanız da almasaniz da huyundan vazgeçmez. Kullanmasaniz bile alın satın. O parayla eşyalı ev bakın

Eşyaları alamam hanımlar. O şahıs için değil kendi annem babam bile bahsederken "adamın eşyaları" diyor ve adamın eşyalarını alıp gidicek misin gibi iğneli laflar ediyorlar. Kendimi çok kötü hissettim. Ben zaten kötü hissettiğim için boşanıyorum. Bir de bu süreçte onuruma dokunulmasına, alttan alttan "arakladığım" ima edilmesine dayanamıyorum. Ayrıca zaten annem babam sinir küpü gibi olmuş. Bu eş olamayan herif arayıp "kızınız eşyalarımı çaldı" gibi laflar edecek ve ailem iki kat üzerime gelecek. Bunlar olsun istemiyorum. Ayrıca bu para haricinde 3 aylık kiram ve onun da haricinde 70 binlik altınım var. Yani tamamen çaresiz değilim. Bunun haricinde evde dikiş yapıyorum. Çok güzel bebekler yapmayı öğrendim. Çok az kaldı sayfa açıp size de atacağım, paylaşırsanız çok ama çok işime yarar. Bu iş olursa ki olmak zorunda, nafakayla beraber geçimimi onurumla sağlarım.

ben de evdeki esyalari almaniz gerektigini dusunuyorum, kim ne derse desin,
kapinizi kapattiginizda gecim derdi ile basedecek olan sizsiniz, o yuzden umursamayin.

Ama yok almayacagim demekte diretiyorsaniz,
elektronik esyalarinizi birinci el alin, ve bilinen onerilen markalarin dusuk modellerini tercih edin,
zibilyon tane ozelligi olmasin ama yapmasi gereken isi iyi yapsin.

ama koltuk ve mobilyada ikinci ele bakin, cok cok uygun fiyatlara cok kaliteli urunler bulabilirsiniz.
Gecen sene ahsap kiler dolabi aldim, birinci elde mdf urun bile alsam bir 3 katini falan odemem gerekiyordu.
Ki bu aldigim omurluk bir sey yani, cok saglam.

O eşyalarda sizin de hakkınız var ben olsam en azından beyaz eşyaları alırdım çünkü onları 7 bin tl içinde alabilmek çok zor

1+1 eşyalı tutun ilk aşamada 1500 tl filan kirası 1500 de depozitolu verirsiniz diğer eşyaları almanıza gerek kalmaz siz çalışıyor mısınız

Size destek olmayan ailenizin ne düşüneceğini ne diyeceğini umursamayın lütfen. Sizi rahatsız ediyorsa tabiki hiçbir şey almayın ama annem babam şunu der vs demeyin onlar asıl söylenmesi gerekeni söylesinler ve size destek olsunlar önce.

Let go'dan bakmanızı tavsiye ederim eşya. Arkadaşıma çok güzel şeyler aldık.

Yerinizde olsam eşyalardan payıma düşeni alırım. Elime para geçtikçe letgoda satar üzerine ekleyip yenisi ı alırım yavaş yavaş. Kimin ne dediği ya da nasıl hissedeceğiniz şu aşamada önemli değil. Sizin için önemli olan parayı çok saçmadan düzen kurmak. Belki kiraladığınız evin kombisi bozulacak, başka tamiratlar çıkacak bilemezsiniz. Elinizde fazladan para olmasında her zaman fayda var.

Devlet eşyalarıda paylaştırmıyor mu boşanırken? Tamamen bilmediğimden soruyorum. Eğer öyle ise ailenize de hakkımı aldım dersiniz birşey diyemezler hoş şimdide dememeleri destek olmaları gerekiyorda neyse. Düşünce anlıyor insan ailesini bile

diğerlerine katılıyorum. eşyaları almanız önünüzü görebilmeniz açısından yararınıza olur. anne babanız sonsuza kadar eşyaları neden aldın demeyecek herhalde.

velevki yine de almadınız eşyaları. eşyalı bir ev tutmanızı tavsiye ederim. birçok şeyden tek seferde kurtulmuş olursunuz.

onu da yapmam derseniz üzgünüm ama elinizdeki para çok az. 2. elden başka şansınız yok.

ve bir tavsiye, yerinizde olsam bankadaki altınlara asla dokunmam ve attığım adımları ona güvenerek atmam. unutun altınları yokmuş gibi düşünün.

Çocuklarınız varsa babaları olarak yeni eşya da alabilir diye düşünüyorum çocuklarının annesine destek olmuş olacak

Kaç çocuğunuz var?
bankadaki altınları da yazın madem, dava anlaşmalı mı olacak? Sonra hak iddia eder mi?

Niye sürekli evi terkeden taraf, sıfırdan başlayan taraf, kapı gösterilen taraf kadın oluyor?
Niye erkekler gitmiyor?
Eşyalarınızı ikinici el alabilirsiniz. Bütçeniz kısıtlı.
dekopasaj.com buraya bakabilirsiniz.

Mantıksız düşünüyorsunuz. Bu paraya saydiklariniz imkansız. Çocukların odasını alırken buzdolabı Ocak ve çamaşır makinası ni da alın. Eliniz düzelince atarsınız. Mutfak eşyaları zaten ceyizinizdir. Hatta bana sorarsanız. TV ve bir kanepede varsa alın

Bir arkadaşim eşinden ayrıldı. Adam akiĺ hastasıydı gece rüyasında aldatıldığını görüp kadını uykusundan kaldırıp dövmüşlüğü bile var. Kadın yeterki kurtulayım diye bütün eşyaları adama bıraktı. Sadece çocuklarıyla kaldı. Mobilyacılardan taksitle mobilya aldı. Beyaz eşyalarını bile taksitle aldı. Bebek baktı, dikiş dikti, temizliğe gitti. Kirasını da ödedi taksitlerini de faturasını da. Ayrıca eşi olmadan çocuk büyüttüğü için çevresi biz de dahil zekâtlarımızı falan ona veriyorduk. Sizin elinizde bir miktar parada var.Taksite falanda girmeden Kurursunuz yuvanızı Allah,ın izniyle.

Altınlar için demez mi benim altınlarım diye eski eşiniz?
Bakın herkes iyiliğiniz için söylüyor aslında ama siz rahat edemeyecekseniz öyle yapın.
Eşya almak yerine varsa eşyalı bir ev bulmayı düşünün. Masrafınız minimumda olur.

Tek bir çöp bile bırakmayın karşı tarafa şu an duygusallıkla gurur falan yapıyorsunuz almam diye ama ilerde çok pişman olursunuz hem ne dicek eski eşiniz aaaa ne kadar gururlu kadınmış mı dicek hayır tam tersi enayi işte tek bi çöp bile vermedim dicek yapmayın bunu kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…